עבור לתוכן

גמר הגביע - סרטון אוהדים בקניון איילון לפני הגמר.

Featured Replies

פורסם
פורסם

אם היה תלוי בי הייתי בדיוק קובע באותו יום שיגור ניסוי הפלת קסאמים מעל האיצטדיון. במכה אחת מוריד 20% ערסים בארץ.

פורסם

הורג אותי, שאנשים מתייחסים לקבוצות האלה,לכל נצחון ולכל הפסד שלהם כזה ברצינות כאילו זה "אלוהים", ומשייכים את הקבוצות גם לעצמם...

"נצחנו אותכם" , "אתם אפסים"....

בכלל מטומטם כל הרעיון של לאהוד קבוצה...

טוב, מה שעושה לאנשים טוב... מי אני שיערער להם את זה

פורסם

הורג אותי, שאנשים מתייחסים לקבוצות האלה,לכל נצחון ולכל הפסד שלהם כזה ברצינות כאילו זה "אלוהים", ומשייכים את הקבוצות גם לעצמם...

"נצחנו אותכם" , "אתם אפסים"....

בכלל מטומטם כל הרעיון של לאהוד קבוצה...

טוב, מה שעושה לאנשים טוב... מי אני שיערער להם את זה

:xyxthumbs:

פורסם

זה לא כזה מטומטם כשיש תרבות מסוימת ושכל בסיסי. סה"כ בני אדם חיים בעדר ואוהבים להתחבר לקבוצות בעלי טעם משותף...

רק שבאירופה אתה שומע שירה אדירה של האוהדים לשירים של הקבוצה. בארץ זאת שירה אדירה של אוהדים על האמא של השופט, או סלים טועמה מחבל.

ככה זה ש90% רק ירדו מהעץ......

פורסם

אתה מבין שלרוב האנשים שם אין שום קשר לקבוצה?

הם בחרו קבוצה בצורה שרירותית לחלוטין ו"הולכים אחריה" בלי שום סיבה.

אידיוטים.

וזה שיש מטומטמים גם בארצות אחרות לא הופך את זה לנורמאלי ודווקא באנגליה למשל אוהדים פוגעים ברכוש ואנשים הרבה יותר מאשר פה.

פורסם

עוד מעט גם יקום המטומטם שיגיד , " מה בסה"כ 22 מפגרים שרצים אחרי כדור"..

פורסם

עוד מעט גם יקום המטומטם שיגיד , " מה בסה"כ 22 מפגרים שרצים אחרי כדור"..

קמתי, אבל תיקון-20 רצים ושניים עומדים כמו אידיוטים.

פורסם

אתה מבין שלרוב האנשים שם אין שום קשר לקבוצה?

הם בחרו קבוצה בצורה שרירותית לחלוטין ו"הולכים אחריה" בלי שום סיבה.

אידיוטים.

וזה שיש מטומטמים גם בארצות אחרות לא הופך את זה לנורמאלי ודווקא באנגליה למשל אוהדים פוגעים ברכוש ואנשים הרבה יותר מאשר פה.

זה שאתה לא אוהב כדורגל זה מילא,להכריז על זה כדבר מטומטם ולזרוק הערות אוויליות זה כבר מקומם.

אנשים בוחרים קבוצה כי זה מהנה,אפשר להתווכח על זה ולחקור את זה במאה מחקרים פסיכולוגיים. השורה התחתונה היא שזה גורם לאנשים כיף לראות

כדורגל. מבחינתי ומבחינת עוד 95% מתושבי הכדור לראות משחק כדורגל מהנה שקול ללראות אומנות אחרת.

ולמה לעזאזל אני צריך קשר לקבוצה שאני אוהד? אני למשל אוהד את מנצ'סטר יונייטד בחו"ל. האם אני חייב לגור במנצ'סטר? האם אני חייב להיות אנגלו-סאכסי?

לא צריך לפסול משהו שלא עולה בקנה מידה עם מה שאתה אוהב ומעניין אותך. ההתייחסות הזאת שמורה לילדים בני 5 או לערסים שהתנשאת עליהם בתגובה שלך.

פורסם

לראות כדורגל זה מהנה, אבל בטח שלא כדורגל ישראלי.

פורסם

יש אבדל בין להיות אוהד לבין להיות אוהד מטומטם

אני אוהד בני השרון בכדורסל והפועל רעננה בכדורגל

אבל אני לא הולך להציק לאנשים בגלל זה ובטח שלא לצעוק לבחורה זונה רק בגלל שצבע החולצה שלה "לא נכון"

יש דברים שצריך להשאיר למגרש

וגם בקללות יותר מבוז זה מוגזם למי שעבר את גיל 14

פורסם

אין לי שום בעיה עם אנשים שאוהבים כדורגל, יש לי בעיה עם אוהדים מפגרים שמקללים וגורמים לנזק בגלל שהם אוהדים את X ומישהו אחר אוהד את Y.

גם אני יכול להנות ממשחק טוב(לעיתים נדירות) אבל אנשים שהם "אוהדים שרופים" סתם ככה הם אידיוטים לכל דבר ועניין.

פורסם

אין לי שום בעיה עם אנשים שאוהבים כדורגל, יש לי בעיה עם אוהדים מפגרים שמקללים וגורמים לנזק בגלל שהם אוהדים את X ומישהו אחר אוהד את Y.

גם אני יכול להנות ממשחק טוב(לעיתים נדירות) אבל אנשים שהם "אוהדים שרופים" סתם ככה הם אידיוטים לכל דבר ועניין.

אותם חולי נפש מקללים וגורמים נזקים גם בלי קשר לכדורגל..

פורסם

אם היה תלוי בי הייתי בדיוק קובע באותו יום שיגור ניסוי הפלת קסאמים מעל האיצטדיון. במכה אחת מוריד 20% ערסים בארץ.

בשביל מה לבזבז תחמושת של הצבא ?

פשוט לתת בטיפ אנונימי קואורדינטות של ההתקהלות וזהו , לשבת ולחכות , ולקוות שלא יפספסו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים