עבור לתוכן

החבילה נתקעה במכס?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?

פורסם

תירגע, בקושי עברו 5 דקות מאז שהיא נכנסה למכס. מה אתה בלחץ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה מה שרשום לי:פריט ה-EMS הגיע לישראל מארה"ב ב20/05/2010. מה זה אומר?

פורסם

הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?

בעיקרון אם זה לא פריט שדורש טיפול מיוחד ואישורים, זה צריך להגיע לסניף הדואר הקרוב אליך בימים הקרובים. אם זה פריט בעייתי/דורש תשלום מכס (ולא רק מע"מ), סביר להניח שישלחו לך מסמך שחרור מהמכס, אפשר לפקסס אותו חזרה אם אתה מסכים לעלות המכס שרשומה שם ואז גם ככה זה מגיע לסניף הדואר שקרוב אליך.

בכל מקרה, חכה יום יומיים ותדע בדיוק מה קורה.

פורסם

עכשיו זה מה שרשום לי:פריט ה-EMS הגיע לישראל מארה"ב ב20/05/2010. מה זה אומר?

שהחבילה שלך הגיעה לישראל מארה"ב ב20/05/2010.

פורסם

אוי... הסיפורים שאני יכול לספר לך על הדואר ויחידת המכס בתל אביב, זוועות עולם עברתי בזמנו

פורסם

אין לך מה לעשות, אתה מקבל הודעה מהדואר אחרי שהם גומרים לטפל בזה במכס-אצלי זה לקח להם בדיוק חודש.

פורסם

אני הזמנתי משקפי שמש, שעלותם מעל 100 דולר.

הזמנתי ב-20 לחודש. המשקפיים הגיעו כרגע.

מרוצה מאוד, ואפילו לא נתקע במכס, למרות שבעיקרון אני חייב מע"מ.

פורסם
  • מחבר

זה מה שרשום לי עכשיו פריט ה-EMS התקבל בישראל ב23/05/2010 מנסים לתאם מסירה עם הנמען, הושארה הודעה טלפונית לאחר נסיון מסירה בתאריך 23/05/2010 למידע נוסף אנא פנו למוקד השליחים יהודה הלוי 38 אשקלון טלפון 08-6766679 או 08-6761401. אז כנראה שזה הגיע תודה רבה לכול מי שהגיב

פורסם

הם בחיים לא מנסים למסור כמו שכתוב עד שלא מתקשרים אליהם (אני מניח שלא מצאת פתק על מפתן הבית כמו שאמור להיות)

תרים אליהם טלפון, בד"כ באותו יום מביאים.

פורסם
  • מחבר

הם באמת לא התקשרו והתקשרתי אליהם וכול הזמן תפוס

פורסם
  • מחבר

בסוף קיבלתי את החבילה אבל שילמתי 150 שקל מכס :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים