עבור לתוכן

עזרה עם כרטיס ATI 5830 מיואש מאוד ממנו בעיקר ב CRYSIS

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה.

הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה.

אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת ,

האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ?

:xyxthumbs: תודה לעוזרים.

פורסם

crysis זה לא פיקניק לאף כרטיס מסך

פורסם

אם שיחקת עם פילטר AAX8 מן הסתם שהמשחק יזחל, ב24'' בCRYSIS גם X2 זה מספיק בהחלט.

crysis_1920_1200.gif

כמו שאמרו מעלי, לא גן עדן לשום כרטיס (HD5850 רק מטפס במדרגות בדרך לגן עדן)

פורסם

תשחק בלי פילטרים, הרבה הבדל אין.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע , היה חשוב לי לדעת , כי באמת שבמשחקים אחרים הרזולוציה יותר יפה אפילו מה 9800 GT של NVIDIA ולו במקצת.

תודה על המידע אני אנסה את זה היום.

ותודה שוב. :hi:

בנוגע לענין הפילטרים , אתה מתכוון ל ANTI A ו ל VSYNC ?

אני משתדל לא לשגע אותו יותר מדי אבל יש משחקים שזה רץ שחבל על הזמן , אני עובד עם מעבד I5 ו לוח אם עם 4 GB של OCZ

לוח האם הוא GIGABYTE GA-P55A- UD3

פורסם

תוריד את הצללים לnormal, תבטל V-sync כמובן תבטל גם AA ואם צריך אז גם AF לדעתי מומלץ לפחות על 4X, לא בטוח שזה ייתן לך עוד 10FPS אבל אתה אמור לדעת (גם לראות) שאף משחק לא הצליח להגיע לרמת גרפיקה כזאת ולכן הביצועים לא בדיוק אופטימליים גם במחשבים הכי חזקים אחרי 3 וחצי שנים...

פורסם

אם שיחקת עם פילטר AAX8 מן הסתם שהמשחק יזחל, ב24'' בCRYSIS גם X2 זה מספיק בהחלט.

crysis_1920_1200.gif

כמו שאמרו מעלי, לא גן עדן לשום כרטיס (HD5850 רק מטפס במדרגות בדרך לגן עדן)

הייתי מהמר שהטבלה הזו שיקרית לחלוטין.

285 נעקף על ידי 5830,4980 ? נראה לי הגיוני ?

ו 470 מוציא רק 2 FPS יותר מ5830

אני מהמר שזה שקרי לגמרי.

פורסם

הטבלא הזאת היא אחד הדברים היותר אמינים שראיתי.

בכל חודש עוד האצה ועוד האצה רק בCRYSIS, המפתחים עובדים המון על שיפור ביצועים רק למשחק הזה.

אתה מזמן להביט אחורה בסקירות שהתבצעו לפני 2-3 חודשים, לפני חצי שנה והלאה, אתה תראה שיפור הדרגתי

זאת כמובן יחד עם השיפור שעליו מצהירים המפתחים.

נ.ב, כאחד שהיה לו GTX285 ועכשיו יש לו HD5850, אני בעצמי גם רואה את השיפור ההדרגתי והעצום שנעשה.

(ה27.9FPS שרשמו פה זה נחמד מאוד אבל כשאני קיבלתי את הכרטיס והשתמשתי בדרייבר 9.11 שהיה אז קיבלתי בלחץ 22FPS)

פורסם
  • מחבר

פתחתי פה דיון על נקודות רגישות אה ? :) איזה כיף שאתם משתפים את מה שהולך בענף . מאוד מועיל.

שמח לשמוע שיש פה עוד כמה שחווים את הבעיות האלו . בעצם זה לא בעיות כל כך נוראיות. כיף לשמוע שמפתחים עוד דרכים להאיץ את הענין.

פורסם

כרטיסי ATI הם היום המועדפים ביחס למתחרים שלהם בCRYSIS

אבל מדובר רק בCRYSIS וזה בעצמו משחק מאוד כבד, ולכן אין שום טעם להשקיע מחשבה ולשבור את הראש פה.

פורסם
  • מחבר

שמח לומר לך ולהוסיף על דברייך כי יש שיפור במשחקים אחרים לעומת NVIDIA במשחקים כמו LEFT4DEAD ו MOTOGP שאני מאוד אוהב , כנ"ל MODERN WAREFARE 2 CALL OF DUTY שהוא המועדף בעיני עם כרטיסי - ATI .

;D

פורסם

אני יודע שהרבה לוקחים את קריסיס כמיבחן לבדיקת החומרה שלהם, זו טעות גדולה מאוד ומאכזבת , אפילו מחשבים עם 3 כרטיסיי מסך חזקים לא יכולים להפעיל מקסימום הגדרות. תוריד את הרזולוציה במישחק ועו ד כמה פילטרים ותראה שזה עובד טוב יותר, יש הרבה מישחקים היום שטובים יותר מקריסיס .

פורסם

כשקונים כרטיס מסך עושים סקר שוק, בודים טוב טוב את הכרטיס הזה מכל בחינה

בודקים ביצועים בדקדוק וגם תכונות.

כשאתה קונה כרטיס אתה צריך לדעת ב101% בדיוק מה אתה מקבל וכך תמנע מעצמך אי נעימויות.

המשך שימוש נעים.

פורסם
  • מחבר

מה שנכון נכון . אני חושב שלא הייתי צריך לערוק לחברה המתחרה. איך אומרים סוס מנצח לא מחליפים :)

וכן אני מחזק את דבריכם שהרבה לוקחים את CRYSIS כדוגמא , יש משחקים שיצאו הרבה אחריו לדוגמא CALL OF DUTY שהרזולוציות שם מדהימות אותי כשחקן כל פעם מחדש. הגרפיקה עשירה יותר ורואים פחות את ה דברים הקטנים .

רק שתדעו שהורדתי את כל הפילטרים וכל ה ANTI ALIASING וזה רץ יפה יותר אין מה לומר זה מדהים כמה שזה נכון .

אפשר לסגור את הדיון אני חושב. ותודה מקרב לב לכולכם !

תודה תודה תודה. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים