עבור לתוכן

פולו מודל 05-06 או פיג'ו 307 XT מודל 04-05?

Featured Replies

פורסם

עצוב לך לחשוב?

תגדיר 'די חדשה' בבקשה, כי מחירון של סדרה 3 זה משהו כמו 70 אלף ל2000-2001 וזה לגרסאות הכי הכי פשוטות שיש, מכוניות שהיום כבר יהיו יותר חלשות מפג'ו 2004-2005 עם שני ליטר מנוע.

שלא לדבר על זה שתוספת של מושבי עור זה משהו כמו 15 אלף שקל בב.מ.וו. חדשה.

אם הוא קנה ב.מ.וו ב-70 אלף או שהוא שילם הרבה הרבה מתחת למחירון (שזה גם חשוד, וגם לא רלוונטי לדיון, כי זה לא משהו שאפשר למצוא בד"כ, אלא פוקס, ולכן לא משהו שפותח הת'רד יכול לשחזר) או שהוא קנה רכב בן 10-12 שנים עם הרבה מאד קילומטראז'. וכמובן יש להוסיף עלויות שוטפות של כזה רכב שגדולות בסדרי גודל מ-306 או פולו...

כל פעם שמישהו שואל פה על רכב מתחיל אותו סיפור.

מישהו אחד זורק את האלטו 'כי זה חדש ואחריות' ומישהו שניה אחרי זה זורק איזה מכוניות מנהלים בת 12 ש'בדיוק נכנסת בתקציב' וזה הכי כדאי כי היא גדולה מרווחת ו'אין מה להשוות'.

זה בולשיט. לא במקרה יש טווח כזה עצום, כי כל אחד רוצה וצריך משהו אחר ולכל אחד מתאים סוג אחר של אוטו.

תמיד תמיד תמיד אפשר למצוא רכב יותר מוצלח אבל יותר ישן.

למה שלא יקנה פורשה מ-1980? בייבוא אישי אפשר להביא כאלה ב-50 אלף שקל. פורשה!! לא תיקח??

אם מישהו מוכן לנסוע באוטו בן 15, עם 300 אלף ק"מ ו-14 בעלים קודמים כדי להגיד "לי יש מרצדס/אודי/יגואר/ב.מ.וו וכו', שיהנה. זה לא בהכרח רע. אבל זה לא מתאים לכל אחד. בדיוק כמו שלא לכל אחד מתאים לנסוע בקופסונת קטנה וספרטנית רק בשביל אחריות. אבל יש אנשים שזה כן מתאים להם.

ודבר אחרון - הזלזול האוטומטי שלך בפג'ו רק מראה שאין לך מושג יותר מדי על מה אתה מדבר. אחת החברות הכי מוצלחות ומצליחות בהסטוריה המוטורית בעולם.

עריכה: פספסתי שכתבת 'בטיחותי' על הב.מ.וו. - סדרה 3 עד 2001 קיבלה 2 כוכבים ב-euroNCAP, עם דגל אדום על הכוכב השני וה-306 מ-1998 והלאה קיבלה 3 כוכבים נקיים.

סתם, עוד קצת מספרים, שיהיה.

פורסם

lev אני לא יכנס איתך לוויכוח כי זה יהיה מיותר ויגרר ליותר מדי תגובות

נכון שרכב צריך להתאים לבנאדם

אבל אני חולק עליך שאלטו זה משהו טוב

כי גם על אוםנוע 150 סמ''ק אבל בכיך לנסוע בעיר וגם מחוץ לעיר וגם עליו אפשר לקחת גם שתי אנשים בכיף

ולמה זה עדיף על האלטו?

כמו שאמרת

דלק

טיפולים זולים

אחזקה

בקיצור הכל יותר זול מהאלטו וגם עושה את אותה העבודה

אני מאמין שאם קונים רכב זה צריך להיות רכב ולא איזה קטנוע בתחפושת

אין לי בעיה עם אנשים שנהנים מאוטו חזק, ואפשר לאהוב ספורט מוטורי בלי להיות עארס, אני מסכים עם הקטע הזה ולכן אני לא מצטט אותו.

אבל

כל שאר הדברים שכתבת, ומצוטטים פה- שטויות במיץ.

ביטוח לקטנוע/אופנוע עולה יקר יותר.

האלטו מסוגלת לקחת 4 אנשים, למרות שהיא רק 70 ומשהו כ"ס- זה רכב של 800 ק"ג, הוא לא ממש צריך יותר מזה.

בנוסף, האלטו, "מעאפנה" עד כמה שתהיה, היא מכונית. כלומר- היא סגורה, אפשר לנסוע איתה בכיף בגשם וברוח (למרות שבישראל זה לא סיפור גדול רוב הזמן), יש מזגן לקיץ הישראלי ולשרב שנופל פה מפעם לפעם, אפשר לשים מערכת שמע חביבה (ברור שבאוטו כזה לא תתקע 4 קומפוננטים+סאב מפלצתי ו 2 מגברים....) ולהינות קצת מהנסיעה. לא באותה צורה של דו"ג, אבל עדיין.

עלות התחזוקה של האלטו דומה הרבה יותר לזו של קטנוע משל רכב רגיל, צריכת הדלק גם כן, ובשורה התחתונה, אחזקה של אלטו (ביטוח+דלק+תחזוקה) לא יהיה ממש יקר יותר משל קטנוע/אופנוע, וגם אם כן, לא בהרבה.

גם לי היו הרבה דעות קדומות על "מכונית מעאפנה ב 60 אלף שקל", אבל אחרי שנסעתי עליה הופתעתי לטובה. היא לא מרגישה כמו עגלה שלא סוחבת, גם לצאת לעקיפה כמו בנאדם בכביש מהיר אפשר, ולמרות שהיא לא הכי נוחה בעולם- היא לא שוברת את הגב (יונדאי גטס, מישהו?)

אז אולי היא לא בשבילך, אבל יש מסר לא מבוטל של אנשים שאני יכול להמליץ להם עליה ברגע- ובצדק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים