פורסם 2010 במאי 2115 שנים היישני דברים:1. איך אפשרק להעיף את סל המחזור משולחן העבודה?2. יש את הדבר הזה ב-7 שכל תיקייה שאני פותח או כל חלון מופיע לי בשורת מצב למטה בצורה מצומצמת.נגיד פתחתי שני חלונות אקספלורר הם יופיעו לי באותו מקום, סגרתי את שניהם אז הריבוע של ה-E ייעלם. יודעים למה אני מתכוון? יופי.השאלה כזו: המסנג'ר (windows live\msn) לא יוצא משם גם אחרי שאני לוחץ על האיקס. הדרך היחידה שהצלחתי להעיף אותו זה רק אם סגרתי לגמרי את התוכנה (עם יאהו שהוא כמוהו גם יורד למטה באותה צורה בדיוק אין לי את הבעיה הזו).טיינקס.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים קליק ימין בשולחן העבודהpersonalize>change desktop iconsה combine מוגדר כברירת מחדל והוא נוח כשמבינים איך לעבוד איתו.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר תריץ את המסנג'ר בcompatibility mode לvista SP2 וזה מסתדר.הצלחתי!ווהותודה :-)
פורסם 2010 במאי 2115 שנים תריץ את המסנג'ר בcompatibility mode לvista SP2 וזה מסתדר.היכן נימצאת האופציה הזו??
פורסם 2010 במאי 2115 שנים תכנס לתיקיה שבו התקנת את המסנג'ר ושם יש קובץ messenger.exe (או דומה לו, אבל בסיומת EXE)תעשה על זה קליק ימני > מאפיינים > תאימות > vista SP2ואז המסנג'ר יעבור לאייקון קטן ליד השעון כמו ב-XP/VISTA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.