עבור לתוכן

שידרוג מ3 מגה ל12 UFI בהוט - זמן המתנה??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט.

עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים.

לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום.

מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי.

ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה , אני רק מעוניין לדעת האם יש סיבה הגיונית לכך שלוקח להם כל כך הרבה זמן להעביר אותי חבילה.

תודה!

פורסם

קודם כל אני גולש בתשתית של הוט ב12MB UFI גם בחבילת הטריפל שלהם, אין בעיות.

מה לוקח שבוע? חרא שירות זה הכל.

ואל תשכח שאתה שאתה משלם להוט לגבי אינטרנט זה רק תשתית, אתה צריך לסגור עם הספקית שלך על 12מגה, אצלי זה בזק.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שמבחינת ספקית , זה כבר היה סגור - לקח בדיוק 5 דקות... נטוויז'ן - אני כבר לקוח שלהם וסידרו לי את אותו מחיר שאני משלם היום ל3 מגה - ל12.

זה לא שלוקח להוט שבוע , ההגדרה שלהם היא בין שבוע לחודש - כאילו פאק , אין איזה טכנאי שמסתובב באיזור (אני מת"א - לא מאיזה חור נידח) שיכול להגיע ל10 דקות ולהחליף מודם ולוודא שהכל עובד??

אני רק רוצה להיות ברור , לא ציפיתי שבאותו יום יתייצב לי טכנאי בדירה , ציפיתי שיגידו "טוב , אנחנו מתאמים לכם טכנאי לעוד 3 ימים , 4 ימים" לא קריטי,

אבל התשובה הזאת של "בין שבוע לחודש" פשוט שרפה לי את הפיוזים...

את החיסכון של ה100 ש"ח זה כולל המחיר להוט+לספקית...

פורסם

אני עברתי מ-ADSL לכבלים 12 מגה

כבר בשיחת הרישום עם הוט לחצו עלי שמחרתיים יגיע טכנאי וככה היה, תוך יומיים הגיע ובתוך חצי שעה סלל קו והגדיר את המודם לעבודה מיידית.

אולי תופתע גם אתה לטובה.

אין מה למהר עם הספקית אני עבדתי במשך יום במהירות 5 על קו של 12 ובשיחת טלפון לספק האינטרנט סידרתי את השידרוג.

בתוך כך גיליתי משהו מעניין ש-5 מגה בהוט יותר מהירים מ-5 מגה ב-ADSL

פורסם
  • מחבר

אולי באופן מפתיע הם מתייחסים יפה יותר ללקוחות חדשים מאשר לקוחות משדרגים...(כי אפשר לבטל תוך 14 יום עיסקאות)

לגבי הגלישה , זה ידוע שייתכנו בעיות בגלישה (בעיקר ניתוקים) אם חבילת הגלישה מהספקית לא תואמת את המהירות בתשתית.

להיות מופתע לטובה אני לא מאמין שזה יקרה... ;D , מצד שני , זה לא שאני כועס - רק מאוכזב מאוד מרמת השירות.

עד עכשיו כשהייתי צריך את השירות של הוט (טפו טפו טפו) קיבלתי אותו במיידי (כמעט... ;D ) - עכשיו זה סתם מאכזב אותי שמשהו פשוט שכזה יכול להיגרר ולהימרח בלי סיבה הגיונית נראית לעין...

פורסם

גם אני שידרגתי מ2.5 מגה ל12 מגה דיברתי עם הוט ביררו לי דרך הטלפון אם יש לי אפשרות כזאת באזור, תוך 5 דקות חזרו אלי אמרו לי עכשיו אתה יכול לדבר עם הספקית.

מיד התקשרתי ל012 אמרתי להם שהוט שידרגו לי את השתית אמרו לי יקח כמה שעות, אמרתי להם בבקשה שישלחו לי מייל ברגע שזה התבצע וכמובן שהם לא שלחו אבל בדקתי בערך חצי שעה אחרי שדיברתי איתם והיה לי כבר 12\1 מגה.

:xyxthumbs:

פורסם

לגבי הגלישה , זה ידוע שייתכנו בעיות בגלישה (בעיקר ניתוקים) אם חבילת הגלישה מהספקית לא תואמת את המהירות בתשתית.

מה ??? אני בחבילת 10 על קו של 12 והיו לי מספר ניתוקים אבל לא באופן רציף כלומר שבועיים הכל תקין ופתאום ביום יומיים יש כמה ניתוקים ואחר כך שוב שבועיים שקטים, לא משהו רציני. הנחתי שהם כנראה מחברים עוד כמה לקוחות / ציוד.

