עבור לתוכן

מה יקרה לפיראטיות כשנעבור להשתמש ב-BLUE RAY?

Featured Replies

פורסם

כותרת.

מה יקרה לפיראטיות כשנעבור להשתמש בבלו-ריי לכל הצרכים שלנו? כשמשחקים ישקלו 50GB?

פאק אפשר לפתח משחק על 25 ג'יגה (שזה מלא) ולהשתמש בחצי השני להגנה סבוכה ומטורפת!!! :P

פורסם

מה בדיוק יקרה? כלום

היום אתה יכול להוריד באינטרנט סרטי BR לא דחוסים ששוקלים 40G+

פורסם

הפיראטים יארגנו חיסול ממוקד על כל מי שיתחיל להוציא דיסקים כאלו למחשבים עם משחקים

:)

פורסם

כותרת.

מה יקרה לפיראטיות כשנעבור להשתמש בבלו-ריי לכל הצרכים שלנו? כשמשחקים ישקלו 50GB?

פאק אפשר לפתח משחק על 25 ג'יגה (שזה מלא) ולהשתמש בחצי השני להגנה סבוכה ומטורפת!!! :P

המאבק התמידי בין מפתחי ההגנות והקראקרים יזוז צעד קדימה

פורסם

כל עוד המפתחות על הDDR אין הגנה שאי אפשר לפרוץ על ידי "clamp" חומרתי . ההגנה היא לא עניין של מקום זה עניין של לעשות key exchange ו לדעת שהצד השני לא מרמה אותך.

מה שUBI עשתה לאחרונה זה צעד ראשון. מה שעושים למשל בonlive מנטרל את האלמנט הפיראטי כי כל מה שאתה מקבל זה את הוידאו והמשחק בכלל לא רץ אצלך על המחשב.

אם הבנתי נכון קשה לפרוץ את הPS3 בעיקר בגלל שהם כנראה שומרים מפתח AES 2048 או משהו כזה בתוך הרכיב והם עם כל עדכון קשוחה מחליפים אותו או מוסיפים כל מני הגנות. עדיין אם הם לא מצפינים את הזיכרון אפשר לעשות לו clamp אבל בגלל שהמפתח לא נשמר בזכרון יהיה לך רק משהו שאתה יכול לחפש אותו בעזרת greedy algorithm מה שיהיה מאוד קשה כשמדובר בAES2048 . אתה יכול אולי להסתכל על הקוד אבל יש סיכוי שחלק ממנו נמצא בRAM פנימי בתוך הCELL .

פורסם

אף אחד עוד לא הצליח לפצח את ההצפנה של BD+. מה שהם עושים זה להריץ את הסרט על מכונה וירטואלית, טריק נחמד.

אבל אני לא חושב שזה רלוונטי למשחקים, הסיפור שם שונה. מי הולך להתקין מכונה וירטואלית לכל משחק? בעצם למה לא, המעבדים מאוד חזקים היום וכוללים תמיכה בוירטואליזציה, אולי נגנע גם לזה.

הבעיה היא שהגנות תמיד דופקות את הלקוחות ולא את הפירטים. אף אחד לא הולך להגזים עם ההגנות כי זה יגרום לו לאבד לקוחות, שפתאום המשחק שהם קנו לא עובד להם בגלל בעיות תאימות עם ההגנה.

פורסם

Blue Ray RIP שוקל 4 ג'יגה. איבוד המידע הוא זניח בשימוש במסכי 1080p . ואם זה לא מספיק, תהיה דרישה ליותר רוחב פס. הספקיות תפסו שכל וינקנקו את הפיראטים על כך. (זה עיניין של ביקוש והיצע בסופו של יום - למעט אכיפה הפיראטים תמיד יוצאים נשכרים ואפילו בפורומים של hwzone אפשר לזהות את הפיראטים מקילומטר!).

פורסם

לדעתי לא תיהיה שום בעיה, עדיין יהיו הורדות לכל המשחקים.

וזה בגלל שבעצם יושבים פה בני אדם מול בני אדם.

אז בסוף יפרצו את זה, כמו את שאר הדברים. כי אנשים(והרבה מהם) יושבים על זה, ובסוף מצליחים לפרוץ את זה.

זאת דעתי בכל אופן

פורסם

קודם כל,

למה שבאמת יעברו להשתמש ב-Blu-Ray? (לא Blue Ray, אלא Blu-Ray)

עם שירותי סטרימינג / הורדת סרטים בתשלום שיש כיום ורק יהיו יותר נפוצים בעתיד,

ועם המחיר הגבוה של נגני BR לעומת המחיר הנמוך והשימושיות הרבה יותר של מחשבי HTPC / סטרימרים למיניהם,

מדוע להמשיך להשתמש במדיה אופטית?

בדיוק כמו שה-CD גוסס לו לאיטו והיום מוזיקה נמכרת בעיקר בפורמט דיגיטלי (AAC/mp3/מה שלא יהיה)

אז מדוע להוציא סרטים על מדיות אופטיות במקום להשתמש בשירותי סטרימינג ו-VOD כאלה ואחרים,

במיוחד עם מהירות החיבור לאינטרנט, שרק הולכת וגדלה בכל מקום?

זה חוסך כסף למפיצים וגם לצרכנים, אז למה שוב להיתקע עם מדיה אופטית?

ולשאלה,

"מה יקרה לפיראטיות כשנעבור להשתמש ב-BLUE RAY?"

ובכן, כמו תמיד, כלום. ה-BR זה ממש לא מה שיעצור את הפיראטיות.

פורסם

אני אישית לא רואה הבדל ששווה להוציא יותר כסף ומקום על BLUE RAY בגללו בפורמט הזה. בגלל אנשים כמוני, הפורמטים הקיימים כרגע ישארו לעוד הרבה זמן.

פורסם

בדיוק מה שקרה כשעברנו מה CD ל DVD.. ומהדיסק ל CD..

לכל מנעול יש מפתח.

אגב.. לדעתי הבלו ריי יהיה הפורמט הפיזי האחרון, וגם לגביו אני בספק באשר למידת ההצלחה שלו. העתיד הוא אלחוטי והורדות ישירות.

פורסם

מה שקרה כשיצאו צורבי ה- CD הראשונים. אני זוכר שצורב CD עלה בזמנו 1,500 שקל, בן דוד שלי היה מוריד משחקים על 10KBPS ומוכר כל דיסק בחמישים שקל. המחירים של צורבי ה- BR והדיסקים יירדו משמעותית, המהירויות של האינטרנט יעלו (כפי שאתה יכול לראות כבר עכשיו גם בארץ), ואז נוריד משחקי BR ונשתמש ב- Daemon Tools מתקדם בשביל לעשות סימולציה של כונן BR, או שנצרוב פשוט על דיסק... פשוט. הכל מתקדם, גם הקראקרים, סמוך עליהם ויהיה טוב.

פורסם

אני לא מדבר על זמינו הפורמט, אני מדבר על השווי שלו. יש אנשים, כמוני, ואני ממש לא לבד, שפשוט לא רואים שום הבדל משמעותי.

פורסם

תכלס בעוד שנה-שנתיים BR יהיה סטנדרט והגודל של הקבצים כבר לא יהיה מפחיד...

ולזה שמעליי (פוגריד) אתה רציני? אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מבדיל באיכות? אני עם מסך מעפן של proview מבדיל באיכות ובמיוחד כשאני רואה שיוצא גרסת HD/BR לאיזה סרט ישן אני רץ על זה, איך אפשר לא לשים לב?

כך את זה לצורך הדוגמה

http://www.originalprop.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/t2-sarah-connor-blu-ray-disc-dvd-comp-x1920.jpg

פורסם

^^^

אין ספק שהפרטים הרבה הרבה יותר חדים וטובים בתמונת HD מאשר בתמונה מה-DVD,

אבל הצבעים נראים פשוט זוועה בצילום HD, הם נראים "מתים" לחלוטין.

למרות שאני לא טוען בשום מקרה שזאת בעיה בפורמט עצמו, אלא כנראה בכיול של המסך

שעליו זה הוצג או משהו כזה.

ואני כבר כתבתי לפני כמה הודעות, אני לא חושב שה-BR יצליח בתור מדיה פיזית בכלל,

ואין שום סיכוי שהוא יגיע לרבע תפוצה ממה שהגיע ה-DVD למשל.

כמובן שכן נעבור כולנו לראות סרטים באיכות טובה יותר ושתופסים יותר נפח, הם פשוט

לא יבואו על מדיה פיזית, אלא בסטרימינג ישיר או בהורדה (חוקית או לא) מהאינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים