פורסם 2010 במאי 2215 שנים עדיף לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת כל פעם? או שזה לא משנה בהרבה ועדיף פשוט לעשות על שתי ידיים בו זמנית?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים לדעתי עדיף לעשות על 2 ידיים ואם מתחיל להיות לך 'קל' אז לעשות יותר\ להוסיף משקל כדי להוסיף התנגדותהבעיה המרכזית שלי עם לעשות באופן קבוע שכיבות סמיכה על יד אחת זה שאתה עלול לגרור מצב שיד אחת תיהיה יותר חזקה מהשניהוזה מצב לא נעים... (לא מתכוון יד שרירית ויד לא שרירית מתכוון לזה שאם תרצה נגיד לדחוק בעתיד משקולות אז תצטרך ללכת לפי היד החלשה וכ'ו וכ'ו)
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר יש לי כבר בעיה כזאת שאני צריך לפתור אבל לא בקשר לכוח של שריר, אלא לחוזק של היד, אם אני נותן אגרוף לקיר, היד ימנית שלי לא כואבת כל כך, אבל היד הימנית שלי כואבת מאוד, וזה בגלל שכל פעם בשירות הצבאי שלי שעיצבנו אותי הרבצתי למשהו עם יד ימין אז עכשיו אני צריך להתאמן הרבה על הקיר עם יד שמאל וזה כואבעכשיו בקשר לשכיבות סמיכה יש גם יהלום ויש גם עם ידיים רחוקות (כתפיים\חזה)אני לא יודע מתי צריך לעשות מה, זה כל כך מבלבל
פורסם 2010 במאי 2215 שנים תעשה שכיבות סמיכה עם שני ידיים בתוספת משקל על הגב. ולא שטויות,כמו שכיבות סמיכה עם יד אחת.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים יש לי כבר בעיה כזאת שאני צריך לפתור אבל לא בקשר לכוח של שריר, אלא לחוזק של היד, אם אני נותן אגרוף לקיר, היד ימנית שלי לא כואבת כל כך, אבל היד הימנית שלי כואבת מאוד, וזה בגלל שכל פעם בשירות הצבאי שלי שעיצבנו אותי הרבצתי למשהו עם יד ימין אז עכשיו אני צריך להתאמן הרבה על הקיר עם יד שמאל וזה כואב עכשיו בקשר לשכיבות סמיכה יש גם יהלום ויש גם עם ידיים רחוקות (כתפיים\חזה) אני לא יודע מתי צריך לעשות מה, זה כל כך מבלבל הכל תלוי מה אתה מחפש אם אתה מחפש שריר גדול אז לך לחדר כושר כי אתה צריך להעמיס אם אתה רוצה אימוני כוח וליבה אז תמשיך להתאמן על שכיבות שמיכה תוסיף מתח ומקבלים+ ריצה אני כרגע על אימוני כוח כבר חודשיים רציף זה שואה גרענית אבל זה למטרה מסויימת ואני מאוד מרוצה מהתוצאות למרות שהן לא כאלה וויזואליות כמו שהן יכלו להיות אם הייתי מתאמן כמו רוב האנשים... ^עוד מישהו נזכר בפרסומת ההיא שהייתה לנגן MP3 (אני חושב) שהייתה פעם ב-MTV? יכול להיות יותר כמו פרסומת לאתר הכרויות
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר האמת שאני רוצה להגדיל את הסיבולת של השרירים כמה שיותר, זה הכי חשוב לי, אבל גם כוחואני לא אוהב חדרי כושר, המקומות האלה מנפחים אותך
פורסם 2010 במאי 2215 שנים שכיבות שמיכה עובדות על הבטן, העכוז, הגב התחתון, ועל החזה העליון בעיקר, הן לא עובדות על הידיים כמעט ובכלל(חוץ מיד אחורית בעיקר אם עושים שכיבות שמיכה כאשר המרפקים צמודים לגוף), רוב האנשים לא עושים שכיבות שמיכה בצורה שאפילו מתקרבת לנכונה(והרבה פעמים "התיקונים" שכל האנשים צועקים רק גוררים את זה לצד הלא נכוון.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים טעות נפוצה של רוב המתאמנים זה לנסות ולעשות כמות של שכיבות שמיכה, ולא איכות.הכוונה שעדיף לעשות פחות, אבל לאט, בקצב אחיד קח שכל נקודה בדרך, מאמצת חלק שונה בשריר לאורך יותר זמן, כנ"ל גם בירידה, לא לרדת מהר, אלא לאט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.