פורסם 2010 במאי 2215 שנים אם מערכת לא עולה תעסה תיקון מ CD של 7 צריך תיקון אולי כמה פעמים עד חלונות עולה בלי בעיה.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אם יש לך windows OEM עלולה להיות בעיה של אקטיויזציה, בעת החלפת לוח אם.לדעתי תצתרך לעשות הפעלה טלפונית מול נציג שרות, חכה למחר.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אותה הבעיה הייתה לי גם כשהחלפתי לוח אם מעבד וזכרונות , ה WIN 7 לא הצליח לתקן את ה בעיה , עשיתי אקטיבציה טלפונית ללא נציג שירות דרך הטל' בשעה 03:00 בלילה , אתה צריך להקיש רצף של מס' שיש לך על המסך והוא נותן לך מספרים אחרים ואז מתבצעת האקטיבציה. אין ברירה .
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר חוץ מבעיית האקטיויציה ,את התיקון אני עושה עם דיסק ההתקנה?ולבסוף כשהוינדוס עולה כדאי להסיר דרייברים ולהתקין דרייברים של הלוח החדש?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים למיטב זכרוני ברגע שהעלתי את המחשב עם ה לוח החדש וכל מה שהותקן בו הוא העלה לבד את החלון ללא צורך בדיסק ההתקנה, הצטרכתי כמובן לפרמט את הכל כי לא היו לי שם דברים חשובים על הדיסק , WIN7 יצר לי לבד כבר גיבוי של כל מה שהיה לי ב פרופיל הישן של המשתמש ושמר אותו כ WINDOWS.OLD כקובץ.הלוח שלי הוא GIGABYTE כך שהייתי צריך לאחר ש WIN 7 הותקן כביכול מחדש להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק. עד עכשיו כמעט חודש הכל עובד כמו שצריך.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים חוץ מבעיית האקטיויציה ,את התיקון אני עושה עם דיסק ההתקנה?ולבסוף כשהוינדוס עולה כדאי להסיר דרייברים ולהתקין דרייברים של הלוח החדש?נכון - מדיסק התקנהלא צריח להסיר - רק לתקין החדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.