עבור לתוכן

ההופעה של מטאליקה בישראל - כל הפרטים החדשים שיש על מיקום הבמה פה

Featured Replies

פורסם

השערים נפתחים ב-17:30, הופעת חימום מתחילה ב-18:30 בערך.

מתי מומלץ להגיע אם רוצים לעמוד מלפנים ב-GOLD? אצטרך לקשור את עצמי לגדר הבמה עד תחילת ההופעה ב-20:30? :kopfpatsch:

מקסימום נלך מכות :gguyz: הרי בשביל מה אני מתאמן בחדר כושר? בשביל הבריאות?

ידוע אם יהיה שם משהו לאכול/לשתות בפנים (במחירים מופקעים בעליל)?

• תגובות 42
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חפש ביד 2 , ראיתי המון אנשים שמוכרים גם לסילבר..אפילו אתמול חבר שלי מכר כרטיס ..

ברור שחיפשתי, בינתיים ללא הצלחה. מה שמעצבן זה שרוב האנשים שמוכרים לשם רוצים מחירים מוגזמים במקרה הטוב. אני מבין את הרצון לעשות רווח אבל שיהיו הגיוניים... האם אני הצדיק היחיד שבעבר מכר כרטיס להופעה באותו המחיר שבו קניתי?

כמובן שאני עדיין צד אחר כרטיס, מקווה אולי להשיג אחד לשערים שמתכוונים להעביר לאיזור הכסף.

פורסם
  • מחבר

השערים נפתחים ב-17:30, הופעת חימום מתחילה ב-18:30 בערך.

מתי מומלץ להגיע אם רוצים לעמוד מלפנים ב-GOLD? אצטרך לקשור את עצמי לגדר הבמה עד תחילת ההופעה ב-20:30? :kopfpatsch:

מקסימום נלך מכות :gguyz: הרי בשביל מה אני מתאמן בחדר כושר? בשביל הבריאות?

ידוע אם יהיה שם משהו לאכול/לשתות בפנים (במחירים מופקעים בעליל)?

ממליץ לך בחום (ואל תצחק) לבוא בסביבות 3 לכל הפחות..

אני בסילבר אז אני יגיע אפילו עוד הרבה קודם בסביבות אחד בצהריים..ואני מתכוון להביא איתי כמובן אוכל ושתיה .

פורסם

אני הזמנתי שער 10(מזרחי) והיום בבקור הלכתי לשנות את הכרטיס....

היה צעקות שם אבל שום דבר לא עזר די נדפקתי.... אני הולך עם אחי הקטן ואין מצב שאני נותן לו להיות בסילבר אז לקחנו כסיאות יצאה 4 מקום סבבה

ד"א הכניסו אותי לאולם איזה מגניב היה ראיתי את הבמה בנויה, למי ששאל יש בר שתיה עם בירות וכזה , לגבי אוכל אני גם מאמין שיהיה (כמובן מחיר דפיקה)

לא היה גדרות הפרדה עדין בין הסילבר לגולד אבל לפי מה שראיתי הסילבר ממש גדול.

תכלס מה שחושב זו האווירה...ואני מאמין שיהיה בכל זאת - מטאליקה!

פורסם

^

האמת, שהמחיר של האוכל/שתיה פחות מפריע לי (די צפוי) - פשוט אין לי גרוש עצבים לתורים. שונא תורים.

חוץ מזה, מי ישמור את המקום על הגדר כשאני בתור? :-\

גם תיק עם אוכל/שתיה/מצלמה הרי ירמס לכל הרוחות ברגע שיתחיל הריף הראשון.

פורסם

^

פשוט אין לי גרוש עצבים לתורים. שונא תורים.

ממליץ בחום להשתין בחוץ.

בדפש מוד השתרך תור שקשה היה להאמין שקיים.

פורסם

מחפש כרטיס להופעה של מטאליקה בטבעת הכסף. מישהו שמוכר בבקשה צור איתי קשר באימייל metallicaisrael27@yahoo.com

פורסם
  • מחבר

אוקיי רק שתדעו,דיברתי עם "לאן" ומותר להכניס מצלמות דיגיטליות (פשוט לא וידיאו)

מחררר זה קורה!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

פורסם

אז אחרי שהשגתי כרטיס סוף-סוף אני אנצל"ש את הת'רד כדי לשאול האם במקרה יש מישהו שנוסע להופעה מהצפון (אזור העמקים/חיפה/קריות) אבל מאוחר יחסית? לצערי יש לי התחיבויות עד 16:00 בערך ורק לאחר מכן (+טיפה התארגנות) אני אוכל לזוז לכיוון לת"א ואני עוד צריך לעשות את זה בתחבורה ציבורית מה שאומר שבמקרה הטוב ביותר אני אהיה באצטדיון רק לקראת 19:00... אם יש מישהו שבמקרה עומד על אותו לו"ז ומוכן לאסוף אותי אני אודה לו ברמות שאי-אפשר לתאר, כמובן שאני אשתתף בהוצאות הדלק, לא מחפש לדפוק אף-אחד. אם יכולים לעזור שלחו הודעה פרטית. תודה!

פורסם

מוות.

פורסם

ההופעה לא משודרת ברדיו או משהו, נכון ?

פורסם

FUCK!

נראה לכם יהיו מקומות טובות ב200 שקל?

יש לי כרטיס ביציאה 4 למטה שורה 15 השאלה אם כדאי לי לבטל ולקנות מחר ב200 שקל (אני קונה לי ולאחי) או שיהיה מקומות רק ביציאה למעלה?

פורסם
  • מחבר

לא תמצא מקום יותר טוב.. כל היציעים הקדמיים תפוסים וחבל סתם לבזבז עוד כסף

תעשה את זה רק אם אין לאח שלך כרטיס ואתה רוצה ללכת איתו..דווקא נראה לי חוויה אדירה ללכת עם אחיך להופעה של מטאליקה..הלוואי אח שלי היה בגיל המתאים.

פורסם

טוב, אני כבר פה, צעביר את הזמן בקניון איילון.

מגניב לשמוע אותם עושים חזרות למופע :)

מאחל לכולם הנאה בהופעה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים