עבור לתוכן

מי אמר שכלבים לא חולמים? סרטון פשוט מדהים, וקורע

Featured Replies

פורסם

כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה,

.
פורסם

WTF איזה כלב מסטול

פורסם
  • מחבר

הוא פשוט ישן. לא יצא לך לראות בנאדם הולך מכות מתוך שינה? לי יצא שהלכו עלי מכות מתוך שינה :lol::kopfpatsch:

פורסם

חח איזה קרוע :yelclap:

פורסם
  • מחבר
:lol: איזה סטלן, מעניין על מה הוא חושב ::)
פורסם

ציטוט של ראיי ויליאם ג'ונסון "perv kitty ,want 2 smell ur underwear "

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

אם כבר כלבים וחתולים ומעשים מגונים אז איך אפשר בלי זה-

פורסם

אם כבר כלבים וחתולים ומעשים מגונים אז איך אפשר בלי זה-

חחחחחחחחח אדיר

LOL

פורסם

זה ממש לא מצחיק כי הכלב הזה בגלל לא ישן,יש לו התקפים במוח שגורמים לו לעשות את זה,חבל שבעלת הכלב לא יודעת שזה ככה וחושבת שזה מצחיק וגם כל השאר אבל בתכלס זה יהרוג את הכלב בסוף אם היא לא תעשה כלום..ככה שלדעתי הסרטון הזה צריך להיות אות אזהרה בשביל כולנו ולא סתם משהו שלצחוק עליו...

[הנה הסבר מוויקפדיה על השלבים שחקל מהם אנו רואים בסרטון[הדגשתי את מה שרואים שמה]

ההתקף - ההתקף מתחלק גם הוא למספר שלבים:

1.שלב טוני - איבוד הכרה פתאומי, כיווץ שרירים, צעקה קצרה (בפחות מ-50 אחוז מהחולים) ודום נשימה העלול לגרום ציאנוזיס. שלב זה נמשך מספר שניות.

2.שלב קלוני - התכווצות והרפיה חוזרת של הגפיים, פלג הגוף האמצעי והראש, המלווים באי שליטה על סוגרים. שלב זה נמשך על פי רוב פחות משתי דקות, אך עלול להמשך זמן רב יותר ואף מספר שעות.

3.שלב ההרפיה - הרפיה של כל השרירים, הזלת ריר מרובה והתעוררות.

4.שלב פוסט אקטלי - עייפות, חולשה, בלבול, לעתים גם אלימות. לרוב החולה ימצא בתנוחה עוברית לאחר ההתקף.

Status Epilpticus - ההתקף המתמשך - מוגדר בשטח מצב בו אנו עדים להתקף שנמשך מעל 5 דקות או התקפים עוקבים זה אחרי זה ללא חזרה של הכרה ביניהם. התקף מסוכן ביותר ויכול להמשך מספר שעות. מלווה בפרכוסים רבים ואפיזודות של אובדן הכרה בין הפרכוסים.

דגשים לטיפול בחולה בהתקף ולאחריו: יש לרפד את סביבת החולה על מנת למנוע פציעות משניות. אין למנוע את תנועות החולה בכוח. חשוב לחפש סיבות נוספות מלבד אפילפסיה כגון היפוגליקמיה, כיוון שבמצבים מסוימים ניתן לטפל מיידית. חשוב לוודא האם זהו פרכוס ראשון, האם מטופל תרופתית, האם הטיפול נלקח באופן סדיר, האם סובל מסוכרת, האם נחבל בראשו, תרופות שהוא לוקח, האם משתמש בסמים, מחלות נוספות (כגון מחלת לב), האם סבל בעבר משבץ, האם חולה כרגע במחלת חום ועוד. חשוב לשמור עם הפינוי על סביבה רגועה נטולת גירויים ככל האפשר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין הרבה במדע, אבל בכלבים אני מאוד מבין, ויש הרבה כלבים בריאים מאוד שפשוט ככה הם חולמים. הכלב שלי נובח ומיילל מתוך שינה, כבר הכרתי כלבים בריאים שרצים ככה מתוך שינה.

פורסם

אין דבר כזה "בריא"- יש לא מספיק חקור.

מה לא ראית האוס בחיים? הגרעין של התפוח שבלעת היום יכול להפוך לסרטן הדם עם זאבת וכשל כליום במהלך השנים! :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים