עבור לתוכן

מכירים אתר שאפשר לקבל הכוונה תעסוקתית און ליין?

Featured Replies

פורסם

זכור לי שהיה אתר כזה שמשלמים דרך הטלפון וזה נותן איזה שהם עצות לגבי תעסוקה.

אני כרגע בדיכאון גדול, אחרי שגיליתי שתיכנות לא מעניין כמו שזה נראה. (לא מאתגר, צריך לזכור דברים בעל פה, פשוט משעמם)

קראתי פה פעם שמדעי המחשב, בניגוד לתיכנות מכיל הרבה מתמטיקה, אני צריך לבדוק אם זה מתאים לי.

בכל אופן אני שואף להגיע להנדסת חשמל בטכניון, רק שוב אני מסתכל מרחוק על זה זה נראה מעניין, השאלה בפועל כמה אני יואהב את זה.

פורסם

אתה באמת רוצה להחליט איך יראו החיים שלך דרך אתר באינטרנט? תעשה לעצמך טובה, אם אתה צריך הכוונה, תעשה את זה בצורה מסודרת, לך למקום שמתמחה בזה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה מאות שקלים וההורים לא רוצים לתת לי את זה

יש בחינם ממשרד התעסוקה או משהו כזה

בכל מקרה זה נותן עוד איזה שהיא אינדקציה איזה תחום, ברור שזה לא הגורם היחיד

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם
  • מחבר

המקצועות היחידים שנראים לי מעניינים ממה שיצא לי זה מהנדס חומרה או אלקטרואופטיקה.

מעניין איפה לומדים אלקטרואופטיקה

פורסם

באוניברסיטה?

פורסם
  • מחבר

אההה נכון איך לא חשבתי על זה

פורסם
  • מחבר

HIT (חולון Institute of Technology) -

Her I come!!

פורסם

שלום,

הפקולטה להנדסה של המכון הטכנולוגי חולון H.I.T מציעה מסלולים לתואר ראשון B.Sc ושני M.Sc בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה. תכנית הלימודים, מתעדכנת באופן קבוע בהתאם להתפתחות הטכנולוגיה, ובאמצעותה רוכשים הסטודנטים השכלה רחבה בתחומים השונים של חשמל, אלקטרוניקה ותקשורת.התמחויות בתואר הינן: הנדסת חשמל, אנרגיה, מערכות הספק ובקרה ותחום הנדסת תקשורת.

הלימודים לתואר משלבים צד תיאורטי לצד מעשי, לשם כך מפעילה הפקולטה מעבדות מתקדמות להוראה ולמחקר ומשתפת את הסטודנטים במחקרים של חברי הסגל. לפקולטה קשרים הדוקים עם תעשיות החשמל, האלקטרוניקה והתקשורת בארץ, ובוגריה יכולים להשתלב ביעילות בתחומים שונים בתעשיות המובילות. כמו כן, אווירת הלימודים במכון הטכנולוגי חולון היא חמה ומשפחתית וקיימים בה חיי חברה ופעילויות חברתיות רבות. הקמפוס, יש לציין ,הינו ירוק, בעל מדשאות מטופחות ופינות ישיבה ללימודים ולמנוחה.

לעניין המתמטיקה אנו מציעים מכינת השלמה במתמטיקה מן הטובות שיש, כך שאין ממה לחשוש.

לגבי תעסוקה עתידית,המכון מציע שירותי "הכוון תעסוקתי" -לוח משרות מיוחד לבוגרים ולסטודנטים, יריד תעסוקה, מפגשי הכנה לקבלה לעבודה ועוד .בדומה למה שייעצו לך הגולשים,אני מציעה לך לבקר במוסדות השונים,להגיע לימים פתוחים, לשאול שאלות ולברר האם ישנת תחומים נוספים שיכולים לעניין אותך.

אתה מוזמן אלינו ליום פתוח לתואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה ביום שלישי 25.5 בשעה 17:00.

לקבלת פרטים נוספים אתה מוזמן לשלוח את פרטיך לכתובת המיילst_rachel@hit.ac.il ואנו נשיב בהקדם.

בהצלחה,

יפעת, נציגת H.I.T, המכון הטכנולוגי חולון http://www.hit.ac.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים