עבור לתוכן

כרטיס מסך לשני מסכים ברזולוציה טבעית -HTPC (חושבת על HD5450 HD5670)

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני מנסה לבנות HTPC חדש אשר יחובר לשני מסכים "24 + "32 (השני הוא טלוויזיה סוני 32V5500)

שניהם ברזולוציה טבעית

למטרות מולטסקינג משדרי ו- HTPC (כולל 1080P)

בינתיים אני עדיין עובדת על המפרט אבל עלתה תהיה לגבי כרטיס המסך

1. האם כרטיס מסך אונבורד 4200 (על לוח GIGABITE) יעשה כמו שצריך את העבודה? - בינתיים הספקתי לקרא בכמה לוחות בעלי כרטיס גראפי מובנה של GIGABYTE ש- Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported כך הן לגבי GA-MA790GPT-UD3H - כרטיס HD3300 והן לגבי- GA-MA785GT-UD3H -כרטיס HD4200, אז כנראה שבכל מקרה אזדקק לכרטיס מסך נפרד.

2. האם הדבר המומלץ הוא HD5450 או שכבר כדאי ללכת ל- HD5670 בין השאר היות והוא תומך ב- HDMI1.3 (נאמר לי ע"י טכנאי בכיר של ישפאר שה- 32V550 תומך ב- HDMI1.3 - לא מצאתי לדבר סימוכים כלשהם ואיני יודעת אם הוא אמר לי אמת, אשמח אם משהו יעזור לי למצא לכך עדות או להפריח אותה) אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שאלו שני כרטיסי המסך הממלצים כעת לנושא.

אם אחד מהשניים בסעיף 2, איזה גודל זכרון מומלץ ומה המשמעות כאשר יש לכרטיס המסך יותר זכרון

והאם יש כרטיסים שמומלצים יותר (עלות מול תועלת) ואחרים שמהם כדאי להמנע?

נדמה לי שקראתי פה באיזה דיון ששפיר כבר אינם כזה להיט ומצד שני פאליט, מהם בעבר אמרו לי להמנע דווקא לא כאלה רעים. האם זה נכון?

דבר נוסף,

אם זה רלוונטי כרגע עושה רושם שהמעבד עומד להיות ATHELON II *4 630 וגם אם לא בדיוק הוא, כנראה משהו באזור.

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

אולי בכל אופן מישהו יוכל לעזור?

פורסם

כל כרטיס (לא מובנה) שקיים היום בשוק יכול להתמודד עם זוג מסכים HD - גם 3450.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת vic07,

תודה.

מה לגבי ה- HDMI1.3?

לגבי תמיכה בפורמטים החדשים הקשורים לתחום האוודיו והוידאו?

לגבי פענוח של כל סרט, (אם ניתן פענוח חומרתי) גם בסרטים כבדים של 1080P. בנוסף, קראתי פה שFF החדש שיצא אמור גם לתמוך בפיענוח בחומרה ע"י כרטיס מסך.

כאמור מדובר על מחשב שאמור להיות מולטיטסקינג משרדי דיי רציני.

כמובן שמצד שני איני מעוניינת סתם לזרוק כסף על דבר שאינו רלוונטי עבורי (כאמור, לא ירוצו בו משחקים כלל).

שאלה נוספת, מה לגבי גודל הזכרון בכרטיס? איזו משמעות יש לכך?

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים