עבור לתוכן

שאלות בקשר להורדה ב-EMEUL

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות בקשר לאימיול 2.2LH (החיפוש לא עזר לי)

1) האם יש גרסא שעושה ID גבוה אוטומטית?

2)באיזה תיקייה אני שם את הקבצים שאני רוצה לשתף?

3) כמה חיבורים וכמה המגבלות חומרה צריך ליהיות לי?

4)איפה כתוב מה הID שלי?

6)מתי יבא המשיח?

בבקשה תענו על מה שאתם יודעים, אם לא הבנתם אחת מהשאלות פשוט תשאלו אותי, יהיו לי עוד שאלות בהמשך.

פורסם

1) אם אתה לא נמצא במצב של Hige ID זה אומר שהפורט שהוגדר אצלך ב Preferences -> Connections חסום. האם אתה עובד עם נתב, FireWall ? אם כן פשוט תפתח את הפורט שבחרת (ברירת מחדל 4662).

2) כדי לשתף תיקיות מסוימות גש ל Preferences -> Directories וסמן בצד ימין את התקיות אותם אתה מעוניין לשתף.

3) לא ממש הבנתי, אתה שואל כמה חיבורים per קובץ אפשר ? אם כן Preferences -> Connections ושים לב בצד ימין ל Max Sources Per File

4) בחלון ה Servers תוכל לראות (רק לאחר שאתה מחובר) בצד ימין My info. שם מצוין כל המידע על ה ID שלך.

פורסם
  • מחבר

3) לא ממש הבנתי, אתה שואל כמה חיבורים per קובץ אפשר ? אם כן Preferences -> Connections ושים לב בצד ימין ל Max Sources Per File

בהעדפות>חיבור> יש מקום למלא: מקסימום חיבורים, מגבלות חומרה. אתה מבין על מה אני מדבר?

אני שואל כמה חיבורים כדאי לרשום שם וכמה חיבורים לרשום במגבלות חומרה?

פורסם

תראה, אני עם המערכת שלי (ראה מפרט) מסתדר בלי בעיות ב500 לשניהם. (ולדעתי אין צורך ביותר מזה)

תנסה לבדוק, תוסיף כל פעם 100 עד שתרגיש האטה מסוימת במהירות המחשב ותחזור אחורה למספר שלא מפריע לביצועי המחשב.

פורסם
  • מחבר

זה נכון שכמה שיותר העלאות שיש לי המהירות של ההורדות תעלה?

אני מוריד כבר יותר משעה כמה קבצים והם פשוט לא יורדים! מישהוא מוכן להסביר למה?

פורסם

לא מדויק.

eMule עובד על שיטת הקרדיט. כלומר נגיד העלת קובץ מסוים למשתמש מסוים, אתה מקבל על כך קרדיט אך רק לאותו בן אדם.

וככל שיש לך יותר קרדיט אצל אותו משתמש, ככה תחכה פחות זמן "בתור" להורדה.

לכן כדי להוריד ממספר רב של מקורות בו זמנית צריך לשתף כמה שיותר (כדי לצבור קרדיט), להוריד קבצים שיש להרבה משתמשים (שים לב לכמות ה Sources) ולהשאיר את התוכנה דלוקה כמה שיותר זמן (כי אתה הרי מחכה בתור לכל קובץ).

פורסם
  • מחבר

אז זה לא עוזר לי שאנשים מורידים ממני קבצים שכבר סימתי להוריד, אז איך אני עושה שיורידו ממני רק קבצים שאני עדין מוריד?

פורסם

הקרדיט לא הולך לפי קבצים אלא לפי כמות המידע שהעלת.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא צריך קרדיט אצל מישהו שלא מוריד את הקובץ שאני מוריד. כדאי לי לשתף רק קבצים שאני מוריד עכשיו כדאי שיהיה לי קרדיט אצל אנשים שמורידים ממני ואז אני יוריד מהם יותר בקלות ...... לא?

פורסם

נכון, אבל נניח בעתיד תוריד ממשתמש שבעבר העלת לו משהו..

בכל מקרה, אם תרצה לשתף רק את הקבצים שאתה מוריד (כלומר רק חלקים מהם) תסמן רק את התיקיה שלשם מורדים הקבצים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל יכל ליהיות שבעתיד האנשים שהורידו ממני (שהורידו ממני בזמן שהורדתי) יורידו קבצים שאני ירצה.

תודה שעזרת לי. 8)

עריכה:

משהו פה לא בסדר השארתי את התוכנה דלוקה כל הלילה ואני עדין לא מצליך לעבור את ה 10K, מה הבעיה של התוכנה הזאת ?

פורסם

קודם כל - בקשה ;)

תראה, גם אני מוריד מכל משתמש KB בודדים וכדי לעלות את זה פשוט צריך להוריד מהרבה משתמשים.

עכשיו בגלל שאתה חדש עם התוכנה, אין לך קרדיט אצל אף אחד ולכן אתה נאלץ לחכות זמן רב בתור.

כדי לדעת איפה אתה עומד, תעבור לחלון ה Transfers ושים לב לטבלת ה Sources. יש שלושה מספרים (X/Y(Z.

X= מספר האנשים שאצלם אתה נמצא בתור.

Y= מספר האנשים שקיים אצלם הקובץ.

Z= מספר האנשים מהם אתה מוריד.

עכשיו תלחץ על קובץ מסוים עליו אתה מעוניין לדעת איפה אתה עומד ותשים לב לטבלת ה Priority, שם כתוב לך באיזה מקום "בתור" אתה נמצא. (QR:XXX).

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אני מוריד עכשיו על 30 ק"ב/ש בערך, ואני מקווה שזה יעלה כשיהיה לי יותר קרדיט.

פורסם

פעם קראתי איפשהו שאפשר להחליף את הקובץ נראה לי met

ואז יהיה לך קרדיט על פול , אבל מהנסיון שלי איך שמתחילים להתעסק עם ההגדרות שם זה מתחיל להיות מסריח

אני הורדתי מליונטוורק את הגירסה שלהם ולא נגעתי בכלום ויש לי אחלה הורדות.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכל בבקשה להראות לי PRINTSCREEN של- העדפות > אפשרויות ליונהרט אימיול I שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים