עבור לתוכן

צריך עזרה בשיתוף קבצים ברשת

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל אני רק רוצה לומר שהמדריך שלכם למעלה מצוין...זה מדריך אולי חמישי שאני מנסה רק הוא עובד לי

עכשיו...יש לי שתי מחשבים אחד עם 2 כרטיסי רשת (אחד למודם ואחד למחשב השני שבו כרטיס אחד)

והאינטרנט כבלים עם חייגן (עובד בשתי המחשבים ביחד תודות למדריך שלכם)

עכשיו אני רוצה לשתף את הכוננים (כמו שיש בבתי ספר) הבנתי שזה דרך מיפוי אות כונן אבל לא ממש הבנתי מה עושים שמה...אם מישהו יוכל להסביר לי אני ממש אודה לו

פורסם

גם לזה כבר כתבתי מדריך. :)

מדריך לשיתוף קבצים בין XP ל-XP

השלמה לשיתוף קבצים בין XP ל-98

יש כמה חלקים חופפים, שחוזרים על עצמם בשני המדריכים. כמו הגדרת ה-IP על המחשבים. אז פשוט תתעלם ממה שכבר עשית במדריך הראשון.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל...

זה עובד לי במחשב השרת אני רואה את הכוננים של הלקוח אבל בלקוח אני לא רואה את הכוננים של ששיתפתי...

וכשאני אני רוצה להיכנס אל התיקיית שיתוף של השרת מהלקוח זה אומר לי שאין לי גישה (אפילו שהגדרתי גישה לכוננים לכולם)

פורסם

איזה מערכת הפעלה על המחשבים?

פורסם
  • מחבר

בשרת xp pro ובלקוח xp home (שניהם עם sp1)

פורסם

Start >> Run >> cmd

ping 192.168.0.1

ping 192.168.0.2

יש פינג לשני הכיוונים?

פורסם
  • מחבר

פינג יש (פחות מ1ms) ואני יכול לשחק במשחקי רשת (lan)

פורסם

אה, עכשיו אני שם לב שממחשב אחד יש גישה לשני ורק מהשני אין לראשון.

איך ניסיתי להגדיר גישה על הכוננים למחשב הראשון?

פורסם
  • מחבר

שניהם הגדרתי באותה צורה...

מאפיינים על הכונן משמה שיתוף וnetwork sharing and security שמתי את שתי הVים...(אולי אם אני יעביר את זה לשיתוף מתקדם זה יעבוד? ניסיתי את זה בערך אבל לא זוכר מה יצא)

ושוב אני יזכיר שהבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס זה נותן לי הוראה על permission ... והגדרתי גישה לכולם

פורסם

תנסה באמת להעביר לשיתוף מתקדם ולתת הרשאה בדיוק לחשבון שאתה רוצה על המחשב שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים