פורסם 2010 במאי 2015 שנים הייעברתי עכשיו לווינדוז 7ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל......יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתיבינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlookבכל מקרה השאלה כזו:ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים.שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml.ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש).כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה.למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?תודה.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים לא הנתי מה בדיוק ניסית לעשות...היו לך קבצי נתונים של Outlook Express לפני זה ועכשיו אתה צרילך אותם שוב או שעבדת עם Outlook שבא כחלק מחבילת Office?הדיון מועבר לפורום תוכנה.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר לא הנתי מה בדיוק ניסית לעשות...היו לך קבצי נתונים של Outlook Express לפני זה ועכשיו אתה צרילך אותם שוב או שעבדת עם Outlook שבא כחלק מחבילת Office?הדיון מועבר לפורום תוכנה.לאעבדתי בויסטה עם הווינדוז מייל, תוכנת האימייל שמגיעה עם הווינדוז.עכשיו עברתי לווינדוז 7 ואין בה יותר ווינדוז מייל. אז אני משתמש בתוכנת המייל שמגיעה עם חבילת האופיס.רק שיש לי מיילים שמורים שגיביתי לפני ההתקנה ואני לא מצליח לפתוח את הקבצים דרך התוכנה של האופיס (outlook express).הבנת? :\
פורסם 2010 במאי 2015 שנים אתה פשוט צריך להתקין את windows mail עם live essentials בדומה להתקנה של live messenger.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר אתה פשוט צריך להתקין את windows mail עם live essentials בדומה להתקנה של live messenger.טיינקס!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.