פורסם
  • מחבר

גם אני שידרגתי מ2.5 מגה ל12 מגה דיברתי עם הוט ביררו לי דרך הטלפון אם יש לי אפשרות כזאת באזור, תוך 5 דקות חזרו אלי אמרו לי עכשיו אתה יכול לדבר עם הספקית.

מיד התקשרתי ל012 אמרתי להם שהוט שידרגו לי את השתית אמרו לי יקח כמה שעות, אמרתי להם בבקשה שישלחו לי מייל ברגע שזה התבצע וכמובן שהם לא שלחו אבל בדקתי בערך חצי שעה אחרי שדיברתי איתם והיה לי כבר 12\1 מגה.

:xyxthumbs:

החיים שלך יפים ג'וני רק דבר אחד לא ברור לי , איך גלשת על 12/1 עם מודם של 2.5?? ספציפית במעבר לUFI חייבים להחליף את המודם אאל"ט....

פורסם

המודם שלי לא משהו מיוחד מוטורולה SB5101

נראה לי שיש אותו גם לכאלה במהירות נמוכה

פורסם

החיים שלך יפים ג'וני רק דבר אחד לא ברור לי , איך גלשת על 12/1 עם מודם של 2.5?? ספציפית במעבר לUFI חייבים להחליף את המודם אאל"ט....

אין לי מושג..

יש לי מודם של thomson כנראה שהוא תומך במהירויות האלו.

פורסם
  • מחבר

מוזר... לפי מה שאני יודע הUFI משתמש בפרוטוקול DOCSIS 3.0 שלא נתמך במודם שציינת - שוב מוזר מאוד....

עריכה:

טוב , לפי חיפושים באתר של הוט , עד 16 מגה אפשר להשתמש בDOCSIS 2.0 כלומר שלא צריך להחליף מודם - עכשיו בכלל לא ברור לי למה הם אמרו לי בין שבוע לחודש

פורסם

אולי באופן מפתיע הם מתייחסים יפה יותר ללקוחות חדשים מאשר לקוחות משדרגים...(כי אפשר לבטל תוך 14 יום עיסקאות)

אתה טועה ומטעה

כל חוזה מתמשך מול ספק תקשורת שנערך אחרי ה13.05.10 אומר שלא משנה מי עשה את העסקה לקוח חדש או לקוח ממשיך, הוא יכול ליהיות מבוטל ע"י הלקוח תוך 14 יום מתחילת קבלת השירות או קבלת כתב הגילוי (להלן חוזה) לפי המאוחר בניהם, וזאת בתשלום של 5% או 100 שקלים לפי הנמוך, בנוסף החברה רשאית לגבות 100 שקלים על הסרת התקנה\איסוף ציוד אם בוצע.

זה שהנציגים של החברות לעיתים טוענים שהדבר לא אפשרי, זה לא נכון.

בנוסף תתקשר ותבקש לתאם תאריך להגעת טכנאי אולי נפלת על נציג\ה טמבל, ואם אומרים לא שאי אפשר תדרוש לדעת למה אין טכנאי ותעדכן, יכול ליהיות שאין בכלל UFI אצלך בשכונה והם מורחים אותך בינתיים

פורסם
  • מחבר

אל תבוא ותרשום שאני "טועה ומטעה" - אתה יכול לרשום שאני לא מדייק.

דבר שני , אם היית קורא את כל הדיון ולא רק את ההודעה האחרונה , היית מבין שלא אמור להגיע אליי טכנאי , ההעברה ל12 מגה צריכה להתבצע בהוט.

דבר שלישי , היית גם קורא שאני בת"א , ויש UFI בת"א שלא נדבר על זה שנציגת השירות כבר בדקה שיש לי UFI באיזור ועל בסיס זה ההתקשרות שלי מולם בנושא השדרוג המשיכה.

(גם אתה לא מדייק , החוק הוא מה15.3 ולא מה13.5 כפי שרשמת...) - הנק' שבגללה בכלל רשמתי את זה היא שאני כבר לקוח שלהם - גם אם אני אבטל את השדרוג אני עדיין אשלם להם...

פורסם

אני שידרגתי מ5 מגה ל12 בלי שום טכנאי.

והוט כרגע נותנים רק 12MB או 100MB בUFI, משום מה אין יותר 16 32 64

פורסם
  • מחבר

אני שידרגתי מ5 מגה ל12 בלי שום טכנאי.

זו בדיוק המסקנה שהגענו אליה קודם , אז למה לעזאזל אני צריך לחכות בין שבוע לחודש כדי שהוט יקליקו כמה קליקים במחשב כדי שיהיה לי 12 מגה?!?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים