עבור לתוכן

מה יקרה לפיראטיות כשנעבור להשתמש ב-BLUE RAY?

Featured Replies

פורסם

מסכים עם infer73.... דיסקים זה כבר פאסה.

HTPC/סטרימרים זה ההווה. בטח ובטח עם מחירי האכסון הזולים כיום, שעוד רק ירדו עם הזמן.

כשנגיע לתקופת הSSD בנפחים גדולים במחירים נמוכים ישבר כל סף של מהירות+אמינות - שאף אחד לא יבין

בכלל למה השתמשנו בחתיכות פלסטיק בשביל לראות סרט :)

פורסם

תכלס בעוד שנה-שנתיים BR יהיה סטנדרט והגודל של הקבצים כבר לא יהיה מפחיד...

ולזה שמעליי (פוגריד) אתה רציני? אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מבדיל באיכות? אני עם מסך מעפן של proview מבדיל באיכות ובמיוחד כשאני רואה שיוצא גרסת HD/BR לאיזה סרט ישן אני רץ על זה, איך אפשר לא לשים לב?

כך את זה לצורך הדוגמה

http://www.originalprop.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/t2-sarah-connor-blu-ray-disc-dvd-comp-x1920.jpg

כאן אתה בכלל רואה את ההשפעות של רימסטרינג דיגיטלי טוב...

לפי דעתי עדיין תתקיים מדיה פיזית, יש הרבה לקוחות שאוהבים מדיה פיזית, אבל לפי דעתי הי תלך לכיוון זכרונות פלאש ולא מדיה אופטית

פורסם

Blue Ray RIP שוקל 4 ג'יגה. איבוד המידע הוא זניח בשימוש במסכי 1080p . ואם זה לא מספיק, תהיה דרישה ליותר רוחב פס. הספקיות תפסו שכל וינקנקו את הפיראטים על כך. (זה עיניין של ביקוש והיצע בסופו של יום - למעט אכיפה הפיראטים תמיד יוצאים נשכרים ואפילו בפורומים של hwzone אפשר לזהות את הפיראטים מקילומטר!).

ספקיות יעיפו לקוחות שמורידים הרבה? זה קרה בעבר עם אינטרנט זהב ועוד איזשהי ספקית, ומההר מאוד הם הבינו תא הטעות שהם עשו.

כיום התחום הדיגיטלי שולט בשוק, ואנשים מעדיפים לקנות משהו במבצע של 30-50 אחוז מסטים מאשר מוצר בארץ בשווי של 220 שקל.

פורסם

תכלס בעוד שנה-שנתיים BR יהיה סטנדרט והגודל של הקבצים כבר לא יהיה מפחיד...

ולזה שמעליי (פוגריד) אתה רציני? אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מבדיל באיכות? אני עם מסך מעפן של proview מבדיל באיכות ובמיוחד כשאני רואה שיוצא גרסת HD/BR לאיזה סרט ישן אני רץ על זה, איך אפשר לא לשים לב?

כך את זה לצורך הדוגמה

http://www.originalprop.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/t2-sarah-connor-blu-ray-disc-dvd-comp-x1920.jpg

איזה חשק עשית לי עכשיו לסרט הזה.... :)

ואגב בכל מסך מעפן תראה הבדל לטובת ה HD ככה להגיד שאתה לא רואה הבדל זה פשוט לא נכון....או שישנם בעיות ראייה.

:)

פורסם

אני משווה בין HD לBR, לא בין HD לSD...

פורסם

בין 480 1080p ‎‏ רואים את הבדל סרט BR‏ לא יתפוס סתם 20 גיגה, בין סרט ‏dvdrip‏ וסרט BR‏ יש אבדל ממש גדול אפילו בטיוי שיש לה כניסה של אס-וידיאו רואים את אבדל האיכויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים