עבור לתוכן

לא עברתי סלקציה, יש דרך להפוך את זה לכסף?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקשיב, לא חשוב לי איך הסלקטור אמור להבין.

אני מבין את הסיבה לסלקציה, גם אני לא רוצה לבלות עם אנשים מסויימים.

אני לא כועס על בעל המקום, ולא מתעקש לחזור לשם.

כל מה שאמרתי, שאני רוצה להרוויח כסף.

fade to black,

בית משפט לתביעות קטנות.

לא קראתי את כל הכתבה בYNET, אבל מרפרוף מהיר

15K

7K

:)

• תגובות 39
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תיקח תביעה כזאת לתביעות קטנות אתה לא תקבל כלום.

אם אתה רוצה לעשות מזה כסף אתה חייב שיהיה לך קייס ממשי (עם הוכחות שתופסות בבית משפט ולא "לא הכניסו אותי כי זאת אפליה!!!111אחדאחד") וכמובן ללכת לבית משפט נורמלי ולתבוע בסכומים הרבה יותר גבוהים מהגבול של תביעות קטנות.

פורסם
  • מחבר

תראה,

אם זה לא עובד בבית משפט לתביעות קטנות (שממש לא ברורה לי הסיבה למה)

אני לא יתעסק עם זה.

חבל על הכסף והזמן..

בבית משפט לתביעות קטנות זה יכול להיות מעניין וזה יקח חודשיים גג בלי עורך דין.

למה שזה לא ילך בבית משפט לתביעות קטנות?

פורסם

לא הכניסו אתכם מסיבה מוצדקת לחלוטין ואתה מחפש לסחוט את בעל העסק. אתה בן אדם מביש ואני מקווה שלא תקבל שקל ותאלץ גם לפצות את בעל העסק.

פורסם

סלקטור טוב צריך לדעת להריח אנשים כאלה מקילומטר, ולשאול בנימוס: "שלום אדוני, אתה ברשימה?"

יש אנשים שבאים לבלות, יש אנשים שבאים לדקור מישהו, ויש גם כאלה שבאים לסחוט את בעל המועדון.

פורסם

סלקציה זה דבר מבורך, העובדה שלא נכנסת פעם אחת לא אומרת שצריך לתבוע את בעל המועדון.

אני בטוח שבנוסף עליך הוא אסר על עוד עשרות ערסים מכוערים להכנס בידיעה שיזהמו את המסיבה.

פורסם

השאלה שאני מפנה לפותח הדיון היא-

למה?

למה להתעלק על בעל מועדון מסכן שגם ככה שקוע בחובות?

אין לך כסף? אתה רוצה תרומות? מחפש צומי? מה?

זה אותו דבר כמו אלה שמזייפים תאונות דרכים. גועל נפש פשוט של אנשים, מתעלקים על אדם מסכן בשביל להרוויח קצת כסף.

רק שתדע לך, שהדיון הזה משמש כעדות לכך שאתה סה"כ מחפש איפה לעקוץ, וכתובת ה-IP שלך מפוזרת ברחבי האתר, וגם לא חסרים תיאורים מצדך.

במקומך הייתי מוותר על הרעיון, או מפסיק לפרסם פה.

פורסם
InBeforeTheLock.gif
פורסם

אממ.. רק משהו קטן לסיום:

נראה לי שאנשים פה שוכחים שסלקציה על בסיס "הוא ערס" זאת עבירה על החוק, וזה לא משנה אם אתם מרוצים מזה או לא.

אם הפלו אותו (ואם הוא יכול להוכיח את זה) על בסיס גזעני אז מגיע לבעל העסק כל שקל ושקל מהקנס שהוא יקבל. הוא עבריין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים