עבור לתוכן

מה אפשר לעשות עם דומיין מגניב?

Featured Replies

פורסם

יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון..

מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...

פורסם

סקס מוכר! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחח אתה צוחק ? חשבתי לעשות מן פורטל לגבר כזה עם כל מיני תמונות סקסיות ודברים שמעניינים גברים... אבל זה דורש השקעה...

פורסם

חח צחקתי

יש המון אתרים כאלה אז לא נראה לי שאתר שלך יצליח (בעיקר אם הוא בתשלום), אלא אם כן יש לך משהו מיוחד ששווה את הכסף.

הנה רעיון -

אם יש לך ידע רב בנושא כלשהו תוכל לבנות אתר ולכתוב מאמרים ומדריכים בנושא.

תגייוס אנשים ותשקיע אולי יצא מזה משהו.

או שסתם תיבנה אתר בשביל הכיף.

פורסם
  • מחבר

תכלס המטרה העיקרית זה אתר סתם בשביל הכיף...

אבל אני לא רוצה משהו חרוש מדיי ואין לי רעינות בראש...

דרך אגב הדומיין זה wyh.me

חחחח חמוד לא? (בכוונה זה ככה)

פורסם

בדיוק עמדתי לשאול מה הדומיין וכבר שלחת תגובה לפני.

בכל אופן, לא ברור לי מה הדומיין הזה אמור להביע, זה קיצור או לא ברור? באותו הצורה יכלתי לכתוב TGF.ME ולומר שזה דומיין טוב.

לרוב חברות, אתרים וכו' פותחים אתרים שמבוססים על שם החברה ובעיקר הדומיין הוא עם שם החברה. דוגמת האתר שלנו, יכלו לקרוא לו COMPUTER.CO.IL והשאתר יקרא כפי שהוא כעת, אבל זה יהיה דבילי ולא קשור. תסכים איתי שיש קשר שלרוב שם הדומיין של חברה יהיה דומה אם לא אותו השם של החברה.

אגב, שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד, מה זה סיומת ME של דומיין? אני יודע מה זה COM, ORG, CO.IL ועוד כל מיני, אך מה ה-ME הזה מביע ואיך "רוכשים" אותו מחברות הדומיינים? (אף פעם לא יצא לי לראות סיומת כזו למכירה :nixweiss:)

פורסם
  • מחבר

בעקרון אם לא הבנת why.me היה תפוס ואני מאמין שיש לו ערך גבוה... אז הלכתי על wyh.me , הייתי אמור לפתוח עליו איזה אתר, אבל לא הלך ועכשיו אני "תקוע" איתו כי אין לי רעיונות בראש...

דומיין .me ניתן לרכוש בכל אתר שמכבד את עצמו, אני רכשתי מ-GoDaddy לדוג'

http://en.wikipedia.org/wiki/.me

הנה גם משהו שגיליתי רק עכשיו, me זה סיומת של Montenegro חחח לא חשבתי על זה אפילו ;D

פורסם

אולי תעשה מין בלוג כזה עם סרטונים מצחיקים (כמו האתר הזה למשל http://failblog.org/)

פורסם

יש שתי דברים שאפשר לעשות בשביל שהאתר שלך יצליח בכל תחום אשר יהיה- או שהוא חדשני, משהו שאין כמוהו, דוגמה יוטיוב זה דוגמה יחסית סבירה למרות שהיו כמה קונספטים קטנים או שאופציה השניה היא לקחת רעיון מסוים ושיפורו, את זה ניתן לראות על פייסבוק, רשתות חברתיות תמיד היו קיימות, אבל פייסבוק העלה אותם רמה אם לא שתיים מעלה.

מה גם שברגע שהאתר שלך מוצלח אתה תצתרך בשבילו צוות שיתחזק אותו והכל, פרסומות ולשבת ולעדכן וכו'.. זה לא סיפור כזה קל גם שמלבד זה צרים להרים אותו לאוויר מבחינת תיכנות.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

את מזכיר את ההוא שמצא ברחוב כפתור ותפר לו מעיל.

טיבו של אתר נמדד לפי התוכן שלו, לא לפי הדומיין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים