פורסם 2010 במאי 2215 שנים חברה לא מצליח להיכנס לצאט תמיכה של מיקרוסופט באתר שלהםדיברתי עם הנציגים שלהם יומיים ניסנו הרבה אופציות ולא עזרתאמת שהצלחנו להיכנס לצאט דרך פרוקסידרך האתר הזה :http://www.hidemyass.com/התקנתי את הוינדוס מחדש כולל פירמוט ועדיין לא עוזרדרך הגב יש לי וינדוס 7 64 ביט 7600ואני לא מצליח לפתור תבעיהעוד דבר חדשנכון שאני לוחץ על קליק ימני על המחשב שלי ואז ניהול ואני נכנס למציג האירועים ואס נכנס למערכתויש לי כמה שגיאות עם עיגולים אדומים ואחד הזהרה עם משולש צהובזה היה לי גם לפני הפירמוטועכשיו אחרי שהתקנתי מחדש שוב זה מופיע ליאמרו לי שמציג האירועים תמיד מציג שגיאות האם זה נכוןהאם יש תוכנה שמפענחת את השגיאותאשמח לתשובות ועזרה ממכםתודה
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אם הצלחת להכנס לצ'אט דרך פרוקסי, מה למען השם גרם לך לפרמט את המחשב של עצמך ?!
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר כי גם היו לי וירוסיםלמה זה לא נכנס לי רגילמה אם מציג האירועיםיש לך פיתרון לזהאני משתגע כשאני צריך לעקוף תצאט במקום להיגנס רגילאייך אני מגדיר אותו בפרוקסי מבלי ששאני אצטרך להיכנס לאתר hide my ass כל פעם שאני צריך תתמיכה שלהם בצאטאמרו לי שאני צריך להגדיר תאתר בפרוקסיאשמח למדריך
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אל תתעסק עם ה-Event Viewer ("מציג האירועים") אם המחשב שלך עובד כהלכה.ולגבי הפרוקסי, כדאי שתפנה לספק האינטרנט שלך כדי לברר איתם למה הצ'אט לא עובד כשאתה לא משתמש בפרוקסי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.