פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים יש לי כמה שאלות בקשר לאימיול 2.2LH (החיפוש לא עזר לי)1) האם יש גרסא שעושה ID גבוה אוטומטית?2)באיזה תיקייה אני שם את הקבצים שאני רוצה לשתף?3) כמה חיבורים וכמה המגבלות חומרה צריך ליהיות לי?4)איפה כתוב מה הID שלי?6)מתי יבא המשיח?בבקשה תענו על מה שאתם יודעים, אם לא הבנתם אחת מהשאלות פשוט תשאלו אותי, יהיו לי עוד שאלות בהמשך.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים 1) אם אתה לא נמצא במצב של Hige ID זה אומר שהפורט שהוגדר אצלך ב Preferences -> Connections חסום. האם אתה עובד עם נתב, FireWall ? אם כן פשוט תפתח את הפורט שבחרת (ברירת מחדל 4662).2) כדי לשתף תיקיות מסוימות גש ל Preferences -> Directories וסמן בצד ימין את התקיות אותם אתה מעוניין לשתף.3) לא ממש הבנתי, אתה שואל כמה חיבורים per קובץ אפשר ? אם כן Preferences -> Connections ושים לב בצד ימין ל Max Sources Per File4) בחלון ה Servers תוכל לראות (רק לאחר שאתה מחובר) בצד ימין My info. שם מצוין כל המידע על ה ID שלך.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר 3) לא ממש הבנתי, אתה שואל כמה חיבורים per קובץ אפשר ? אם כן Preferences -> Connections ושים לב בצד ימין ל Max Sources Per Fileבהעדפות>חיבור> יש מקום למלא: מקסימום חיבורים, מגבלות חומרה. אתה מבין על מה אני מדבר? אני שואל כמה חיבורים כדאי לרשום שם וכמה חיבורים לרשום במגבלות חומרה?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים תראה, אני עם המערכת שלי (ראה מפרט) מסתדר בלי בעיות ב500 לשניהם. (ולדעתי אין צורך ביותר מזה)תנסה לבדוק, תוסיף כל פעם 100 עד שתרגיש האטה מסוימת במהירות המחשב ותחזור אחורה למספר שלא מפריע לביצועי המחשב.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר זה נכון שכמה שיותר העלאות שיש לי המהירות של ההורדות תעלה?אני מוריד כבר יותר משעה כמה קבצים והם פשוט לא יורדים! מישהוא מוכן להסביר למה?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים לא מדויק.eMule עובד על שיטת הקרדיט. כלומר נגיד העלת קובץ מסוים למשתמש מסוים, אתה מקבל על כך קרדיט אך רק לאותו בן אדם.וככל שיש לך יותר קרדיט אצל אותו משתמש, ככה תחכה פחות זמן "בתור" להורדה.לכן כדי להוריד ממספר רב של מקורות בו זמנית צריך לשתף כמה שיותר (כדי לצבור קרדיט), להוריד קבצים שיש להרבה משתמשים (שים לב לכמות ה Sources) ולהשאיר את התוכנה דלוקה כמה שיותר זמן (כי אתה הרי מחכה בתור לכל קובץ).
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר אז זה לא עוזר לי שאנשים מורידים ממני קבצים שכבר סימתי להוריד, אז איך אני עושה שיורידו ממני רק קבצים שאני עדין מוריד?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר כן אבל אני לא צריך קרדיט אצל מישהו שלא מוריד את הקובץ שאני מוריד. כדאי לי לשתף רק קבצים שאני מוריד עכשיו כדאי שיהיה לי קרדיט אצל אנשים שמורידים ממני ואז אני יוריד מהם יותר בקלות ...... לא?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים נכון, אבל נניח בעתיד תוריד ממשתמש שבעבר העלת לו משהו..בכל מקרה, אם תרצה לשתף רק את הקבצים שאתה מוריד (כלומר רק חלקים מהם) תסמן רק את התיקיה שלשם מורדים הקבצים.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר כן אבל יכל ליהיות שבעתיד האנשים שהורידו ממני (שהורידו ממני בזמן שהורדתי) יורידו קבצים שאני ירצה.תודה שעזרת לי. 8)עריכה:משהו פה לא בסדר השארתי את התוכנה דלוקה כל הלילה ואני עדין לא מצליך לעבור את ה 10K, מה הבעיה של התוכנה הזאת ?
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים קודם כל - בקשה תראה, גם אני מוריד מכל משתמש KB בודדים וכדי לעלות את זה פשוט צריך להוריד מהרבה משתמשים. עכשיו בגלל שאתה חדש עם התוכנה, אין לך קרדיט אצל אף אחד ולכן אתה נאלץ לחכות זמן רב בתור. כדי לדעת איפה אתה עומד, תעבור לחלון ה Transfers ושים לב לטבלת ה Sources. יש שלושה מספרים (X/Y(Z. X= מספר האנשים שאצלם אתה נמצא בתור. Y= מספר האנשים שקיים אצלם הקובץ. Z= מספר האנשים מהם אתה מוריד. עכשיו תלחץ על קובץ מסוים עליו אתה מעוניין לדעת איפה אתה עומד ותשים לב לטבלת ה Priority, שם כתוב לך באיזה מקום "בתור" אתה נמצא. (QR:XXX).
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים מחבר תודה על העזרה, אני מוריד עכשיו על 30 ק"ב/ש בערך, ואני מקווה שזה יעלה כשיהיה לי יותר קרדיט.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים פעם קראתי איפשהו שאפשר להחליף את הקובץ נראה לי metואז יהיה לך קרדיט על פול , אבל מהנסיון שלי איך שמתחילים להתעסק עם ההגדרות שם זה מתחיל להיות מסריחאני הורדתי מליונטוורק את הגירסה שלהם ולא נגעתי בכלום ויש לי אחלה הורדות.
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר מישהו יכל בבקשה להראות לי PRINTSCREEN של- העדפות > אפשרויות ליונהרט אימיול I שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.