פורסם 2010 במאי 2215 שנים שכיבת שמיכה ביד אחת זה בולשיט ,זה גרוע יותר משום שאתה עושה מאמץ רב מדיי על המרפק ,עדיף פשוט יותר חזרות .
פורסם 2010 במאי 2215 שנים שתי ידיים עדיפות בהרבה, כשתגיע למספרים תלת ספרתיים תתחיל לחשוב בכיוון של לשדרג את שכיבות השמיכה למשהו מאמץ יותר, עד אז זה גם ככה לא לוקח כל כך הרבה זמן.מה שכן, חשוב לעשות את שכיבות השמיכה נכון, אני לא מכיר הרבה אנשים שנוגעים עם החזה ברצפה למשל.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני לא מכיר הרבה אנשים שנוגעים עם החזה ברצפה למשל.נכון כי זה לא הדרך שצריך לעשות בה .
פורסם 2010 במאי 2215 שנים תקנה מתח בחנות ספורט (60-70 שקל), כזה שאפשר לחבר אותו במשקוף של כל דלתזה מה שלי יש בבית וזה מצויין - אצלי זה קצת בעייתי כי המשקוף נמוך (דלת הזזה כזאת) אבל בדלתות רגילות זה לא ממש בעיה
פורסם 2010 במאי 2215 שנים רוחב כתפיים ,לרדת לגובה של כמה סנטימטרים מהריצפה ,בתנוע תקינה אתה לא אמור להגיע עם החזה לריצפה (אלה אם אתה נופל וקם כל הזמן ,וזו לא תנוע תקינה ).
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני ממילא מתחיל להתקשות בפעם ה7-8 של השכיבת סמיכהואתה רוצה לעשות על יד אחת?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר ואתה רוצה לעשות על יד אחת?ואם אני רוצה לקרוא את העצה עכשיו וליישם אותה בעתיד? מה זה משנה?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים כמו שכבר ענו לך, יעיל זה לא.אם המטרה שלך היא סיבולת, תנהל יומן שבו תרשום את הכמות שעשית (בדקה, נניח) וככה תוכל לנטר התקדמות במשך הזמן.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים תקנה מתח בחנות ספורט (60-70 שקל), כזה שאפשר לחבר אותו במשקוף של כל דלתזה מה שלי יש בבית וזה מצויין - אצלי זה קצת בעייתי כי המשקוף נמוך (דלת הזזה כזאת) אבל בדלתות רגילות זה לא ממש בעיההמתח הזה גרוע, מתח לא עושים כמו כוסיות עם כף היד כלפי הפנים(יד קדמית) מתח עושים עם אחיזה רחבה כאשר הפשיטה נעשת עם הכתפיים והגב ולא היידים וזה לא אפשרי ברוב המתחים האלה...
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אתה לא חייב לעשות עם כף היד כלפי הפנים. בקשר לרחב - כשעושים רחב זה עובד יותר על השרירים שבצד החזה. ברוחב כתפיים זה עובד יותר על הידיים.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים המתח הזה גרוע, מתח לא עושים כמו כוסיות עם כף היד כלפי הפנים(יד קדמית) מתח עושים עם אחיזה רחבה כאשר הפשיטה נעשת עם הכתפיים והגב ולא היידים וזה לא אפשרי ברוב המתחים האלה... מחזק, מתח צריך להפעל רק את התפיים והגב זה מזכיר לי את אלה שעושים מתח ו'מתפרעים' כל הגוף זז והם נאבקים... סתם שיט... ידיים רחבות חזה טיפה קדימה ויאללה... לפותח הת'ארד כמו שאמרתי שכיבות סמיכה, אם כרגע אתה חלש הדרך הכי טוב להשתפר זה לעשות כל פעם 100 אחוז מהיכולת שלך (גם אם זה 6) ואחרי זה לנסות להגיע לפחות ל70 אחוז אחרי זה 50 אחוז ואז 20 אחוז בהפסקות שלא יותר מ30 שניות עם הזמן תעבור לסטים של 8-10-12-20-30 גם עם מונוחות באמצע של 30 שניות, אני אישית כל בוקר עושה שכיבות שמיכה ותרגלי בטן וכנ'ל בערב ולפחות פעם ביומיים ריצה ארוכה (4-6 ק'מ), משולב עם מתח ומקבלים לא לשכוח! פלג גוף תחתון מחזק את העליון אבל לא להפך! וסיבולת לב ריאה יותר חשוב מלהראות חטוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.