עבור לתוכן

קניתי מחשב וקיבלתי אותו עם זכרונות שונים ממה שהזמנתי

Featured Replies

פורסם

שלום! :)

קניתי מחשב עם מפרט שקיבלתי כאן בפורום וכשהגעתי לקחת אותו נאמר לי שהזכרונות היו תקולים והחליפו לי (על דעת עצמם) לדגם אחר בטענה שבדגם שרציתי יש המון בעיות.

הדגם שרציתי היה: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK

וקיבלתי 2 יחדות של: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ

הייתי צריך להוסיף בשביל זה עוד 35 שקל (למרות שהייתי צריך להוסיף יותר, עשו לי הנחה).

השאלה אם זה לא פחות טוב ואם זה מתאים לי.

נ.ב. הייתי צריך מפרט לגרפיקה.

תודה רבה. :)

פורסם

האמת שאני גם הזמנתי מפרט אתמול, גם לי נאמר שהזכרונות הנ"ל עושים בעיות.

וגם אני הוספתי קצת כסף, בעיקרון זה כן אמור להיות שידרוג כי מהירות הזכרונות היא 1333 במקום 1066 אבל חכה למומחים ממני שיאמרו...

אני אישית שדרגתי גם כן ל1333 אבל של TRANDSCAND.

פורסם

אין עם זה שום בעיה. המהירות של הזיכרון החדש עדיפה, אם כי זה לא משמעותי ולא תרגיש הבדל בביצועים, אבל זה בטח לא מזיק. הוא מחברה טובה ומוכרת ובסך הכל אין פה איזו פגיעה בביצועים או באמינות לעומת המפרט המקורי. אפשר להסתפק בהחלט בזיכרון המקורי שהזמנת שהוא גם זול יותר, אבל אם הוא תקול ואין ברירה אז ההחלפה היא בסדר גמור.

אגב, מהם המעבד ולוח האם שבמערכת הזאת. רק כדי לוודא תאימות בין המתחים למעבד (אם כי אני בטוח שבחנות דאגו לזה).

פורסם

הOCZ אומנם לא הכי איכותיים שיש (אך מאוד משתלמים בשל מחירם), אבל אני מופתע שיש בעיות איתם.

יש מצב שזה בגלל המתח (1.65V כאשר מומלץ 1.5V אך גם מתח מעט גבוה יותר לא אמור לפגוע בשום רכיב).

בכל מקרה, הזכרונות הללו של קינגסטון מעט איכותיים יותר, לכן ההחלפה בסדר גמור.

פורסם

ההחלפה בסדר גמור, אני רק לא מבין למה היית צריך לשלם עליה. הרי מדובר בפאשלה של החנות, שלא יכולה לספק את מה שהבטיחה בהזמנה...

פורסם
  • מחבר

אגב, מהם המעבד ולוח האם שבמערכת הזאת. רק כדי לוודא תאימות בין המתחים למעבד (אם כי אני בטוח שבחנות דאגו לזה).

מעבד:

]..[ AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX ₪787

לוח אם:

]..[ GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪547

ותודה לכולכם. :)

פורסם

אין שום בעיה וכפי שנאמר לעיל, הכל בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים