עבור לתוכן

האם שווה לקנות היום קונסולה.

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט האם לקנות קונסולה [ההתלבטות היא בין XBOX לPS3].

אבל לא זאת שהשאלה, אלא האם כדאי בכלל לקנות היום קונסולות שיצאו לפני כ3-4 שנים?

האם צפויים משחקים שווים במיוחד לקונסולות האלה או שכדאי לשדרג את המחשב?

פורסם

זה מאוד תלוי בסגנון המשחק שלך?

אתה אוהב משחקי ספורט, אקשן בגוף שלישי, לשבת על הספה עם 4 חברה מול מסך ענק? אם כן לך על קונסולה.

מעדיף משחקי תפקידים ברשת, אקשן בגוף ראשון, אסטרטגיה. אם כן לך על מחשב חזק לגיימינג.

פורסם

זה נראה כאילו אתה חושב שהקונסולות של הדור הנוכחי כבר מתו וזה ממש לא המצב.

יש עוד זמן עד לדור הבא ולדור הנוכחי יהיה עוד הרבה מה להציע.

חוץ מזה, כשאתה קונה קונסולה אתה קונה אותה גם כדי לשחק במשחקים שכבר יצאו...

משחקים מצויינים כמו סדרת god of war 3 ,infamous ,uncharted ועוד...

אם שמת לב אלה משחקים אקסלוסיבים ל-PS3 ככה שלדעתי זאת הקונסולה העדיפה.

פורסם

לדעתי מבחינת זמן - מאז שיצא הPS3 SLIM והירידת מחירים האחרונה הגענו לנקודת זמן ה"הגיונית" ביותר לקנות קונסולה.

המחיר לא ישתנה דראסטית מעכשיו ועד סוף החיים שלהם , המוצר מספיק בוגר כדי לצאת בגירסאות אמינות , יש הרבה משחקים שיצאו והרבה משחקים שיצאו ויש עוד אורך חיים של 3-4 שנים כנראה לפחות! (במיוחד בPS3 שתומך ב3D ובא עם כונן בלו ריי ודיסק קשיח בכל הגירסאות).

כל זה במחיר של 2000 ש"ח

אבל כמו שאורי אמר - בתנאי שאתה אוהב את המשחקים שאתה מקבל שם (שזה די פאקינג הרבה משחקים והמון אקסקלוסיבים).

ליביו , שיום חמישי יתחיל את RED DEAD REDEMPTION:)

פורסם

לא מסכים על עניין של עוד 3-4 שנים

מבחינתי אורך חיים צריך להיות אורך חיים שהקונסולה עוד באמת רלוונטית ולא כמו במקרים של הNES\PS1\PS2

שהקונסולות טכנית היו עוד זמינות הרבה אחרי שהם מתו לגימרים

לערכתי ל360\PS3 במקרה שלו תצא איזה קונסולה משודרגת

יש בערך שנתיים אחרונות להיות רלוונטיות -וזהו וגם זה רק בגלל שMS וסוני לא ניראות מוכנות כרגע להוציא קונסולה חדשה

ונינטנדו עשוקה יותר מידי בלפתח את ה3DS

בעניין מחיר אני כן חושב שתיהיה ירידת מחיר -שהPS2 מת הוא ירד ל100$ וסוני עדין מוכרת אותו ככה

ה360 עלית והPS3 ב300$ שבעבר זה היה מחיר השקה לקונסולה ולא "מחיר הזהב" של 250-200 דולר לקונסולה בשיא המכירות

זה כניראה אחת הסיבות להצלחה של הWII -הוא הושק ישר במחיר זהב בלי מתחרות קרובות למחיר (בזמנו)

ונינטנדו עשתה בשכל של להגדיל את החבילה ולמכור ב200$ וככה לשמור על המכירות עד שהיורש יהיה מוכן

לערכתי לפי המכירות של הPS3\360 בזמן האחרון (מאוד חלש יחסית במכירות חומרה )

והרצון שלהם ליכנס לשוק הקזואל ניראה עוד הורדת מחיר או לחלופין חבילה הרבה יותר משתלמת

בעניין לקנות או לא לקנות ? לדעתי היום רק PS3 משומש במצב טוב כל עוד המחיר המבוקש טוב

חבל שברשת יש הרבה אנשים שמנסים לעשות מסחרה על משומש ומבקשים 1800 שקל על PS3 שמן בדגמים שאפילו לא כוללים תמיכה אחורית בPS2

(הדגמים השמנים הראשונים תמכו )

בכל מקרה תנסה למצוא מישהו שמוכר במחיר הגיוני למשומש

פורסם

שווה לך מאוד, במיוחד PS3 עם האקסלוסיביים המצוינים שיש לו, גרפיקה מצוינת, אונליין מצוין ואחלה נגן HD.

היום משחקים למחשב יוצאים מלאי באגים ולא מותאמים בצורה מספיק טובה למחשב ככה שלרוב עדיף לך קונסולה ולשחק בכיף מאשר להתעסק עם שטויות.

פורסם

בהחלט שווה...

אני קניתי את ה-PS3 לפני מס' שבועת ואני נהנה בו כאילו קניתי אותו אתמול.

יש את שלושת ה-Gof of war ,משחקים מרתקים בפני עצמם.

הפיפא משחק הכדורגל הכי מציאותי ששיחקתי.

פורסם

קרירין , חודש אחד של מכירות בינוניות לא אומר ממש שהמכירות מדשדשות (במילים עדינות).

לגבי ענייו השנתיים - 2 החברות כרגע משקיעות חזק מאוד בקונסולות ומוסיפות פיצ'רים של זיהוי תנועה בצורה חזקה מאוד באמצע תהליך חיים של קונסולה (אם זה היה שנה שנתיים - הם היו מכניסים את זה כבר בדור הבא).

מחיר ה100 דולר (או אפילו ה200) הוא מחיר כשיוצאת מחליפה.

ודבר אחרון - האורך חיים של 2 הקונסולות האחרונות של סוני (מיום השקה עד צאת המחליפה - ללא קשר להמשך היצור) הוא סביבות ה7+ שנים.

ההמשך יצור הוא 10 שנים סה"כ.

איזה סיבה יש להם לקצר את זה ל5 שנים? הפיתוח וההטמעה של קונסולה זה הליך מאוד יקר עד שזה מחזיר את עצמו.

בקיצר - שנינו משערים ולא יותר , אני מהמר שאני צודק...

ליביו

פורסם

אני רכשתי XBOX 360 לפני מספר חודשים, ובינתיים אני מאוד נהנה מהקונסולה. הספקתי לסיים כבר את Mass Effect הראשון והמצוין (ממש היום התחלתי לשחק בשני), את BioShock (בשני אני אשחק אחרי ME2) ואת COD:MW2 שהיה לו סינגל פשוט פנטסטי לדעתי. אני מתכוון להזמין בקרוב גם את Alan Wake ואת Red Dead Redemption (ליביו, אני מצפה לעדכונים ממך אם המשחק אכן כפי שהוא מתואר בביקורות) - בסך הכל, זו הייתה אחלה השקעה, ואני ממש לא רואה את ה-XBOX או ה-PS3 נעלמות לאנשהו בשנים הקרובות. אין עדיין אפילו שמועות על דור חדש של קונסולות, לכן לדעתי ההערכה של ליביו היא נכונה.

פורסם
לגבי ענייו השנתיים - 2 החברות כרגע משקיעות חזק מאוד בקונסולות ומוסיפות פיצ'רים של זיהוי תנועה בצורה חזקה מאוד באמצע תהליך חיים של קונסולה (אם זה היה שנה שנתיים - הם היו מכניסים את זה כבר בדור הבא).

לא בהכרח

זה יכול להיות "ניסוי כלים" מצוין לפני שאופכים את זה לסטנדרט בדור הבא

זה הרבה פחות מסוכן מלעשות את זה ישר על קונסולה חדשה

מחיר ה100 דולר (או אפילו ה200) הוא מחיר כשיוצאת מחליפה.

להזכיר לך שהWII כרגע ב200$ ?

בדור הקודם הXBOX1 והPS2 הושקו ב300$ -ככה שכן יכול לרדת המחיר עוד יותר לפני השקה של קונסולה חדשה

ובטח שהמכירות יחסית חלשות

קרירין , חודש אחד של מכירות בינוניות לא אומר ממש שהמכירות מדשדשות (במילים עדינות).

זה היה נכון במקרה שזה היה רק חודש אחד אבל זה כבר כמה חודשים ככה

לא שאף קונסולה כרגע בשיא -אבל מכירות משחקים וחומרה בזמן האחרון צנחו (בעניין משחקים פשוט לא יצאו מספיק משחקי ענק )

איזה סיבה יש להם לקצר את זה ל5 שנים? הפיתוח וההטמעה של קונסולה זה הליך מאוד יקר עד שזה מחזיר את עצמו.

אתה מתכוון ל5 וחצי שנים לPS3 ו6 וחצי ל360 בהנחה שאני צודק

הסיבה ? -כי הם לא מצליחות מספיק במכירות והטכנולוגיה שלהם מתישנת יותר וזה לקהל יעד שהרבה מימנו אוהב גרפיקה מתקדמת

הם עדיין יוכלו לשרוד יותר כמכשירים מוזלים -למעשה מה שהWII היה מההשקה

אבל כפרימיום אני לא חושב שהם ישרדו יותר מידי זמן

ופה הבעיה הגדולה -הרבה מחברות הפיתוח לא ערוכות היום לשוק שונה כזה

כמה כבר תימכור משחק של 60$ לקונסולה שעולה 150$ ?

פורסם

קרירין - הWII לא מתחרה בכלל בPS3 או בXBOX.

לגבי המחירים שבהם הושקו הXBOX והPS2 ... אני מקווה שאתה מודע לזה שערך של כסף לא נשאר זהה ...

בשנת 2000 גם רכב משפחתי עלה 80-90 אלף ש"ח , היום לא תמצא אחד בפחות מ120 , איך זה? (יש הפרש דומה גם בארה"ב)

לגבי השאר , אני לא יודע על איזה מכירות מדשדשות אתה מדבר כ"כ , היו כבר כמה משחקים מוכרי מליונים השנה והרוב החזק שוחרר במרץ ומשוחרר החודש כאשר באמצע היה יובש - אבל הגדולים בהחלט מוכרים כמו גדולים.

לגבי ההטמעת פיצ'רים באמצע חיים של קונסולה או החלפה - לדעתי אתה מדבר שטויות אבל כבר הסברתי למה ואין לי מה לחזור על זה.

הקהל יעד גם לא מחפש את הטכנולוגיה והגרפיקה הכי מתקדמים - הקהל הזה קיים למחשב.

מצד שני הם גם לא מחפשים שיעליבו להם את האינטליגנציה וחווית אונליין נכה עד לא קיימת ולכן הם לא קונים WII.

ליביו

פורסם

בטח ששווה,אני לא מסוגל לשחק במחשב..

קונסולה תמיד תהיה מספר 1 בכל מה שקשור למשחקים,בשבילי לפחות.

פורסם

בטח ששווה,אני לא מסוגל לשחק במחשב..

קונסולה תמיד תהיה מספר 1 בכל מה שקשור למשחקים,בשבילי לפחות.

כי אין כמו לשחק עם נכות אדירה בשוטרים ומשחקי אסטרטגיה...

קונסולות הן מערכות טובות אם אתה אוהב את סוג המשחקים שמתאים להם, אם אתה אוהב FPS RTS או RPG כנראה שעדיף לך מחשב.

אם אתה ממש בקטע של ספורט ומשחק עם אנשים אז קונסולות זה ממש נחמד.

פורסם

אני לא משחק RTS RPG FPS אז....כמו שאמרתי בשבילי זה מצויין.

פורסם

עוד יתרון למחשב מול קונסולה, משחקי מוד שמשנים את המשחק מקצה לקצה ללא תוספת תשלום! לדוגמה: Stalker Shadow of Chernobyl - Oblivion Lost and Complete 2009, סדרת HL2...

חומר למחשבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים