עבור לתוכן

הוספת כתוביות ל-AVI בלי לאבד מהאיכות-אפשרי?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות?

תודה מראש.

פורסם

תום,בשביל מה להדביק כתוביות? אם אתה צופה דרך מחשב תשתמש בנגן שבו אפשר לטעון את הכתוביות כקובץ

חיצוני,ולא חסרים נגנים כאלו.

אם השימוש מיועד לנגן DVD חיצוני,אזי רוב הנגנים האלו יודעים גם כן לצרף כתוביות בנפרד.

פורסם
  • מחבר

אהבתי שקראת לי תום ולא טום, הרבה טועים :)

שנית, אתה צודק. הנושא כבר לא כל כך רלוונטי... בסוף ניגנתי את הסרט עם קובץ כתוביות נפרד, ככה שאני לא צריך להדביק בסוף... יש לי שאלה אחרת:

אני רוצה להפוך קובץ MKV ל-AVI עם VirtualDubMod לצפייה במכשיר DVD, אך כשאני פותח את הקובץ עם התוכנה, אפילו כשנגמר הבר הירוק הזה של טעינת הקובץ, זה כאילו ממשיך וממשיך וממשיך לטעון, ולא קורה כלום! זה ממש ממש מוזר... חיכיתי בסביבות ה-10 דקות וכלום לא קורה... יש למישהו מושג מה הבעיה? צירפתי תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

VirtualDubMod אינו תומך בקבצי HD מסוג MKV (קידוד H.264).

יש הרבה תוכניות המרה (חלקן חינמיות) הממירות קבצי MKV לכל פורמט שתרצה...

פורסם
  • מחבר

לא יכול להיות... איך תסביר את זה?

http://forum.videohelp.com/topic241422.html

יש הרבה תוכניות המרה (חלקן חינמיות) הממירות קבצי MKV לכל פורמט שתרצה...

בלי לאבד מהאיכות?

פורסם

רגע רגע אתם מתבלבלים חברים, MKV זה רק Container!

יכול להיות שבפנים יש קובץ AVI רגיל שניתן לראות את כל תכולתו בעזרת כלים כגון mkvexract gui ...

אם הוא מקודד ב-H.264 ניתן להמיר לקודק אחר, אבל XVID ודומיו הם קודקים מיושנים וכדי לשמר על האיכות הקובץ יצטרך לשקול יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים