פורסם 2010 במאי 1615 שנים אמרתי שיש לי משהו נגד?fighter זרק שאלה לאוויר, עניתי.לא התכוונתי לכפתור של ההמלצה שיש בתחתיתהתכוונתי שאתה עושה לייק על סטטוס של חבר, זאת לא דרך להראות שאהבת את הפוסט בלי שתצטרך ממש לכתוב משהו מאשר לא להראות שום יחס?
פורסם 2010 במאי 1715 שנים איפה אתם ממליצים לכתוב איפה אני מבלה?לכתוב הערה קטנה בWALL כל שבוע מחדש, או שיש מקום אחר? (הכוונה לאירוע שאין לו הזמנות בפייסבוק)
פורסם 2010 במאי 1715 שנים איך אני פותח דף כזה שצרךי לעשות LIKE בשביל לקקרוא את התוכן?לחצו אהבתי כדי לראות איך עושים "לחצו אהבתי כדי לראות..." 100% עובד אם הוכחותת!!1111
פורסם 2010 במאי 1715 שנים איך אני פותח דף כזה שצרךי לעשות LIKE בשביל לקקרוא את התוכן? רק הצטרפת וכבר התחלת לעסוק בשטויות מהסוג הנחות והמעצבן ביותר שיש בפייסבוק?
פורסם 2010 במאי 1715 שנים איך אני פותח דף כזה שצרךי לעשות LIKE בשביל לקקרוא את התוכן? בוא אני אומר לך כבר מעכשיו זה לא עובד, בטח ובטח שלא תמונות סקס כי זה לא מאושר ע"י פייסבוק. אז מתעלמים ואם זה כבר ממש מציק אפשר למחוק חברים מהרשימה שעדין קונים את החרא הזה (סתם 8)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: וואי כמה צחקתי אתה לא מבין
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אני מודע לזה שזה מציק הדבר הזה, מה שהתכוונתי לעשות זה לעלות מדריך איך אפשרת לזהות לינקים שמפנים לאתרים שנותנים כסף על כניסות (אם כבר לחצתה לייק לפחות תקבל משהו בתמורה)בשביל שהמדריך הזה יתפרסם הוא חייב לעבוד בשיטה של LIKE תמורת תוכן..
פורסם 2010 במאי 1715 שנים לא, הוא צריך לעבוד כמו שזה נעשה באינטרנט לפני הפייסבוק - אם התוכן מספיק טוב (לפי דעתך כן) ואפשרויות ההפצה נוחות (אכן כך בפייסבוק) - הגולשים יפיצו את התוכן בעצמם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.