עבור לתוכן

האם שכיבות סמיכה על יד אחת מומלצות?

Featured Replies

פורסם

אם זה מעניין מישהו,ברוס לי נהג לעשות שכיבות סמיכה עם יד אחת.

• תגובות 52
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכיבות סמיכה אחרי הכל ניהיות תרגיל סיבולת לאחר תקופת זמן של שבוע בערך (בהנחה ומי שמתאמן צוציק מוחלט)

רוצה לאמן את החזה? תעשה מנוי לחדר כושר ותעשה אימוני כוח. אני מתחמם עם שכיבות סמיכה.

ובכלל, תרצה לא תרצה בלי ידע נירחב מאוד (אחד כזה שלא תוציא מהפורום פה כמה שלא תתאמץ) לא תצליח להגיע לתוצאות טובות מאימונים בבית כשעל כל התרגילים שאתה עושה "שמעת ממישהו". לך חודש לחדר כושר, תלמד קצת ותנסה את זה על בשרך ואז כרצונך.

פורסם
  • מחבר

הייתי בחדר כושר כבר, לא מתאים לי להתאמן במקום סגור עם מוזיקה מעצבנת ועוד לשלם על זה כסף ונמאס לי מהמכשירים

טוב עזבו אני רואה שכאילו אנשים מרגישים שהם חייבים לענות, תודה על הכל אני כבר אסתדר

פורסם

מכשירים מביאים בחודש-חודשיים הראשונים. אחרי זה אתה מתחיל לעבוד עם משקל חופשי, יעני מוטות, משקולות וכו'.

כשהיית בחדר כושר, לא התעניית בסוגי תרגילים ומה הם עושים אצל המדריך? או שאתה מסוג האנשים שבשילם כושר זה הליכון פעם בשבוע?

פורסם

"אבא, חבר בפורום סיפר לי שאם תקפיד על סיבולת לב ריאה אז הסקס שלך ושל אמא יהיה נהדר"

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

מכשירים מביאים בחודש-חודשיים הראשונים. אחרי זה אתה מתחיל לעבוד עם משקל חופשי, יעני מוטות, משקולות וכו'.

כשהיית בחדר כושר, לא התעניית בסוגי תרגילים ומה הם עושים אצל המדריך? או שאתה מסוג האנשים שבשילם כושר זה הליכון פעם בשבוע?

לא אחי זה מורכב, אמא שלי היתה משלמת והיא לפעמים היתה מתערבת לי באיזה שעה אני הולך ולפעמים אבא שלי (שזה כבר סיפור אחר, הוא משוגע) חושב שאני לא הולך או משהו והלך הכסף, אז נמאס לי לריב איתם

וחוץ מזה אני לא רואה את זה בהיגיון שצריך מקום מסויים כדי לעשות תרגילים

אני גם ממש חושב שהמשפט שהכנסת בסוף לא היה במקום, אני רואה בזה פגיעה כי אני אחד שאוהב לעשות כושר אפילו שלא התכוונת

עכשיו תעשו טובה תנעלו את הדיון או משהו כי אני מרגיש שהוא בכיוון של ירידות בסגנון של "אתה עושה צחוק" וכולה רציתי תשובה על תרגיל מסויים זה הכל

פורסם

שאלה קטנה,

כמה זמן אתם נחים בין כל סט לסט? ואיך בדיוק?

פורסם

לא אחי זה מורכב, אמא שלי היתה משלמת והיא לפעמים היתה מתערבת לי באיזה שעה אני הולך ולפעמים אבא שלי (שזה כבר סיפור אחר, הוא משוגע) חושב שאני לא הולך או משהו והלך הכסף, אז נמאס לי לריב איתם

וחוץ מזה אני לא רואה את זה בהיגיון שצריך מקום מסויים כדי לעשות תרגילים

אני גם ממש חושב שהמשפט שהכנסת בסוף לא היה במקום, אני רואה בזה פגיעה כי אני אחד שאוהב לעשות כושר אפילו שלא התכוונת

עכשיו תעשו טובה תנעלו את הדיון או משהו כי אני מרגיש שהוא בכיוון של ירידות בסגנון של "אתה עושה צחוק" וכולה רציתי תשובה על תרגיל מסויים זה הכל

לפגוע לא הייתה כוונתי. הרבה מאוד חבר'ה צעירים בארץ מגיעים לחדר כושר שבוע לפני הקיץ ומצפים שהשריר יגדל לבד מעצם הנוכחות שלהם בחד"כ, הם לא מתעניינם אצל המדריך או בכל מקור אחר, לא מקשיבים להערות וחושבים שהם כבר יודעים הכל בלי סיבה ניראת לעין ואז מפסיקים להגיע.

הצעתי חדר כושר כי זה מקום שאליו הולכים לרוב כמה חבר'ה מנוסים שעצה שלהם שווה המון, בלי להסתכל על החלק הפסיכולוגי שבעיניין.

אם חדר כושר בשבילך זה בעייתי ואתה רוצה לעשות תרגילים עם משקל הגוף שלך דע לך שהמטרה (שהיא אגב?) תגיע הרבה יותר מאוחר. לדעתי שכיבות סמיכה על יד אחת זה תרגיל שנועד להפגין כוח מאשר לפתח אותו, בידיוק כמו פשיטה\מתיחות על יד אחת. רוצה תרגיל באמת קשה? שים את כפות הידיים על הריצפה בגובה אמצע החזה ותנסה לעשות ככה שכיבות סמיכה. תזהר כי בהתחלה אפילו לרדת לאט לא יצא, אבל עם הזמן אתה עוד תוכל להרוויח על זה כסף ;)

כשיתחיל לשעמם תוכל לקנות סט משקולות. אצלי למשל יש סט עם שני מוטות קצרים ודיסקים במשקל כולל של שלושים קילו וזה עלה לי בסביבות הארבע מאות שקל מיד שנייה. בקיצור תתעניין, תנשום נכון ותתאמן בקביעות. בהצלחה :xyxthumbs:

שאלה קטנה,

כמה זמן אתם נחים בין כל סט לסט? ואיך בדיוק?

בין שתיים עשר נשימות עמוקות (תרגילים התחלתיים לחמימום) עד דקה וחצי-שתיים בסופר סטים. עושה מתיחות לשריר שעבד או מתהלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים