עבור לתוכן

האם שווה לקנות היום קונסולה.

Featured Replies

פורסם

קונסולה היא פתרון מצוין ל"casual gamers", המשחק היחיד שאני משחק על המחשב הוא BF: BC2, את שאר הזמן הפנוי (המועט) שלי אני מבלה עם ה-XBOX. אגב, השליטה במשחקי FPS היא אכן פחות טובה מבמחשב (ולכן אני למשל לא סובל מולטיפלייר ב-XBOX במשחקים כאלו, זה פשוט לא מגיע לאותה רמה של מהירות תגובה ודיוק שאפשר להגיע אליה עם עכבר), אבל ב-Single Player כמעט ולא מרגישים את ההבדל.

פורסם

כי אין כמו לשחק עם נכות אדירה בשוטרים ומשחקי אסטרטגיה...

קונסולות הן מערכות טובות אם אתה אוהב את סוג המשחקים שמתאים להם, אם אתה אוהב FPS RTS או RPG כנראה שעדיף לך מחשב.

אם אתה ממש בקטע של ספורט ומשחק עם אנשים אז קונסולות זה ממש נחמד.

תזכיר לי למה אי אפשר לשחק RPG על הקונסולה? אני נהנתי מאוד מdragon age על הPS3

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני ניסיתי וזה היה מאד מאד לא נוח בלי עכבר, לא אומר שזה לא אפשרי וזה בטוח לא יפגע ביכולות של הדמות שלך אבל זה ממש לא היה נוח.

לא כתבתי גם שזה פוגע בביצועים רק שזה לא הז'אנר שהקונסולות חזקות בו.

פורסם

לעניות דעתי:

מחשב משחקים לrpg, fps, ואסטרטגיה (לא ממש הצלחתי לשחק במשחקים מהז'אנרים האלו בשום דבר חוץ ממחשב).

wii למשחקים עם חברים ומשחקי פלטפורמה ונוסטלגיה (megaman 9,10, bit trip runner, super mario kart, new super mario bros. super mario galaxy I + II , זלדה, אוקמי, wii sport וכו').

מחשב (קטן וזול) בסלון למדיה סנטר (עם boxee, למרות שלא חייבים)

ה xbox והps3 לא ממש עניינו אותי בשום שלב, כך שאין לי מה להגיד בנושא.

נ.ב. - אם אתה נשוי, אתה יכול לשכוח מהסלון לטובת משחקים.. :)

פורסם

מנחם , אולי לא עניינו אותך כי לא ניסית? יש להם המון משחקים אקסקלוסיבים מעניינים מאוד.

לגבי הנשוי + סלון למשחקים - דבר בשם עצמך.

הסלון אצלי הוא בהחלט חדר המשחקים העיקרי והמחשב בחדר עבודה, אם כבר משהו שלא בא בחשבון אצלי זה מחשב בסלון (ואח"כ להתעסק עם כל מני קשקושים כמו WINDOWS על המסך...), PS3 פותר אותך ממחשב בסלון בקטע של מדיה לגמרי וברמה גבוהה יותר מרוב המחשבים הקטנים וה"זולים" בסלון בממשק מצוין ובשליטה מצוינת.

לגבי בעיה לשחק FPS בקונסולה MOON MAGE - לך לא היה נוח (אולי גם כי לא ניסית למשך משחק שלם אלא ניסית נגיד שעה שעתיים אחרי שאתה רגיל למחשב ואז עזבת את זה?).

זו גם שאלה של האם המשחק מותאם לקונסולה? לדוגמא - OBLIVION לא נפל לי כ"כ טוב בקונסולה והיה לי כיף אדיר במחשב , אבל MASS EFFECT היה מצוין! בXBOX ופיינל פאנטסי היה אדיר בPS3.

אישית ומבחינתי בלבד - יש לי מההשקה WII , PS3 ומחשב די חזק ב3 שנים האחרונות.

במחשב שיחקתי מספר חד ספרתי של משחקים לדעתי כשבכל אופציה שיכולתי - עברתי לPS3 (ששם שיחקתי קרוב ל40 משחקים START TO FINISH) - ובכל פעם ששיחקתי במחשב התבאסתי שאני לא יכול בPS3.

הWII לעומת זאת היתה אכזבה אדירה, אם לא הייתי רוצה את זלדה ואת SMG - הייתי מצטער על כל שקל שהשקעתי ב(וסלחו לי על הביטוי) זבל הזה שנועד לעשות רווחים עצומים לנינטנדו.

אבל זה אני ...

ליביו

פורסם

לאחי יש xbox 360 וps2, כך שניסיתי אותם. לגבי ps3 - פחות מכיר, לא נורא אהבתי את god of war לסוגיו.

לגבי הסלון - אשריך. אישתי הכריזה בעלות על הסלון :).

נראה לי שיש לנו טעמים בסוגי משחקים, ומכאן גם טעמים שונים בקונסולות / מחשב.

פורסם

איך אפשר לא לאהוב את god of war?

בכללי אני גם חושב שמשחקים זה עניין של טעם וריח אבל במקרה הזה אתה נראה לי פשוט תתרן!

תשחק בו בכח כמה זמן ואולי אז תבין כמה הוא טוב...

אם אתה אוהב FPS RTS או RPG כנראה שעדיף לך מחשב.

בכל מה שקשור ל-RPG אתה ממש לא צודק!

שמעת על סדרת final fantasy? על סדרת kingdom hearts?

על demon's souls???

פורסם

הכל "חרא" יפני.מה אם הוא אוהב RPG אמיתי?

פורסם

:lol: הרסת אותי!

אז אני מניח שאתה מאלה שבכלל לא שיחקו ב- demon's souls

או ששיחקו בו והתייאשו אחרי שלב או שניים...

בכל מקרה, לא מדברים ככה על demon's souls! :nono:

פורסם

לא,לא שיחקתי בו.אתה מוכן אולי להסביר לי מה כל כך מיוחד בו?

:xyxthumbs:

פורסם

אני יכול לתת לך הסברים מפה עד הודעה חדשה

אבל צריכים לסיים אותו לגמרי כדי להבין עד כמה הוא טוב

ולמה אין שום משחק RPG שדומה לו!

פורסם

טוב,אז אני לא מתכוון לשחק בו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים