פורסם 2010 במאי 1515 שנים יש ברשותי 9600GT שעומד עליו L2 PRO הבעיה שהמאורר שלו עוד שניה שופך מנוע למרות כל הניסיונות לשכם אותו. לא יודע עם איזה חלק בגוף חשבו בחברה מה שבטוח לא עם הראשולא ניתן לפרק את המאורר, הפקק איפה שהטבעת פירוק המאורר מודבקת לגוף המאורר אז אי אפשר כל כך לשפוף לשם שמן או לפרק לניקוי.מבקש המלצה לאיזה קירור עד 150₪ אפשר לחרוג ...
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר זה לא משנה את העובדה שבא לי קירור חדש ראיתי מישהו ביד שניה נוכר TWIN TURBO ניראה לי קוראים לקירור הזה של AC ב 100 שווה?
פורסם 2010 במאי 1515 שנים במקרה הביצועים של הקירור (לפי AC) מופיעים בדף של המוצר http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101 אם כבר בחרת ללכת עליו, שים לב שמי שמוכר לך מצרף לך את כל התוספות. רוב הסיכוים שגם תצטרך איכשהו להתארגן על פאדים טרמיים או לחילופין על קירור חדש לזכרונות ולשאר ירקות שצריכים לקרר בנוסף למעבד... אם תשאל אותי, אני כבר הייתי קונה אחד חדש במידה וצריך למצוא חלקים נוספים. תוספת של מחיר לא גדולה בתמורה לחסכון בכאב ראש. כמו כן תוודא איתו לפני הרכישה שהקירור באמת עובד כמו שצריך ולא עושה בעיות. ומשחה טרמית כמובן
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר תודה. אני יברר. טוב ניראה לי אני יקנה כבר חדש כי ראיתי שיש שם פאדים לצלעות של הזכרונות וכו... באיזה אתר בארץ מוכרים הרבה סוגים של קירורים? אני מכיר רק את פנדה וזהו תודה.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים תוריד בבקשה את סימני הפיסוק המיותרים מהכותרת.. לא ניתן לפרק את המאוורר ? אנחנו מדברים על הL2 PRO ? אם כן יש שני קליפסים מהצד..פשוט תמשוך אותם וזהו... כמו כן לרכוש יד שניה זה מיותר..קירור כזה חדש עולה 120-150+- שקלים.. תבדוק בKSP עד כמה זכור לי שם הם היו הכי זולים
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר לא לא חח את המאורר אפשר לפרק אי אפשר להוציא את הרוטור מהסטטור על מנת לשמן אותו
פורסם 2010 במאי 1615 שנים עכשיו זה יותר מובן ;Dלגבי הפירוק..פשוט תוריד את המדבקה על המאוורר או שתרסס ברווח בין הבסיס ללהבים..
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר כן הממ אני יודע איך מפרקים מאוררים חחח הבעיה שאם מורידים את המדקה אין שם פתח כמו שכולם רגילים שיש במאוררים רגילים שיש פקק עגול מגומי שולפים אותו פותחים דיסקית פלסטיק ושולפים את המאורר חחחח טוב שבוע הבאה שאני יחזור מהבסיס נצטרך לעשות חור משלי מקדח והרבה סובלנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.