עבור לתוכן

iPod Touch 32GB באייבורי ב - 1370 ש"ח אחריות IDIGITAL . האם לא נראה חשוד קצת ?

Featured Replies

פורסם

האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?

פורסם

גם בKSP הוא נמכר במחיר כזה... שום הטעיה שום כלום

אני קניתי משם לא מזמן את גרסאת ה8GB בקצת פחות מ900 שקלים.

פורסם

פשוט תברר איזו מין אחריות יש לך, כי באיי דיגיטל אין לך...

פורסם
  • מחבר

כתוב במפורש באתר של אייבורי שנה אחריות ע"י היבואן הרישמי I DIGITAL . ולכן הדבר נראה לי תמוה

פורסם

גם בKSP הוא נמכר במחיר כזה... שום הטעיה שום כלום

אני קניתי משם לא מזמן את גרסאת ה8GB בקצת פחות מ900 שקלים.

+1

ולדעתי עדיף 8GB כי זה כבר תוספת של 500 שקל.

פורסם

שאתה תבוא לאיי דיגיטל עם קבלה של אייבורי (אתה חייב להציג קבלה אם לא אין אחריות), אתה תגלה לצערך שאין לך אחריות

הדרך היחידה שזה אולי אפשרי, אולי זה 32 דור ישן, הייתי מתקשר ושואל שם מוכר באופן אישי בנוסף שואל מה מגיע עם המכשיר

בדור החדש (היש המכנים אותו, דור שלישי), מגיע בחבילה אוזניות עם מיקרופון, דרך יותר אמינה לדעת אם אתה שם פיזית להפוך את הקופסא

ויש שם מק'ט בחדשים הוא מתחיל בMC הישן הוא MB

פורסם
  • מחבר

ל-FULL GAZ גירסת ה-32GB בהחלט שווה עוד 500 ש"ח כשמעבר לזיכרון המוגדל [X4] המעבד יותר מהיר מגירסת ה-8GB בכ-50% וישנם עוד שיפורים . ל-LIRAN92 באתר של אייבורי אכן כתוב על המכשיר שהוא מק"ט : MC008BT/A . לגבי האחריות למרות השם הקצת מפוקפק שיצא להם לא נראה לי שהם סתם יכתבו באתר שהאחריות היא של IDIGITAL . בכל מקרה אני אבדוק את זה בחנות עצמה .

פורסם

ל-FULL GAZ גירסת ה-32GB בהחלט שווה עוד 500 ש"ח כשמעבר לזיכרון המוגדל [X4] המעבד יותר מהיר מגירסת ה-8GB בכ-50% וישנם עוד שיפורים . ל-LIRAN92 באתר של אייבורי אכן כתוב על המכשיר שהוא מק"ט : MC008BT/A . לגבי האחריות למרות השם הקצת מפוקפק שיצא להם לא נראה לי שהם סתם יכתבו באתר שהאחריות היא של IDIGITAL . בכל מקרה אני אבדוק את זה בחנות עצמה .

כן, אם אתה רוצה עוד קצת מהירות, מה שיש לי כרגע זה מספיק.

אם יהיה משהו הרבה יותר רציני אז זה יהיה שווה (כמו שיפור בגרפיקה).

פורסם

אם זה לא דחוף אולי שווה לחכות איזה חודש, כי ב-7 ליוני אפל כנראה יכריזו על דגם חדש (כך השמועות מספרות). ייתכן שה-iTouch יקבל מצלמה...

פורסם

כן, אם אתה רוצה עוד קצת מהירות, מה שיש לי כרגע זה מספיק.

אם יהיה משהו הרבה יותר רציני אז זה יהיה שווה (כמו שיפור בגרפיקה).

לדגם החדש יש הרבה יותר יכולות גרפיות

מתישהו זה גם יבוא לידי ביטוי

גם בדגם הישן לא יהיה עדכון מלא לגירסה 4 (מולטיטסקינג רשמי)

פורסם

לדגם החדש יש הרבה יותר יכולות גרפיות

מתישהו זה גם יבוא לידי ביטוי

גם בדגם הישן לא יהיה עדכון מלא לגירסה 4 (מולטיטסקינג רשמי)

יכול להיות, אבל זה שידרוג של כרטיס מסך שולחני. :P

נצל"ש, איך אני מוסיף סירטונים לאייפוד לפי תיקיות?

פורסם

אני לא הייתי קונה מהם בראש שקט עד שלא פניתי את IDIGITAL ושאלתי אותם מה תשובתם בנושא.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי היום דרך אתר זאפ לדף המוצר וזה מה שקיבלתי http://www.ivory.co.il/Error.asp?noProd=1 כנראה שבאמת היה כאן משהוא לא כשר

פורסם

אז מה הבעיה פה? ומי אלה הדיגיטל האלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים