עבור לתוכן

האם שכיבות סמיכה על יד אחת מומלצות?

Featured Replies

פורסם

עדיף לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת כל פעם? או שזה לא משנה בהרבה ועדיף פשוט לעשות על שתי ידיים בו זמנית?

• תגובות 52
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שזה משנה מבחינת המשקל

ככה שעל יד אחת זה יותר קשה

פורסם
  • מחבר

אכן

זה מה שאומר שזה יתן תוצאה פי שתיים יותר טובה לכל יד?

פורסם

לדעתי עדיף לעשות על 2 ידיים ואם מתחיל להיות לך 'קל' אז לעשות יותר\ להוסיף משקל כדי להוסיף התנגדות

הבעיה המרכזית שלי עם לעשות באופן קבוע שכיבות סמיכה על יד אחת זה שאתה עלול לגרור מצב שיד אחת תיהיה יותר חזקה מהשניה

וזה מצב לא נעים... (לא מתכוון יד שרירית ויד לא שרירית מתכוון לזה שאם תרצה נגיד לדחוק בעתיד משקולות אז תצטרך ללכת לפי היד החלשה וכ'ו וכ'ו)

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר בעיה כזאת שאני צריך לפתור אבל לא בקשר לכוח של שריר, אלא לחוזק של היד, אם אני נותן אגרוף לקיר, היד ימנית שלי לא כואבת כל כך, אבל היד הימנית שלי כואבת מאוד, וזה בגלל שכל פעם בשירות הצבאי שלי שעיצבנו אותי הרבצתי למשהו עם יד ימין אז עכשיו אני צריך להתאמן הרבה על הקיר עם יד שמאל וזה כואב

עכשיו בקשר לשכיבות סמיכה יש גם יהלום ויש גם עם ידיים רחוקות (כתפיים\חזה)

אני לא יודע מתי צריך לעשות מה, זה כל כך מבלבל

פורסם
00009540.jpg
פורסם

^עוד מישהו נזכר בפרסומת ההיא שהייתה לנגן MP3 (אני חושב) שהייתה פעם ב-MTV?

פורסם
  • מחבר

איזה פרסומת

פורסם

תעשה שכיבות סמיכה עם שני ידיים בתוספת משקל על הגב.

ולא שטויות,כמו שכיבות סמיכה עם יד אחת.

פורסם

יש לי כבר בעיה כזאת שאני צריך לפתור אבל לא בקשר לכוח של שריר, אלא לחוזק של היד, אם אני נותן אגרוף לקיר, היד ימנית שלי לא כואבת כל כך, אבל היד הימנית שלי כואבת מאוד, וזה בגלל שכל פעם בשירות הצבאי שלי שעיצבנו אותי הרבצתי למשהו עם יד ימין אז עכשיו אני צריך להתאמן הרבה על הקיר עם יד שמאל וזה כואב

עכשיו בקשר לשכיבות סמיכה יש גם יהלום ויש גם עם ידיים רחוקות (כתפיים\חזה)

אני לא יודע מתי צריך לעשות מה, זה כל כך מבלבל

הכל תלוי מה אתה מחפש אם אתה מחפש שריר גדול אז לך לחדר כושר כי אתה צריך להעמיס אם אתה רוצה אימוני כוח וליבה אז תמשיך להתאמן על שכיבות שמיכה

תוסיף מתח ומקבלים+ ריצה

אני כרגע על אימוני כוח כבר חודשיים רציף זה שואה גרענית אבל זה למטרה מסויימת ואני מאוד מרוצה מהתוצאות למרות שהן לא כאלה וויזואליות

כמו שהן יכלו להיות אם הייתי מתאמן כמו רוב האנשים...

^עוד מישהו נזכר בפרסומת ההיא שהייתה לנגן MP3 (אני חושב) שהייתה פעם ב-MTV?

יכול להיות יותר כמו פרסומת לאתר הכרויות :lol:

פורסם
  • מחבר

האמת שאני רוצה להגדיל את הסיבולת של השרירים כמה שיותר, זה הכי חשוב לי, אבל גם כוח

ואני לא אוהב חדרי כושר, המקומות האלה מנפחים אותך

פורסם

שכיבות שמיכה עובדות על הבטן, העכוז, הגב התחתון, ועל החזה העליון בעיקר, הן לא עובדות על הידיים כמעט ובכלל(חוץ מיד אחורית בעיקר אם עושים שכיבות שמיכה כאשר המרפקים צמודים לגוף), רוב האנשים לא עושים שכיבות שמיכה בצורה שאפילו מתקרבת לנכונה(והרבה פעמים "התיקונים" שכל האנשים צועקים רק גוררים את זה לצד הלא נכוון.

פורסם
  • מחבר

מעולה, אימון לרוב הגוף

אז איך עובדים על הידיים? והרגליים?

פורסם

טעות נפוצה של רוב המתאמנים זה לנסות ולעשות כמות של שכיבות שמיכה, ולא איכות.

הכוונה שעדיף לעשות פחות, אבל לאט, בקצב אחיד קח שכל נקודה בדרך, מאמצת חלק שונה בשריר לאורך יותר זמן, כנ"ל גם בירידה, לא לרדת מהר, אלא לאט.

פורסם
  • מחבר

אני ממילא מתחיל להתקשות בפעם ה7-8 של השכיבת סמיכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים