פורסם 2010 במאי 2315 שנים אלכס,להעיף את הג'אוות אני לא יכול.אלו הם plugins ולא add-ons.המקסימום שיכולתי לעשות להם זה disable וזה לא פתר את הבעיה אז בסוף מחקתי והתקנתי את הכל מהתחלה והסתבר לי,להפתעתי,שדווקא ה tab mix plus הוא האחראי!בדקתי את זה כמה פעמים, ובכל פעם שמנטרלים אותו הסקריפט שהבאת עובד...לא ממש מבין מה הקשר.....
פורסם 2010 במאי 2315 שנים תודה רבה, כבר הרבה זמן רציתי להגדיר את זה אבל אף פעם לא היה לי כוח לחפש את כל האפשרויותבעזרתך זה לקח דקות.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים לפחות היית נותן פה קרדיט, אני חושב שיש פה אנשים שחושבים שאתה זה שכתבת את הסקריפט.עם כל הכבודwww.reclaimprivacy.org
פורסם 2010 במאי 2315 שנים לא אמור להיות קשר, אני עם TMP וזה עובד מצוייןנו אז יש לך רעיון למה דווקא אצלי זה יוצר בעיה? אולי משהו בהגדרות של TMP?...
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מחבר לפחות היית נותן פה קרדיט, אני חושב שיש פה אנשים שחושבים שאתה זה שכתבת את הסקריפט. עם כל הכבוד www.reclaimprivacy.org אני אשתדל להתנסח בעדינות. יש פה "אנשים שחושבים" ו "אנשים אצלם החלק החושב זה החלק היושב". לאור תגובתך אני מתלבט למי משתי הקבוצות לשייך אותך - הודעה ראשונה > כתבה של YNET קראת ? יש שם קישור לאתר... - הודעה ראשונה > את הקוד בחנת? > חלק מהקוד זה כתובת האתר...
פורסם 2010 במאי 2315 שנים נו באמת אני כל כך לא הולך להכנס לוויכוח האידיוטי הזה קרדיט קטנטן לאתר שנתתי, אני בטוח שלא היה מזיק לך. (ובשביל הספורט: בשביל קרדיט לא צריך להכנס ללינק בYNET או לבחון קוד) יום טוב חבוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.