עבור לתוכן

האם שכיבות סמיכה על יד אחת מומלצות?

Featured Replies

פורסם

שכיבת שמיכה ביד אחת זה בולשיט ,זה גרוע יותר משום שאתה עושה מאמץ רב מדיי על המרפק ,עדיף פשוט יותר חזרות .

• תגובות 52
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתי ידיים עדיפות בהרבה, כשתגיע למספרים תלת ספרתיים תתחיל לחשוב בכיוון של לשדרג את שכיבות השמיכה למשהו מאמץ יותר, עד אז זה גם ככה לא לוקח כל כך הרבה זמן.

מה שכן, חשוב לעשות את שכיבות השמיכה נכון, אני לא מכיר הרבה אנשים שנוגעים עם החזה ברצפה למשל.

פורסם

אני לא מכיר הרבה אנשים שנוגעים עם החזה ברצפה למשל.

נכון כי זה לא הדרך שצריך לעשות בה .

פורסם

מתח עובד על הידיים

פורסם
  • מחבר

הממ זה בעיה לעשות מתח, אני צריך ללכת לגן ילדים ולתפוס להם את המתקן...

פורסם

תקנה מתח בחנות ספורט (60-70 שקל), כזה שאפשר לחבר אותו במשקוף של כל דלת

זה מה שלי יש בבית וזה מצויין - אצלי זה קצת בעייתי כי המשקוף נמוך (דלת הזזה כזאת) אבל בדלתות רגילות זה לא ממש בעיה

פורסם

נכון כי זה לא הדרך שצריך לעשות בה .

אתה מוזמן להאיר את עיני.

פורסם

רוחב כתפיים ,לרדת לגובה של כמה סנטימטרים מהריצפה ,בתנוע תקינה אתה לא אמור להגיע עם החזה לריצפה (אלה אם אתה נופל וקם כל הזמן ,וזו לא תנוע תקינה ).

פורסם

אני ממילא מתחיל להתקשות בפעם ה7-8 של השכיבת סמיכה

ואתה רוצה לעשות על יד אחת?

פורסם
  • מחבר

ואתה רוצה לעשות על יד אחת?

ואם אני רוצה לקרוא את העצה עכשיו וליישם אותה בעתיד? מה זה משנה?

פורסם

כמו שכבר ענו לך, יעיל זה לא.

אם המטרה שלך היא סיבולת, תנהל יומן שבו תרשום את הכמות שעשית (בדקה, נניח) וככה תוכל לנטר התקדמות במשך הזמן.

פורסם

תקנה מתח בחנות ספורט (60-70 שקל), כזה שאפשר לחבר אותו במשקוף של כל דלת

זה מה שלי יש בבית וזה מצויין - אצלי זה קצת בעייתי כי המשקוף נמוך (דלת הזזה כזאת) אבל בדלתות רגילות זה לא ממש בעיה

המתח הזה גרוע, מתח לא עושים כמו כוסיות עם כף היד כלפי הפנים(יד קדמית) מתח עושים עם אחיזה רחבה כאשר הפשיטה נעשת עם הכתפיים והגב ולא היידים וזה לא אפשרי ברוב המתחים האלה...

פורסם

אתה לא חייב לעשות עם כף היד כלפי הפנים. בקשר לרחב - כשעושים רחב זה עובד יותר על השרירים שבצד החזה. ברוחב כתפיים זה עובד יותר על הידיים.

פורסם

המתח הזה גרוע, מתח לא עושים כמו כוסיות עם כף היד כלפי הפנים(יד קדמית) מתח עושים עם אחיזה רחבה כאשר הפשיטה נעשת עם הכתפיים והגב ולא היידים וזה לא אפשרי ברוב המתחים האלה...

:xyxthumbs: מחזק, מתח צריך להפעל רק את התפיים והגב זה מזכיר לי את אלה שעושים מתח ו'מתפרעים' כל הגוף זז והם נאבקים... סתם שיט...

ידיים רחבות חזה טיפה קדימה ויאללה...

לפותח הת'ארד כמו שאמרתי שכיבות סמיכה, אם כרגע אתה חלש הדרך הכי טוב להשתפר זה לעשות כל פעם 100 אחוז מהיכולת שלך (גם אם זה 6) ואחרי זה לנסות להגיע לפחות ל70 אחוז אחרי זה 50 אחוז ואז 20 אחוז בהפסקות שלא יותר מ30 שניות עם הזמן תעבור לסטים של 8-10-12-20-30 גם עם מונוחות באמצע של 30 שניות, אני אישית כל בוקר עושה שכיבות שמיכה ותרגלי בטן וכנ'ל בערב ולפחות פעם ביומיים ריצה ארוכה (4-6 ק'מ), משולב עם מתח ומקבלים

לא לשכוח! פלג גוף תחתון מחזק את העליון אבל לא להפך! וסיבולת לב ריאה יותר חשוב מלהראות חטוב!

פורסם
  • מחבר

מתי אתה מספיק לעשות בבוקר?

ותזכיר לי מה זה מקבילים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים