פורסם 2002 במרץ 223 שנים FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240תראו בעצמכם
פורסם 2002 במרץ 223 שנים רק שכחת שיש כאן מספר קאטצ'ים: 1. הכונן הזה עולה $130, מחיר של צורב מודרני. 2. האמינות האיומה של דיסקטים מתדרדרת עוד יותר כשמנסים לדחוף לתוכם כזאת כמות של מידע (פי-20 מהכמות אליה תוכננו) 3. אין לו תאימות אחורה, צריך כונן FD32 אחר כדי לקרוא את הדיסקטים האלה. !Next Prog.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מצדי שיכחדו מהעולם, ושישימו אותם במחנות ריכוז ובתאי גזים גם. אני לא רוצה יותר לשמוע מהפלופים האלה. חוץ מפעם בכמה זמן בכדי לצרוב BIOS לא משתמשים בהם לכלום, וגם אז שמים את קובץ הBIOS על הכונן הקשיח ולא על הדיסקט, רק את מערכת ההפעלה הבסיסית שSYS A או FORMAT /S מעתיקים עליו.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אני למשל העפתי כבר את הפלופי מהמחשב, יצרתי (בהתחלה בעזרת מדיה RW) תקליטור איתחול בסיסי (בלי AUTOEXEC, וכל מיני MEMORY MANAGERS), ואיתו אני יכול לעדכן BIOS בקלות.וזה שפירסמו כתבה על מותו הקרב והולך של הפלופי זה רק חלק מהסיפור. יש עוד התקנים ובקרים שנהיו כבר מיושנים והולכים להיפרד מהמחשב...
פורסם 2002 במרץ 223 שנים לא נראה לי שעוד משהו יעלם מהמחשבאם היתה מגמה של להעלים פורטים, היו עושים הרבה יותר חיבורי USBומתחילים לעשות גם משהו רציני לUSB 2אפילו מודם לא יעלם, כי עדיין צריך אותו בשביל פקס (וגם כל חברת אינטרנט שמכבדת את עצמה, כשהיא מביאה ADSL היא מביאה גם חשבון חלופי לDAILUP במקרה שלא הולך משהו).
פורסם 2002 במרץ 223 שנים זה לא יעלם, כי בבתי ספר, במשרדים רבים, ובבתים רבים, מתמשים בפלופי כאמצצעי להעברת קבצים.אנחנו לא.אז מה.
פורסם 2002 במרץ 323 שנים זה לא יעלם, כי בבתי ספר, במשרדים רבים, ובבתים רבים, מתמשים בפלופי כאמצצעי להעברת קבצים.אנחנו לא.אז מה. צודק מאה אחוזבביה"ס שלי יש רק סידי רום אחד ואסור לנו להשתמש בואנחנו חייבים להביא דברים רק על דיסקטים, דבר מאד מעצבן בגלל שחצי מהדיסקטים שלי לא פועליםהייתי צריך לקנות קופסת דיסקטים חדשה!!! :-/
פורסם 2002 במרץ 323 שנים הם יעלמו בסוף. הסיבה היחידה למה הוא עדיין קיים הוא שצריכים אותו בשביל איתחול הארד דיסקים הקלטה של וינדוס מהתחלה וכדומה...
פורסם 2002 במרץ 323 שנים גם בשביל זה כבר לא צריך אותומה הבעיה לעשות boot מהדיסק של המערכת הפעלה עצמו???
פורסם 2002 במרץ 323 שנים בעיה היא מתי שאתה רוצה לשנות את הארד דיסקים ולשים את החדש בתור ראשי ואז אתה לא יכול לעשות boot על החדש בעצם אתה לא יכול לעשות כלום כי וינדוס נטען רק על ידי הכונן הראשי...
פורסם 2002 במרץ 323 שנים זאת טעות או מתיחה. להפוך דיסקט של 1.4 ל 32MB ??? שמעתי גם שיש צמיגים חדשים בטכנולוגית היי-טק, כשמתקינים אותם על חיפושית היא נוסעת 532 קמ"ש.
פורסם 2002 במרץ 323 שנים שני דברים נעלמים 1 חיבורי com ו2 זהata כי ה sireal ata הולך להגיע יותר מהר ויותר קטן
פורסם 2002 במרץ 323 שנים שני דברים נעלמים 1 חיבורי com ו2 זהata כי ה sireal ata הולך להגיע יותר מהר ויותר קטןגם הפרלל יעוף כי היום מדפסות וסורקים מתחברים ל-USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.