עבור לתוכן

כונן הדיסקטים שלנו בהכחדה?

Featured Replies

פורסם

FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240

תראו בעצמכם

פורסם

CDRW - פטנט לא נורמלי 8)

פורסם

רק שכחת שיש כאן מספר קאטצ'ים:

1. הכונן הזה עולה $130, מחיר של צורב מודרני.

2. האמינות האיומה של דיסקטים מתדרדרת עוד יותר כשמנסים לדחוף לתוכם כזאת כמות של מידע (פי-20 מהכמות אליה תוכננו)

3. אין לו תאימות אחורה, צריך כונן FD32 אחר כדי לקרוא את הדיסקטים האלה.

!Next :bash:

Prog.

פורסם

מצדי שיכחדו מהעולם, ושישימו אותם במחנות ריכוז ובתאי גזים גם. אני לא רוצה יותר לשמוע מהפלופים האלה. חוץ מפעם בכמה זמן בכדי לצרוב BIOS לא משתמשים בהם לכלום, וגם אז שמים את קובץ הBIOS על הכונן הקשיח ולא על הדיסקט, רק את מערכת ההפעלה הבסיסית שSYS A או FORMAT /S מעתיקים עליו.

פורסם

אני למשל העפתי כבר את הפלופי מהמחשב, יצרתי (בהתחלה בעזרת מדיה RW) תקליטור איתחול בסיסי (בלי AUTOEXEC, וכל מיני MEMORY MANAGERS), ואיתו אני יכול לעדכן BIOS בקלות.

וזה שפירסמו כתבה על מותו הקרב והולך של הפלופי זה רק חלק מהסיפור. יש עוד התקנים ובקרים שנהיו כבר מיושנים והולכים להיפרד מהמחשב...

פורסם

לא נראה לי שעוד משהו יעלם מהמחשב

אם היתה מגמה של להעלים פורטים, היו עושים הרבה יותר חיבורי USB

ומתחילים לעשות גם משהו רציני לUSB 2

אפילו מודם לא יעלם, כי עדיין צריך אותו בשביל פקס (וגם כל חברת אינטרנט שמכבדת את עצמה, כשהיא מביאה ADSL היא מביאה גם חשבון חלופי לDAILUP במקרה שלא הולך משהו).

פורסם

זה לא יעלם, כי בבתי ספר, במשרדים רבים, ובבתים רבים, מתמשים בפלופי כאמצצעי להעברת קבצים.

אנחנו לא.

אז מה.

פורסם
זה לא יעלם, כי בבתי ספר, במשרדים רבים, ובבתים רבים, מתמשים בפלופי כאמצצעי להעברת קבצים.

אנחנו לא.

אז מה.

צודק מאה אחוז

בביה"ס שלי יש רק סידי רום אחד ואסור לנו להשתמש בו

אנחנו חייבים להביא דברים רק על דיסקטים, דבר מאד מעצבן בגלל שחצי מהדיסקטים שלי לא פועלים

הייתי צריך לקנות קופסת דיסקטים חדשה!!! :-/

פורסם

הם יעלמו בסוף. הסיבה היחידה למה הוא עדיין קיים הוא שצריכים אותו בשביל איתחול הארד דיסקים הקלטה של וינדוס מהתחלה וכדומה...

פורסם

גם בשביל זה כבר לא צריך אותו

מה הבעיה לעשות boot מהדיסק של המערכת הפעלה עצמו???

פורסם

בעיה היא מתי שאתה רוצה לשנות את הארד דיסקים ולשים את החדש בתור ראשי ואז אתה לא יכול לעשות boot על החדש בעצם אתה לא יכול לעשות כלום כי וינדוס נטען רק על ידי הכונן הראשי...

פורסם

הנה ביקורת מהירה שלי, על מחליף אמיתי לכונן הפלופי ! ה-DiskOnKey...

פורסם

זאת טעות או מתיחה. להפוך דיסקט של 1.4 ל 32MB ??? :lol:

שמעתי גם שיש צמיגים חדשים בטכנולוגית היי-טק, כשמתקינים אותם על חיפושית היא נוסעת 532 קמ"ש.

פורסם

שני דברים נעלמים 1 חיבורי com ו2 זהata כי ה sireal ata הולך להגיע יותר מהר ויותר קטן

פורסם

שני דברים נעלמים 1 חיבורי com ו2 זהata כי ה sireal ata הולך להגיע יותר מהר ויותר קטן

גם הפרלל יעוף כי היום מדפסות וסורקים מתחברים ל-USB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים