עבור לתוכן

שידרוג מ3 מגה ל12 UFI בהוט - זמן המתנה??

Featured Replies

פורסם

סביר להניח שבאיזור הספציפי שלך אין עדיין תשתית עד הבית שמתאימה.

ומכיוון שהיא רואה במחשב שעבודות ההתאמה כבר נקבעו לתאריך קרוב, אמרה לך שזה קיים (שלא תתחרט) ונתנה לך זמן שיהיה אחרי העבודות האלה.

פורסם
  • מחבר

יש תשתית והכל זו לא הסיבה, בדקתי עכשיו עם הוט שוב פעם.

נתנו לי תירוץ על איחוד חשבוניות - הכבלים והאינטרנט היו על חשבונית אחת והטלפון על אחרת ולוקח להם בין שבוע לחודש עד שבהנהלת חשבונות שלהם מאחדים חשבוניות כדי שאני אוכל "להנות" ממבצעי הטריפל... :facepalm:

בכל מקרה , "הובטח" לי שינסו לזרז את הנושא - אני לא אופטימי...

פורסם

You should set them an ultimatum, be aggressive, be-e aggressive.

פורסם
  • מחבר

תשמע , אני כבר גם ככה אצלהם , מבחינתי זה רק שדרוג , אין לי מה לתת להם אולטימטום כי אני רק מפסיד מזה.

בכל מקרה, נציגת השירות שאיתה דיברתי הייתה נחמדה מאוד והבטיחה שהיא תנסה לקדם את הנושא - תדבר עם המחלקה הרלוונטית ותכתוב מכתב כדי "לקדם" אותי ברשימה...

פורסם

תשמע , אני כבר גם ככה אצלהם , מבחינתי זה רק שדרוג , אין לי מה לתת להם אולטימטום כי אני רק מפסיד מזה.

בכל מקרה, נציגת השירות שאיתה דיברתי הייתה נחמדה מאוד והבטיחה שהיא תנסה לקדם את הנושא - תדבר עם המחלקה הרלוונטית ותכתוב מכתב כדי "לקדם" אותי ברשימה...

From my experiences with HOT I'd suggest you reconsider not to get into their "lists" and other departments.

פורסם

חחחחח היא כותבת את המכתב הזה ברגע זה ממש!!!

פורסם
  • מחבר

כן , בדיוק מה שחשבתי... ;D

פורסם

פשוט תגיד תודה שיש אצלך UFI...

HOT ו BEZEQ פשוט בדיחה

לוקח להם כל כך הרבה זמן לשדרג לתשתיות החדשות האלה

במיוחד HOT , זה רק שדרוג במרכזים שלהם ,

פורסם
  • מחבר

אאל"ט טכנית עד 16 מגה (לא כולל) זה לא UFI רק 16 ומעלה נחשב UFI.

הוט לפחות מגדירים את הUFI בתור פרוטוקול DOCSIS 3.0 שזה מ16 מגה וצפונה...

פורסם

האופציות שלהם זה רק 12 ו-100

אםשר להתקשר ולהזמין 16 ?

פורסם
  • מחבר

היה אפשר אבל הם ביטלו את החבילות של ה16,32 ו64...

פורסם

אצלי השדרוג מ3M ל12M(או יותר נכון 7 בגלל תשתית לא תואמת),עבר דרכם ותוך כמה דקות זה התעדכן.

וד'א,אם בא לך ''לחסוך כסף'',תעשה 012 עם ספק של 1.5M,ותקבל את המהירות המקסימלית מהתשתית שלך.(יש להם איזה באג שעם חייגן הם לא יכולים להגביל תמהירות או משהו).

פורסם

ההצעה שהבאת נשמעת כמו אחלה דרך לקבל קנס שמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים