עבור לתוכן

לא עברתי סלקציה, יש דרך להפוך את זה לכסף?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלך. לא רוצים שאתה תכנס, אתה רוצה להיות באירוע שבו אתה לא רצוי?

תסתכל עמוק לתוך עצמך ותבין שהחברה שלנו לעולם לא תשתפר עם מחשבה כמו שלך.

אבל עזוב אתה בטח בן-עשרה בליין שלא מדאיגות אותו בעיות חשובות כרגע.

• תגובות 39
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לדעת באיזה מועדון מדובר?

מה זה משנה? סלקציה קיימת ב 99.99% מהמועדונים.

פורסם

מה זה משנה? סלקציה קיימת ב 99.99% מהמועדונים.

וטוב שכך..

פורסם

תסתכל עמוק לתוך עצמך ותבין שהחברה שלנו לעולם לא תשתפר עם מחשבה כמו שלך.

אבל עזוב אתה בטח בן-עשרה בליין שלא מדאיגות אותו בעיות חשובות כרגע.

ההיפך הוא הנכון ידידי, אני עברתי מספיק בחיי שאוכל להסיק מסקנות כלפי החיים עם קבוצות אנשים שונות, ותפסיק להתייפייף.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הבעיה שלך. לא רוצים שאתה תכנס, אתה רוצה להיות באירוע שבו אתה לא רצוי?

איפה קראת שאני רוצה להיות באירוע שאני לא רצוי בו?

כתבתי שאני רוצה לבדוק אם אפשר להפוך את זה לכסף זה הכל[br]פורסם בתאריך: 22.05.2010 בשעה 17:47:11

ואני אשכנזי ותואם לכל הפרופילים העדתיים ה"נכונים".

באתי עם חבר שכבר היה שיכור = לא יזמין בהרבה כסף = המסיבה נהפכה לסגורה..

בקיצור ממיקס התשובות שקראתי כאן אני באמת יתייעץ עם עו"ד לראות אולי אפשר לעשות קצת כסף

פורסם

תדווח מה נסגר.

אבל אם באת עם חבר שיכור והסלקטור לא הכניס אותכם בגלל זה, אין סיכוי שבית המשפט יפסוק לטובתך. וללא שום קשר לרצון הקניה שלכם, הסלקטור יכול לטעון שמדובר באמצעים להורדת רמת האלימות(כמובן בהנחה שאתם לא היחידים שנדחים על בסיס זה).

פורסם

טוהר מידות? סגנון חיים?

איך לעזאזל סלקטור אמור לקלוט את זה על בן אדם שהוא מסתכל עליו, אולי, 3 שניות?

סלקציה לא קבילה בבית משפט אלא אם מדובר באמת ב"אירוע סגור" או שהמועדון מלא או משהו כזה.

שטויות. יש מלא דרכים לעקוף את זה. ברגע שאתה מכריז שהמסיבה למוזמנים בלבד פתרת את הברוך המשפטי,ואתה בתור אדם פרטי לך תמצא את האדם שכן נכנס למסיבה כזאת ויועיד שהוא לא הוזמן בתור עד...

חוץ מזה מי הוא לוחם הצדק שמוכן להשקיע כסף בעו"ד (דבר יקר לכל הדעות) בשביל הסיכוי הזעום לקבל סכום כסף. מעטים,בסוף עוד יצא שכרך בהפסדך.

ומעל הכל,אין שום רע בסלקציה. אין לרוב האנשים שום כוונה לבלות ולבזבז כסף במקום שבו יש אוכלוסיה לא לטעמם. שכל המקופחים למינהם יקחו את מטלטליהם וילכו למקומות אחרים,95% ממקרי הסלקציה מוצדקים בהחלט. ה5 אחוז הנותרים קשורים למקרים כמו שלך פותח הדיון שיש בהם טעם לפגם,ובהחלט אני בתור בעל מסיבה הייתי מוכן לקחת את הסיכון שאני לא אכניס אדם למרות שהוא מתאים בהתנהגותו לפרופיל המועדון.

וכמו שאמרו פה,אני בחיים לא הייתי רוצה להיות במקום שלא רוצים אותי,אני לא מבין מה הקטע של דווקא? (ולא,אני לא מדבר על הפיתוי להיכנס למקום אסור)

פורסם

באתי עם חבר שכבר היה שיכור

ואתה מתפלא שלא הכניסו אתכם?

פורסם

אני לא משפטן,וכל העסק לא ברור לי כלל....

מועדון זה עסק פרטי,לא? האם אין לבעל עסק זכות להחליט מי יכנס לעסק שלו ומי לא?

אז זהו,שכנראה החוק מפריד בין עסק,(גם אם הוא בבעלות פרטית ולא ממשלתית),לבין ביתו הפרטי

של בעל העסק.מישהו מבין למה?

אגב,יש מצב שבארצות אחרות,(לא עולם שלישי),זה שונה? זוכרים את הירקן בסיינפלד שהרחיק את קריימר וג'רי

מהחנות? "You're banned from the store!"...יש מצב שבארה"ב אפשר,חוקית, לסלק ממועדון את מי

שרוצים בלי לנמק?

פורסם

^^

תודה על הקישורים.

קראתי את השורות הראשונות מהחוק הישראלי,זה מספיק לצורך הסוגיה הנדרשת.החוק מגדיר בית-עסק ציבורי

לא לפי הבעלות,אם היא ציבורית או פרטית,אלא לפי המשתמש.כלומר אם בית-העסק מיועד לשימוש הציבור.

ובמקרה כזה,חלים האיסורים בנוגע לאפליה וכו'.

בציטוט השני יש התכתשויות מילוליות בנוגע לשימוש בחוק,ובאיזה מיקרים הוא גבולי או לא.

מה שאני שואל,זה למה צריך להיות חוק כזה בכלל.מדוע אין זו זכותו של אזרח להגביל כניסה של מי שבא לו

למקום השייך לו,בין אם זה ביתו הפרטי,או בית-עסק.

פורסם

כי כמו שאתה מדבר על "זכות" של אדם להגביל, יש גם לבן אדם "זכות" שלא להיות מוגבל בגלל דברים מסויימים.

קצת קשה להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית כי הרי זה הבית\המקום שלו, אבל זאת זכות וזאת זכות.

[אזרחות משפיעה עלי קשה...]

פורסם

מה שאני שואל,זה למה צריך להיות חוק כזה בכלל.מדוע אין זו זכותו של אזרח להגביל כניסה של מי שבא לו

למקום השייך לו,בין אם זה ביתו הפרטי,או בית-עסק.

כי ככה החליט המחוקק.

בית עסק שנועד לשרת את הציבור, אינו יכול להפלות כניסה/שירות על פי פרמטרים מסויימים, ביניהם דת, גזע, מין או לאום (רשימה חלקית).

אין דין בית פרטי כדין של בית עסק ציבורי.

לא מתאים לך? אל תפתח עסק שנועד לשרת את הציבור / תעבוד בשביל לשנות את החוק.

פורסם
  • מחבר

תדווח מה נסגר.

אבל אם באת עם חבר שיכור והסלקטור לא הכניס אותכם בגלל זה, אין סיכוי שבית המשפט יפסוק לטובתך. וללא שום קשר לרצון הקניה שלכם, הסלקטור יכול לטעון שמדובר באמצעים להורדת רמת האלימות(כמובן בהנחה שאתם לא היחידים שנדחים על בסיס זה).

קטן עליי..

יש לי שתי חברים ערבים, נציג תעודות זהות בכניסה

נסתדר כבר חח[br]פורסם בתאריך: 23.05.2010 בשעה 14:09:13

ואתה מתפלא שלא הכניסו אתכם?

תראה, זה היה צפוי שספציפית למקום הזה לא יכניסו אותנו

אבל עשינו טיול פאבים - הלכנו לאיזה 6 פאבים בערב אחד, כל מקום שתינו בירה אחת, דיברנו קצת ונהנו מהאווירה

עובדה שהיה רק מקום אחד שלא הכניס אותו

הוא לא אלים, הוא בא עם חברים פיקחים (+-), זה לא כזה נורא תאמין לי

פורסם

הוא לא אלים, הוא בא עם חברים פיקחים (+-)

ואיך הסלקטור היה אמור להבין את זה?

הרי החבר שלך לא חילק לאנשים ברחוב פרחים וחיבוקים ואתם לא קראתם "מלחמה ושלום", נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים