פורסם 2010 במאי 2115 שנים חחחחחח אפשר פשוט לראות את ההתחלה ואת הסוף הכי מצחיקק... עזבו שהיא מכוערת, אם זאת הייתה אשתי והיא הייתה עושה לי דבר כזה הייתי בורח מהארץ
פורסם 2010 במאי 2115 שנים עמווס תברחח!!סתם, לא יודע מה ההתרגשות שיר חתונה, העיקר הכוונה. הרבה שירי חתונות זה ככה תאמינו לי חחאותי הרג המבטא הערסי שלה חח
פורסם 2010 במאי 2115 שנים הרג אותי הבחור שחיפש את הכדור של המטקות ויצא מתחת לסלע , בהתחלה חשבתי שהוא חלק מהקליפ.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים ^ מסכים איתך, גם אותי זה הצחיק הקטע עם הכדור וגם בהתחלה שהיא יושבת שם על הפח זבל עם השמלת כלה שלה ואיך שהיא שרה בין העצים, מה היא ציפור? :s05: כנראה ששיר בעצמך יצאו דיי מבואסים מהסיפור הזה עם ילדת בת מיצווה, אז רצו להחזיר את הקליינטים חזרה ושינו את שם העסק.. : (סתם השערה פרועה..)
פורסם 2010 במאי 2115 שנים בטח שבטח אני מכיר את הכותר הגדול של- "גדלתי כבר בר מיצווה" והילד הזה שמודה לכל המוזמנים לבר המיצווה שלו ואוהב לרכב על סוסים ויש עוד כמה מאוד דפוקים. האחרון שלהם היה הילדת בת מיצווה שירד כנראה לבקשת ההורים אחרי שקישרו את הסרטון לכל חור וכנראה זה עשה קצת פדיחות, לה או להוריה. מסקרן אותי לדעת כמה האנשים האלה משלמים בשביל זה באמת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.