עבור לתוכן

האם שכיבות סמיכה על יד אחת מומלצות?

Featured Replies

פורסם

בבוקר זה לא ביג דיל, אני כבר רגיל ככה מהצבא ואני משוחרר שנה וחצי... גם שטיילתי עשיתי זה לא יותר מרבע שעה - עשרים דקות כל בוקר

מקבילים

67986-מתקן%20מקבילים%20-C3007.JPG

• תגובות 52
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:xyxthumbs: מחזק, מתח צריך להפעל רק את התפיים והגב זה מזכיר לי את אלה שעושים מתח ו'מתפרעים' כל הגוף זז והם נאבקים... סתם שיט...

ידיים רחבות חזה טיפה קדימה ויאללה...

לא לשכוח! פלג גוף תחתון מחזק את העליון אבל לא להפך! וסיבולת לב ריאה יותר חשוב מלהראות חטוב!

יענו אם אני עובד על הרגליים את פלג הגוף העליון שלי יהיה מפותח ולהפך?

פורסם

אתה לא יכול לפתח רק את הרגליים, אבל עבודה על פלג גוף תחתון עוזר לעליון אבל להפך זה לא עובד!

פורסם

סבבה,תודה .אתה יודע אולי מה הסיבה?

פורסם

גם אם תעשה 70-80 רצוף עם 2 ידיים, לא תצליח לעשות חזרה אחת מלאה ונומאלית על יד אחת אז פשוט שכח מזה...

פורסם

סיבולת לב ריאה יותר חשוב מלהראות חטוב!

אבא שלי בחיים לא יקבל את זה :P

פורסם

תגיד לו שזה טוב ליחסי המין :silly: יותר זמן וסיבולת (אמיתי!)

פורסם
  • מחבר

"אבא, חבר בפורום סיפר לי שאם תקפיד על סיבולת לב ריאה אז הסקס שלך ושל אמא יהיה נהדר"

אני מבין, מקבילים זה שאתה מרים את עצמך עם ההידיים כשאתה מעל הברזלים האלה

ואיך אתה עובד על הרגליים?

פורסם

לא עובד, נטו ידיים רגליים איך שנוח לך...מקופלות אחרוה קצת קדימה... הגוף סטטי ידיים יורדות כתף+ מרפק עד למצב של רווח של אגרוף+\- מהכתף לברזל

עולים חזרה בלי לנעול מרפקים!

פורסם
  • מחבר

אתה באמת לא עובד על הארבע ראשי והתאומים??

פורסם

הוא חשב ששאלת אם עובדים עם הרגליים במקבילים.

בשביל לעבוד על הארבע ראשי - אפשר לעשות סקווטים (כפיפות ברכיים).

פורסם

אני כן... אני הולך לחדר כושר בשביל לדחוק קצת ובשביל איזה מכשיר שאני לא יודע את שמו שנותן לך לדחוק ברגלים משקלים לא מצאתי לו תחליף ראוי...

בנוסף אני רץ עם משקלים עלי ואני גם מטייל הרבה השיא היה שבעה חודשים עם 35 קילו פלוס מינוס קבוע על הגב...

פורסם
  • מחבר

אהה אתה מדבר על המכשיר הזה שאתה יושב בכיסא ודוחף את עצמך אחורה בעזרת הרגליים?

נראה לי אני צריך פעם אחת ללכת לשאולין לראות איך הם מתאמנים

פורסם

אכן...אבל שוב המכשיר הזה הוא לא תחליף לריצה או פעילות אנ אירובית אחרת... הוא תוסף...

פורסם

"אבא, חבר בפורום סיפר לי שאם תקפיד על סיבולת לב ריאה אז הסקס שלך ושל אמא יהיה נהדר"

:-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים