עבור לתוכן

הצצה ל-PSP2

Featured Replies

פורסם

בסוף שנה עומד לצאת המכשיר,יש למה לצפות...

psp2.jpg

רוב הסיכויים שהוא יוכרז ב-E3 2010

מס' הדברים החדשים:

.

PSP2 has two cameras, one forward and one backward facing.

It has a touch-screen, but apparently it has retained the trademark physical PlayStation buttons.

UK sources were previously working towards a “2010″ release. This is now “2011″.

One source would be “amazed” if there was any kind of physical media involved. We’ve been told it “could” be 3G-enabled, as opposed to the WiFi-only PSP go. This bit was sketchy.

Multiple PSP2 games are being made in Britain right now. Some have even already been canned.

There have been “finished units” in the UK, but we haven’t spoken to anyone that’s seen a final case.

When asked directly about reveal timing, one source said, “If the games were aiming for end 2010, beginning 2011, and now it’s a 2011 release, I’d say a gamescom or TGS announce for launch early next year”.

One source told us the machine is “fucking powerful,” being based on a four-core Cell CPU. PS3 runs on an eight-core version.

די רציתי מסך LED...

פורסם

השמועות כניראה סתם שמועות

העיצוב עצמו ניראה כמו עוד מודל לPSP ואולי יצא אחד כזה

שים לב שגם כתוב PSP ולא PSP2

פורסם

העיצוב הזה צץ כבר איפושהו ב 2008 אם זכור לי נכון, אם ה PSP2 יראה ככה אני צנצנת.

כל עיצוב שבו הסטיק/ים האנלוגיים נמצאים מעל המקשים וממש מתחת לטריגרים הוא שיא הטמטום, וסוני יודעים את זה היטב.

פורסם

רק האנלוגית הימנית בעיתית

אין אף בעיה לעשות את האנלוגית השמלית במיקום כזה וכה זה בגימקיוב \XBOX1\360\ואולי אפילו בדרימקסט אבל אליו אני לא בטוח

במשחקי תלת מימד פחות נוח המיקום של האנלוגית השמאלית בדול שוק

פורסם

ב 360 זה טיפה שונה. ל DPAD אין הרבה שימוש (ובטח שלא כקונטרול ראשי), אז אין בעיה שהסטיק יהיה במיקום כזה.

ב PSP הרוב המוחלט של השליטה במשחקים נעשה בעזרת ה DPAD, ואם זה נשאר ככה, דבילי לחלוטין לתקוע אנלוג מעליו.

פורסם

לPSP יש אנלוגית מסריחה ככה שבטח בגלל זה מפתחים נתנו אופציה לD-PAD

אבל בגדול אין אף בעיה לתת לאנלוגית לשלוט במקום לD-PAD

ושהD-PAD ישמש רק לתפריטים במשחק

פורסם

קרירין, האצבע שלך מסריחה, לא הסטיק האנלוגי של ה PSP.

ולא, המפתחים לא החליטו להשתמש ב DPAD כי "הסטיק האנלוגי יצא מסריח". אתה שם לב כמה דבילי מה שאתה אומר נשמע?

ב 2005, השנה שבה יצא ה PSP, הרוב המוחלט של המשחקים (אז על ה PS2) השתמשו בצורה עיקרית ב DPAD. אם היה לך PS2 הייתי מצפה שתזכור.

פורסם

יש לי PS2 ורוב המשחקים ששיחקתי ישתמשו באנלוגית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים