פורסם 2010 במאי 2215 שנים זה לא הפלייה או משהו כזה?יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף?הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלך. לא רוצים שאתה תכנס, אתה רוצה להיות באירוע שבו אתה לא רצוי?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני עכשיו יודע מזה אירוניה: קיבלתי Access Denied בקישור שהבנאדם מעליי נתן ;D
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלך. לא רוצים שאתה תכנס, אתה רוצה להיות באירוע שבו אתה לא רצוי?אולי הוא לא היה רוצה להכנס, אבל זכותו לדרוש פיצוי על כך שהוא "לא רצוי" מלכתחילה רק לפי המראה שלו.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים תוסיף L קטנה בסוף הלינק וכנס תודה. כי אני כבר חשבתי שלא מכניסים אותי ללינק בגלל שלא עברתי סלקציה...
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלך. לא רוצים שאתה תכנס, אתה רוצה להיות באירוע שבו אתה לא רצוי? תסתכל על הכותרת
פורסם 2010 במאי 2215 שנים בטח שיש דרך לעשות מזה כסף. קח עו"ד טוב, חבורת ערסים עם מצלמות נסתרות, ושלח אותם למועדונים איכותיים שלא יכניסו אותם.מישהו כבר עשה את זה לפני כמה שנים ועכשיו הסלקציה ברוב המועדונים עובדת בשיטה חדשה. אבל עדיין יש לך כאן סיכוי לא רע להרוויח.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים ובחזרה לנושא , סלקציה קבילה בבית משפט היא על בסיס תואר מידות סגנון חיים וכולי . אבל סלקציה שמוכחת בבית משפט שהיא בעלת הטיה חזקה על בסיס גזע תעשה צרות צרורות לכל עסק שהוא כי אי אפשר לטעון שרק האנשים האיכותים נמצאים בעדה מסוימת והשאר לא איכותים .
פורסם 2010 במאי 2215 שנים טוהר מידות? סגנון חיים?איך לעזאזל סלקטור אמור לקלוט את זה על בן אדם שהוא מסתכל עליו, אולי, 3 שניות?סלקציה לא קבילה בבית משפט אלא אם מדובר באמת ב"אירוע סגור" או שהמועדון מלא או משהו כזה.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים ובחזרה לנושא , סלקציה קבילה בבית משפט היא על בסיס תואר מידות סגנון חיים וכולי . אבל סלקציה שמוכחת בבית משפט שהיא בעלת הטיה חזקה על בסיס גזע תעשה צרות צרורות לכל עסק שהוא כי אי אפשר לטעון שרק האנשים האיכותים נמצאים בעדה מסוימת והשאר לא איכותים . לא תמיד אפשר להתחשב במיעוט כאשר הרוב מתנהג בצורה כלשהי. :
פורסם 2010 במאי 2215 שנים זהו שאם במקרה יבוא אותו בעל מיעוט ולא יתקבל ולמעשה הבחור בכלל בעל תואר ראשון\שירת בקרבי וכולי וללא שום עבר פלילי , יש לו קייס לפרנסה טובה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.