עבור לתוכן

ההופעה של מטאליקה בישראל - כל הפרטים החדשים שיש על מיקום הבמה פה

Featured Replies

פורסם

אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13

ראו פה:

METAL%20_%20NEW.JPG

http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762

כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם !

עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא!

אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן"

מה אתם אומרים על העניין ?

ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כולה מצלמה דיגיטלית מסריחה של 5מגהפיקסל ,יעשו עם זה בעיות החארות?

תודה

• תגובות 42
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הם מטומטמים?

זה מה שחסר לי, אלפי ילדים בני 12 שיתקעו לי בין הרגליים.

אין מה להביא מצלמה, תהנה מההופעה עזוב אותך

פורסם
  • מחבר

חח שמע חובה תמונות למזכרת..בכל זאת אני מחכה להופעה הזאת בערך מגיל 4 (ועכשיו אני בן 18)

מה אל תגיד שלא בא לך תמונה של קירק הכוסון הזה?

חחחח סתם אבל באמת שחובה תמונות מה לא ככה? מה אני אצלם עם הטלפון המסריח תמונות באיכות של 5מגהפיקסל (וגם זה לא בדיוק 5 מגה) בטלפון המסריח הזה (HTC HERO)

טוב נקווה שיהיה בסדר..במקרה הכי גרוע אני אסתכן בלהיתפס תוך כדי הכנסת המצלמה לאיזור האשכים .

פורסם

זה אומר גם שאפשר לדחוף הרבה יותר אנשים ל-GOLD עכשיו - מה יגיד מי ששילם 1000 ש" לכרטיס?

יותר מזה, עכשיו, גם אם אתה ב-GOLD יבואו הערסים האלימים וידחפו אותך לשוליים בקצה המגרש (טוב, אולי לא הערסים כי מי יודע מה הם שומעים אבל אלימים לא חסר, ודאי בין אוהדי מטאליקה).

בטח יורידו את המחירים ל-GOLD בימים הקרובים למחירי זנות.

פורסם

לאאאא!!!! :'(

סעמק, כבר קניתי ל-Gold.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני ממורמר על זה שאני קניתי כרטיס לסילבר ביותר ממה שאנשים קנו ליציעים ובכל זאת יהיו בסילבר,ולא רק זה ,עכשיו יהיה כל כך צפוץ בסילבר וגם הסיכוי שלי לראות את ההופעה מקרוב קטן משמעותית! (תחשבו שחצי מהיציעים עוברים לסילבר)

לפחות אם הם היו הגיוניים הם היו עושים הפרדה בין סילבר ישנים לסילבר החדשים שיורדים מהיציעים..

וממש חבל בקשר למצלמה..זה זכרונות טובים שלא יחזרו עוד פעם..הסיכוי שמטאליקה יופיעו בישראל לפני שהם יפרשו הוא קטן מאוד..

פורסם

אבל יש גם צד חיובי לעניין - כולם יהיו קרובים יותר לבמה.

קודם, הכי קרוב שכרטיס SILVER היה מביא אותך לבמה זה בין 45 ל-75 מטר מהבמה. עכשיו זה פחות מחצי מזה (כמו היחס בין אורך המגרש לרוחבו).

פורסם
  • מחבר

^ומהצד השני - יש גם סיכוי שתיהיה ממש דחוק בפינה ותראה הכל מאלכסון מגעיל

(אומנם גם במצב הקודם הייתה אפשרות שתראה באלכסון אבל עכשיו האלכסון הזה גדל משמעותית ויכול להיות שכל מה שתוכל לראות מהסילבר זה את המסכים)

אוף אני פשוט אתענג על כל רגע שאני אשמע אותם בלייב וזהו.. חבל להרוס לעצמי את החוויה בגלל שטויות כאלו ..

נראה אתכם שם :xyxthumbs: :ylsuper:

פורסם

אוף אני פשוט אתענג על כל רגע שאני אשמע אותם בלייב וזהו.. חבל להרוס לעצמי את החוויה בגלל שטויות כאלו ..

:goodposting:

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

פורסם

בגדול זה באמת לא כ"כ משנה. אני כבר חשבתי שזה אומר שאני אוכל עכשיו להשיג כרטיס לטבעת כסף סוף-סוף אבל כנראה שלא, בלאן עדיין לא מוכרים לשם כרטיסים... אז אם מישהו במקרה מחפש למכור כרטיס תזכרו לפנות אלי בבקשה (בפרטי כמובן, הרי זה לא בדיוק המקום).

פורסם

בטוח יירדו חבר'ה לסילבר? איזה דיכאון... על מה שילמתי 490 שקל? =/

פורסם
  • מחבר

כן ,המון יורדים לסילבר .. גם כאלו ששילמו פחות מאיתנו.

ול-etz : חפש ביד 2 , ראיתי המון אנשים שמוכרים גם לסילבר..אפילו אתמול חבר שלי מכר כרטיס ..

פורסם

בטוח יירדו חבר'ה לסילבר? איזה דיכאון... על מה שילמתי 490 שקל? =/

לא כזה נורא, הפסדת 40 שקל ויש לך סיכוי להיות קרוב יותר לבמה (אם תקשור את עצמך עם אזיקים לשער יום לפני :silly:)

פורסם

הכל שטויות, העיקר שזה עומד לקרות.

:hat:

פורסם

מישהו יודע על הסעות / מוניות שיוצאות מאיזור חיפה לת"א בשבת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים