עבור לתוכן

איך המשלוח מEBAY עובד? זה מגיע אליך הביתה או שאתה צריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו?

Featured Replies

פורסם

כבר עשיתי חיפוש בפורום וחיפוש בגוגל ואני רק מבולבל יותר.

אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב מאיביי. 2 סטיקים של RAM ומעבד.

מצאתי מוכר שמוכר את הסטיקים באיזה 30 $ ו10$ משלוח, סה"כ זה אמור לחסוך לי איזה 50 ש"ח על זיכרון.

ומצאתי גם מוכר שיחסוך לי במעבד איזה 70- 100 ש"ח.

אבל כשעשיתי חיפוש על קניה באיביי, אני כל הזמן קורא על זה שלוקחים מכס, מע"מ ושצריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו...

מה?

אני לא יכול פשוט לגרום לכך שתגיע חבילה מחו"ל אלי הביתה, אני אחתום, ושלום על ישראל? או מקסימום לסניף הדואר הקרוב לבית, היכן שכמו בדואר רגיל, אני אראה ת"ז ואקח את החבילה?

אם לא, היכן ממוקם הבניין הזה של המכס? אני לא גר בתל אביב, ונסיעה לשם מהדרום הרחוק תעלה לי איזה 400 ש"ח סה"כ (נסיעות, הפסד שעות עבודה, עוד הוצאות...).

כמו שניתן להבין מההודעה, מעולם לא קניתי שום דבר מחו"ל...

אז אם אתם חושבים שאני צריך לדעת עוד משהו שלא שאלתי בנושא, אל תהססו לומר.

תודה רבה. :)

נ.ב איך משיגים CONFIRMED ADRESS?

פורסם

במידה וזה עובד את המכס בשלום, זה אמור להגיע לתיבת דואר שלך או לסניף הקרוב בצירוף הודעה על כך בתיבת הדואר.

במידה ולא, הם יכולים לבקש ממך להגיע אליהם\לפקסס את החשבונית וכמובן לחייב אותך לשלם מכס על המוצרים... או שהם חוזרים חזרה לשולח.

במקרה יותר גרוע, יכולים להגיד לך להגיע אליהם לזהות את החבילה ! (מה שקרה לי, אבל בסופו של דבר, פיקסוס חשבונית פתר את הבעיה)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !!!

אז מה שמעתי על כל הסיפורים שחברת השילוח לוקחת ממך עוד איזה 100 ש"ח על כל מיני טיפולים בכל מיני טפסים וכו'...?

ומי שמבקש "כתובת מאושרת", פשוט לדבר איתו ולבקש שישלח גם לי?

ואגב, שמתי לב בכתובת שהבאתם, שאסור להכיס לישראל את הדברים הבאים:

טובין שהם פרוצים או מגונים.

סכין, למעט אולר ולמעט סכין שנועדה לשמש במקצוע, במלאכה, בעסק, לצורכי בית, או למטרה כשרה אחרת.

משחקים אסורים

טובין, שיש בהם כדי להסית לאלימות, לטרור או לגזענות.

טובין, שיש בהם גילוי של הזדהות עם ארגון טרור או אהדה כלפיו.

אז מה, אסור לי להזמין חוברות פורנו או 'ספורטס אילוסטרייטד'? או סכינים (מה זה מטרה לא כשרה? אני הרי לא הולך להכריז שאצא במסע רצח סדרתי בעזרת הסכין שלי)? נפצים?משחקים כמו "הכה את היהודי"? דגל של חאמס/חיזבאלה או בגדים של קו קלוס קלאן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים