עבור לתוכן

PS3 איזה שיטת שידור לקנות?

Featured Replies

פורסם

קראתי הרבה חומר בנושא אבל עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה.

יש לי את האפשרות לקנות היום מהדיוטי פרי ,ב1700 ש"ח (אני מניח שזה גרסת PAL)

ומצד שני אפשרות לרכוש באיביי ב1200 ש"ח גרסאת NTSC.

1.האם מקבלים אחריות שרוכשים מבאג דיוטי פרי?

2.בהנחה שאני הולך לרכוש את המשחקים והסרטים מאיביי (בגלל המחיר) אבל רוצה גם להשאיר את האפשרות להשכיר בארץ סרטי בלו ריי מה עדיף?

אשמח לעזרתם

פורסם

אם אתה הולך ליראות סרטי DVD/BR תקנה PAL. אם לא זה לא כזה משנה, תקנה מה שזול יותר. תזכור שאם אתה קונה בחו"ל אין אחריות, בבאג יש רק PAL עם אחריות של היבואן הרישמי (זה כולל גם את הדיוטי פרי).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, נראה לי שאכן ארכוש היום PAL למרות המחיר הגבוה יחסית.

מכיוון שאני מתכוון לצפות בסרטי BLU-RAY ,האם ניתן להזמין מחו"ל (איביי למשל) סרטי בלו ריי בשיטת PAL או שזה לא נפוץ?

רשום באתר של הבאג דיוטי פרי שהמכשיר עולה 450$ ל120GB, זה הגרסא הדקה סביר להניח נכון?

פורסם

כל חנות באירופה המערבית תמכור לך Blu Ray עם קידוד B/2 שעובד על מכשירי PAL בוודאות. בגלל שער האירו והליש"ט שנמוכים עכשיו, המחירים הרבה יותר זולים לעומת רכישת סרטים בארץ.

לשאלתך השנייה, גרסת ה-120GB היא אכן גרסת ה-Slim אך קח בחשבון שאם תרכוש את ה-PS3 בדיוטי פרי, לא תוכל להשאיר אותו בפטור ושמור. כלומר, תצטרך לקחת את ה-PS3 יחד איתך למטוס.

פורסם
  • מחבר

כבר נרכש מכשיר PS3 מסין בגלל מחיר ממש אטרקטיבי, לקחתי את סיכון שיטת השידור בהנחה שאזמין מאיביי רק סרטים RF.

תודה רבה בכל אופן

פורסם

כמה הוא עלה לך? אני גם רוצה לקנות מכשיר מסין ורציתי לדעת כמה בערך הוא עולה שם

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי מצאו חנות קטנה ואמינה ורכשו בה PS3 מקורי ב1000 ש"ח

כולל 2 משחקים,2 שלטים ,שלט לסרטי בלו ריי וכבל HDMI ייצא להם 1500

פורסם

עסקה מעולה :xyxthumbs: אתה יודע אולי מה השם של החנות?

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי חוזרים מחר, אני אברר ואשלח לך ..אם אני זוכר נכון הם אמרו שהם הביאו כרטיס ביקור שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים