עבור לתוכן

מחפש מתאם USB3 ללוח...

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי שיהיה לי בלוח USB3 לתת בוסט לדברים שאני מעביר למכשירים השונים שיש לי

פורסם
  • מחבר

לא הם USB2 אבל אני יקבל קצת יותר מהUSB2 עם אני יתקין אחד כזה לא?

פורסם

איך תקבל יותר אם הם לא תומכים ב USB3? :facepalm:

זה כמו שתחבר מכשיר ב USB1.1 ל USB2 ... הוא יפעל במקסימום של הUSB1....

פורסם
  • מחבר

אבל תמיד אומרים שאפשר להוצאי יותר מהUSB2 ומשהו מגביל את הממשק

פורסם

אבל תמיד אומרים שאפשר להוצאי יותר מהUSB2 ומשהו מגביל את הממשק

נכון, הבקר שהוא בתקן USB2 מגביל את מהירות העברת הנתונית ולכן לא תקבל מהירות גבוהה יותר!

וזה שאמר לך את זה תגיד לו שילך ל.... ויספר שם את השטויות שלו!

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך :] אז על איזה מתאם זול אתה ממליץ?

פורסם

למה סתם לתקוע עוד כרטיס במחשב?!

מה רע בחיבורי הUSB המובנים בלוח(אם יש לך מחשב לא ישן מידי צריכים להיות לך מספיק כאלה) ואם יש לך גם מארז נומאלי אז יש לך לפחות שני חיבורים קידמיים (בשביל הנוחות) ואם אתה צריך תקנה כבלים מאריכים כדי שיהיה לך נוח יותר ורק אחרי שתנצל את כל חיבורי הUSB שיש לך תתחיל לחשוב על לקנות כרטיס USB (לא שהמחיר בשמיים אבל אני מאמין שתצליח לחשוב על משהו יצירתי יותר לעשות עם הכסף שלך...)

בהצלחה והמשך יום נעים... :silly:

פורסם
  • מחבר

זהו שזה לא סתם, ניצלתי את כל החיבורים חוץ מהשניים הקדמיים ותכלס במקסימום זה מעביר לי על 24MB ‎‏ ומדיי פעם קצב העברה עומד על 7MB

פורסם

אם ניצלת את כל החיבורים ואין לך רכיב שעובד עם USB 3.0 אז תקנה כרטיס הרחבה או HUB שעובדים עם USB 2.0.

כפי שאמרו לך- אם הרכיב הוא USB 2.0 אז אתה לא תקבל מהירות גבוהה יותר אם תחבר אותו ל-USB 3.0, אפילו לא MB אחד יותר.

בהצלחה ושבת שלום. :)

פורסם

קח גם בחשבון שאביזרים כמו DOK ונגנים שונים (זכרון FLASH) הם איטיים מאוד יחסית להארדיסקים ככה שמה שמגביל את מהירות העברת הנתונים זה המכשיר ולאו דווקא ממשק הUSB

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה עם איביי יותר נכון עם פייפל אז אני לא יכול לקנות מאיביי ודרך הגב אני משתמש בארדיסק של טושיבה 320 גיגה ונגן ספין של איריבר בשותף

פורסם

פשוט חבל על הכסף. תקנה את זה בעתיד כשהמוצרים הללו יהיו יותר נפוצים ואולי המחירים ירדו.. כשבאמת תצטרך את זה.

כרגע זה לא ייתן לך כלום, תמצא לך פתרון זמני של HUB או כרטיס הרחבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים