פורסם 2010 במאי 1915 שנים האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?
פורסם 2010 במאי 1915 שנים גם בKSP הוא נמכר במחיר כזה... שום הטעיה שום כלוםאני קניתי משם לא מזמן את גרסאת ה8GB בקצת פחות מ900 שקלים.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר כתוב במפורש באתר של אייבורי שנה אחריות ע"י היבואן הרישמי I DIGITAL . ולכן הדבר נראה לי תמוה
פורסם 2010 במאי 2015 שנים גם בKSP הוא נמכר במחיר כזה... שום הטעיה שום כלוםאני קניתי משם לא מזמן את גרסאת ה8GB בקצת פחות מ900 שקלים.+1ולדעתי עדיף 8GB כי זה כבר תוספת של 500 שקל.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים שאתה תבוא לאיי דיגיטל עם קבלה של אייבורי (אתה חייב להציג קבלה אם לא אין אחריות), אתה תגלה לצערך שאין לך אחריותהדרך היחידה שזה אולי אפשרי, אולי זה 32 דור ישן, הייתי מתקשר ושואל שם מוכר באופן אישי בנוסף שואל מה מגיע עם המכשירבדור החדש (היש המכנים אותו, דור שלישי), מגיע בחבילה אוזניות עם מיקרופון, דרך יותר אמינה לדעת אם אתה שם פיזית להפוך את הקופסאויש שם מק'ט בחדשים הוא מתחיל בMC הישן הוא MB
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר ל-FULL GAZ גירסת ה-32GB בהחלט שווה עוד 500 ש"ח כשמעבר לזיכרון המוגדל [X4] המעבד יותר מהיר מגירסת ה-8GB בכ-50% וישנם עוד שיפורים . ל-LIRAN92 באתר של אייבורי אכן כתוב על המכשיר שהוא מק"ט : MC008BT/A . לגבי האחריות למרות השם הקצת מפוקפק שיצא להם לא נראה לי שהם סתם יכתבו באתר שהאחריות היא של IDIGITAL . בכל מקרה אני אבדוק את זה בחנות עצמה .
פורסם 2010 במאי 2015 שנים ל-FULL GAZ גירסת ה-32GB בהחלט שווה עוד 500 ש"ח כשמעבר לזיכרון המוגדל [X4] המעבד יותר מהיר מגירסת ה-8GB בכ-50% וישנם עוד שיפורים . ל-LIRAN92 באתר של אייבורי אכן כתוב על המכשיר שהוא מק"ט : MC008BT/A . לגבי האחריות למרות השם הקצת מפוקפק שיצא להם לא נראה לי שהם סתם יכתבו באתר שהאחריות היא של IDIGITAL . בכל מקרה אני אבדוק את זה בחנות עצמה .כן, אם אתה רוצה עוד קצת מהירות, מה שיש לי כרגע זה מספיק.אם יהיה משהו הרבה יותר רציני אז זה יהיה שווה (כמו שיפור בגרפיקה).
פורסם 2010 במאי 2015 שנים אם זה לא דחוף אולי שווה לחכות איזה חודש, כי ב-7 ליוני אפל כנראה יכריזו על דגם חדש (כך השמועות מספרות). ייתכן שה-iTouch יקבל מצלמה...
פורסם 2010 במאי 2015 שנים כן, אם אתה רוצה עוד קצת מהירות, מה שיש לי כרגע זה מספיק.אם יהיה משהו הרבה יותר רציני אז זה יהיה שווה (כמו שיפור בגרפיקה).לדגם החדש יש הרבה יותר יכולות גרפיותמתישהו זה גם יבוא לידי ביטויגם בדגם הישן לא יהיה עדכון מלא לגירסה 4 (מולטיטסקינג רשמי)
פורסם 2010 במאי 2015 שנים לדגם החדש יש הרבה יותר יכולות גרפיות מתישהו זה גם יבוא לידי ביטוי גם בדגם הישן לא יהיה עדכון מלא לגירסה 4 (מולטיטסקינג רשמי) יכול להיות, אבל זה שידרוג של כרטיס מסך שולחני. נצל"ש, איך אני מוסיף סירטונים לאייפוד לפי תיקיות?
פורסם 2010 במאי 2015 שנים אני לא הייתי קונה מהם בראש שקט עד שלא פניתי את IDIGITAL ושאלתי אותם מה תשובתם בנושא.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר נכנסתי היום דרך אתר זאפ לדף המוצר וזה מה שקיבלתי http://www.ivory.co.il/Error.asp?noProd=1 כנראה שבאמת היה כאן משהוא לא כשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.