פורסם 2010 במאי 1515 שנים א) זה קרה לפני למעלה מחודש, מה נזכרת בזה עכשיו?ב) היא לא שמאלנית, היא אנרכיסטית (מה הקשר בין השניים בכלל?)
פורסם 2010 במאי 1515 שנים Site logo ShomerShabes logo candlecandleשומר על השבת באתר שלךגולשים יקרים!אתר זה שומר שבתות וחגי ישראל, ובזמנים אלו לא מתאפשרת כניסת גולשים.כרגע האתר סגור כי: * היום שבת. השבת תצא בעוד 5 שעות ו-51 דקות.נשמח לשרתכם בימי חול! / צוות האתרוְשָׁמְרוּ בְנֵי יִשְׂרָאֵל אֶת הַשַּׁבָּת לַעֲשׂוֹת אֶת הַשַּׁבָּת לְדֹרֹתָם בְּרִית עוֹלָם(שמות לא:טז)
פורסם 2010 במאי 1515 שנים שמתי לב איך הם ישר מכלילים : שמאלנים + אנרכיסטים + מפגינים למען חתוליםאם זה מה שהיא ניסתה להמחיש - היא הצליחה
פורסם 2010 במאי 1515 שנים הדפדפן שלך כנראה מתעלם מהריפרש שיש שם.. כשאני נכנס ולוחץ STOP STOP STOP STOP STOP.. בשתי שניות הראשונות אחרי שהדף נטען, אני נשאר שם. יופי.מצאתי עוד כתבה באותו אתר:http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=12089אז רק רציתי לציין למקרה שמישהו מגיע לשם, שאני מסכים ב-100% עם הדברים שאמר גבי גזית, ואני חושב שיהיה מאוד קשה להאשים אותי בשמאלניות כזו או אחרת..
פורסם 2010 במאי 1515 שנים ב) היא לא שמאלנית, היא אנרכיסטית (מה הקשר בין השניים בכלל?)כנראה מי שכתב את הכתבה הוא ימני קיצוני, ורצה לקשר את האנרכיסטים לשמאלנים. זה קורה הרבה בתקשורת הישראלית.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים זה לא באמת מייצג אף אחת מהקבוצותה 'שמאלנים' שאוהבים פלסטינים ומקללים חיילים הם כמה מטומטמים קיצונים. אני שמאלני בכמה (דיי הרבה) דברים וימני בכמה אחרים. אם האתר הזה אמין מה שלא בטוח אז כן היא אחת מהם - בקטע של הצעקות אל החייל. אה ואני גם חיילה 'אנארכיסטים' שבאו לעשות 'פיגוע' - נו באמתה 'מפגיני חתולים' - מיאו
פורסם 2010 במאי 1515 שנים אין כזה דבר התערטלות, אחד מהרעיונות האנושיים הגרועים ביותר. על פי אחד האתרים, לומדת (או למדה) יסמין וגנר באגודה למוסיקה ומחול בירושלים, סטודנטית לקומפוזיציה תואר שני, שנה שנייה, לאחר תואר ראשון ב"יצירה רב תחומי". כלומר, טיפוס יצירתי ביותר, פרודוקטיבית מאד למשק. בעברית פשוטה: עוד אחת מרבבות הפרזיטים החילונים סטודנטים ל"מדעי" ההבל והרוח, המתעלקים על כספי האוצר עם שתי ידיים תחובות עמוק בתוך כספי משלם המסים, ופה מלא צעקות נגד "פרזיטים חרדים" המקדישים זמנם ללימוד תורת ישראל.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים אתה לא באמת רוצה לראות את הכונפה הזאתשמעתי ראיון איתה ברדיו יום אחרי שזה קרהפשוט בנאדם הזוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.