פורסם 2010 במאי 1615 שנים בנוסף הוא גם מנטרל את היכולות שלהם (לכל פלוס יש גם מינוס).כך למעשה זוד שוגר וקלארק לא כי הוא היה נטול כוחות.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים אז למה זוד פגע בו עם זה?? הוא רצה שרלארק ישוגר והוא לא..וואי קצת חוסר הבנהזוד לא פגע בCK ,הוא פגע בעצמו , ולכן זוד שוגרהם רבו מי יישאר כלומר מי יהיה נטול הכוחות בשנייה המכריעה וקלארק נשא את הפגיעה ונשאר TO BE CONTINUED
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר לפי דבריך מי שנוגד בקריפטונייט הכחול הופך לנטול כוחות. אז למה זוד דקר את CK עם זה? [br]פורסם בתאריך: 16.05.2010 בשעה 22:00:20 רציני שלא הבנתי את הסוף...אם אתה יכול להסביר לאט זה יעזור.. מצטער שאני קצת קשה הבנה... :-[
פורסם 2010 במאי 1715 שנים למה לעזאזל אתה לא כותב ספויילר!!בדיוק נכנסתי ובדיוק עכשיו רק התחלתי להוריד את הפרק האחרון של העונה!---וואו איזה מדהים. אההההההההההההההההההההה אני לא יכול לחכות לעונה הבאה!!!
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אני חייב לציין שהיו כמה פרקים בעונה הזאת שהיו פשוט טוביםהפרק הכפול על הJSA היה כנראה הטוב ביותר בכל הסדרה ובכלל, הקשר לקומיקסים המקוריים ממש התחזק עם הדמויות והתסריט של העונה הזאת(מלחמה עם קנדור, מטאלו, שח-מט והממון דמויות אחרות)
פורסם 2010 במאי 1715 שנים העונה החדשה היא עונה 10 ??מה לגבי עונה 9 ??האם היא משודרת/תשודר ב HOT או YES ?מישהו יודע היכן ניתן להוריד את פרקי עונה 9 באיכות HD (קבצי MKV) ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.