עבור לתוכן

Battle Field 1942, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

זה לא ידרוס.

מאוד ממולץ לעדכן את המשחק, בין השיפורים יש גם שיפור יפה בקול.

עריכה:

כן זה ההתקנה המלאה.

• תגובות 36
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני יתקין זה ידרוס לי את המשחק המקורי או שאני יוכל עדיין לשחק בו כאילו לא התקנתי כלום?

כי אני מעדיף לשחק בו ואז להתקין את השיפור כדי שיחדש לי אחרי שזה ימאס ואם זה יחליף את המקורי אז אני יפסיד קצת מהאורך חיים...

ל DESERT COMBAT אני יכול להתקין ישר את גירסה 0.4J או שאני צריך משהו לפני?

זה זה:

http://www.fileshack.com/file.x?fid=3636

נכון?

אתה יכול לשחק בישן ובחדש,זה כמו גי'נרלס והתוספת שאתה יכול לשחק בניפרד בשתיהם.

פורסם

הגרסה האחרונה היא 1.45

לא 1.4

פורסם
  • מחבר

אני יודע...

פורסם
  • מחבר

אוקיי עידכון:

התקנתי את העידכון ל 1.45 וגם את Desert Combat, דבר שלא הייתי צריך לעשות כי עכשיו אני מכור :P

בכל מקרה, שמתי לב בסרטים שיש צוללות אבל לא ראיתי כאלה בשלבים... איפה יש?

וגם עוד משהו שראיתי בסרטים הוא שהמטוסים מפילים טורפדואים ומפוצצים את הספינות. ממה שראיתי אין להם טורפדו אלא פצצות רגילות שלא ממש מזיזות לספינה. כנ"ל לגבי כל נשק אחר שיריתי עליה... אפשר להטביע אותה בכלל??

תודה

פורסם

עומר, עומר, ממתי מה שאתה רואה בסירטון אתה מקבל במשחק? ;D

בכל מקרה, לשאלות שלך:

-כן, יש צוללות בשלבים מסוימים במולטי פלייר בלבד!

-יש מטוסים מסוימים שכן יש להם טורפדו, וגם הטורפדו מזיז לספינה בערך כמו הפצצות הרגילות: אחרי בערך 20(סתם זרקתי מספר, על תתפוס אותי על המילה :P) הספינה מתפוצצת.

-אפשר להתביע ספינות לא בעזרת כלי נשק רגילים- אולי חוץ מפצצות כאלה שאתה יכול לפוצץ מרחוק אבל בכמויות גדולות ובמקומות "רגישים", כמו למשל בספינת הקרב יש את החלק עם הארובה והמנוע שם תפוצץ בערך הרבה פצצות(לא ביחד! הן יעלמו לך אחרי מספר מסוים) שאתה יכול למלא מחדש את מלאי הפצצות שלך בעזרת קופסה שנימצאת על הספינה.

מקווה שעזרתי :P

פורסם
  • מחבר

בלאט, רק מולטיפלייר? ::)

טוף, תודה בכל מקרה :P

פורסם

כל היופי במשחק זה המולטיפלייר, צריך להיות ממש דפוק כדי לנסות ולסיים את המשחק בסינגל או משו בסגנון... ::)

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני מנסה לסיים את המשחק, אני משתפשף בסינגל קודם, אחרת אני יחטוף לפנים במולטי...

פורסם

די קשה לשחק במולטי... בארץ אין לך סרברים שפויים בכלל.

אתה נאלץ לפרוש לאירופה ולעבור את רף ה100 מילישניות בLatency. מה שגם הסרברים שם כבדים ביותר, מחזיקים 64 שחקנים ואפילו ברטון 2.2 ג'יגהרץ עם חצי ג'יגה בראם לא יוכל להחזיק זאת בלי לקרטע.

פורסם
  • מחבר

חזרתי עם שאלות חדשות! :D

התקנתי עוד תוספת (!). הפעם Secret Weapons Of WWII, ואני חייב לציין - וואו!

יש כ"כ הרבה תוספות נחמדות, ממש יפה.

יש לי כמה שאלות (איך לא) על זה:

1. איך אני משגר את הטילים? אני רואה מולי 2 משגרי טילים עם 2 טילים שחור-לבן עליהם ומנוף באמצע. לידם יש 2 בונקרים עם מאג/נגב/אנא ערף ומכונית. לשלב קוראים Hell משהו. איפה המשדר רדיו שלהם??

2. איפה יש את הג'קפק (הרקטות גב האלה)? ולאיזה חיילים הוא מתאים (כולם?)?

סה"כ תוספת מדהימה, מעניין מה יש ב Road to Rome ;)

תודה!

פורסם

מעניין מה יש ב Road to Rome ;)

אל תתלהב , חוץ ממפות חדשות , אין שום הבדל מורגש ... :P

פורסם
  • מחבר

גם טוב, מתחיל לשעמם...

פורסם

בקרוב אמור לצאת משחק חדש מ"תוצרת" BATTLEFIELD והפעם מלחמות בוייטנהאם ראיתי סירטון שלו והוא אמור להיות מצויין כמו באטלפילד 1942, אני לא זוכר מתי הוא אמור לצאת ואני לא בטוח שיש תאריך סופי אבל עד סוף 2003 מקסימום תחילת 2004.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל Invasion of the Philippine Islands ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים