עבור לתוכן

מטען של 65W במקום של 90W על המחשב של LENOVO, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט.

כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור

וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט.

האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?

פורסם

כדיי שניתן יהיה להשתמש אם מטען אחר הוא חייב להיות לאותו מתח V (לא קשור להספק W)

במקרה של מטען 'טיפש' - המחשב לא יודע איזה מטען יש ולוקח מהמטען 90 W. ההגנה במטען תקפוץ או אם אין הגנה הוא יישרף. גם אם יש הגנה זה לא טוב למטען בטווח ארוך

במקרה של מטען 'חכם' - אמור להגביל את המחשב ל 65 W אבל לא בטוח שבמציאות זה מה שיהיה

אתה יכול להחליף ביניהם את המטענים - למחשב של ה 65 W לא תהיה בעיה לעבוד אם המטען 90 W

פורסם

לנובו נוטה לספק מטען של 90W למחשבים שבאים עם כרטיס מסך נפרד ו65W לאלה עם כרטיס מסך משולב. הסיבה היא שכרטיס מסך חיצוני צורך יותר חשמל, והם רוצים להימנע מכל סיכוי, אפילו קטן, של עומס יתר על המטען.

עם זאת, טרם נתקלתי במצב שבו צריכת המחשב הנייד שלי מגיעה אפילו ל40W בשיא המאמץ, והמחשב שלי צורך יותר מהT400. כך שלדעתי אין מניעה להשתמש במטען 65W (מה גם שהמחשב מזהה אותו אוטומטית ויכול להפעיל מנגוני הגנה כלשהם, אם תכננו כאלה), כל עוד אתה לא עושה משהו שמעמיס בו-זמנית על המעבד ועל כרטיס המסך ועל הדיסק, וגם מחבר איזה 4 התקני USB ומטעין את הסוללה בו-זמנית.

רק אל תנסה להפעיל תחנת עגינה עם ה65W.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים