עבור לתוכן

הוא חייב לי כסף, מה אפשר לעשות?

Featured Replies

פורסם

מוזר שאף אחד עוד לא העלה את האפשרות לפנות לרפי גינת או לאמנון לוי.

זאת בדיוק העבודה שלהם.

• תגובות 34
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס מסכים עם זה שמעליי.

אפילו שמדובר בסכום כסף קטן, אתה אומר שהוא עבד גם על חברים שלך, אז קדימה תפנה לכלבוטק.

פורסם

לא יודע, מצחיק אותי תוכניות תחקירים שמקדישות רבע שעה מזמנם לגניבה של מאות שקלים בודדים

אגב

אם לא עזר לך לפנות אליהם, תגיד לו שפניתה והוא יהיה בטלויזיה, אולי זה יעשה משהו

פורסם

תנסה. מה יש לך להפסיד?!

הרי כבר השלמת עם זה שאת הכסף אתה כבר לא תראה אז יכולים לקרות אחד משלושת המצבים הבאים:

1. לא יחזרו אליך בכלל מהתוכנית ולא עשית כתבה - אבל לפחות תרגיש טוב עם עמצך שניסית גם את זה.

2. יחזרו אליך ויעשו את הכתבה, הבנאדם לא יחזיר את הכסף - קיבלת סוג של נקמה שרצית להשיג ותרגיש יותר טוב עם עצמך.

3. יחזרו אליך ויעשו את הכתבה, הבנאדם יחזיר את הכסף - קיבלת מה שמגיע לך ותרגיש הכי מבסוט על עצמך שגם קיבלת נקמה וגם קיבלת את הכסף.

כלבוטק: 5090*

שומר מסך: 057-9999444

בהצלחה!!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תכלס מסכים עם זה שמעליי.

אפילו שמדובר בסכום כסף קטן, אתה אומר שהוא עבד גם על חברים שלך, אז קדימה תפנה לכלבוטק.

זהו שהם לא ממש חברים שלי, הם לקוחות וידידים של לקוחות. ואין לי מושג אם הוא עדיין חייב להם כסף, וכמה.

אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל היום סיפרו לי שאין לו בכלל חשבון בנק משלו, וגם העסק שלו רשום על שם אשתו.

פורסם

בית משפט, תביעה, חוזה בעל פה, חוזה בכתב, תביעה ייצוגית, על מה לעזאזל אתם בכלל מבלבלים ת'מוח? אבא שלי עצמאי. אתה יודע כמה פעמים לא שילמו לו? כבר הספקנו לספור. אנחנו לא מדברים על גרושים "אוי תיקנתי למישהו את המחשב והוא לא שילם". אתה חושב שלא תבענו? לא עשינו הוצאה לפועל? שום דבר לא עוזר. אנחנו מדברים על סכומים מכובדים לא 800 ש"ח מחורבנים שאיזה אידיוט חייב לך. השופט לא יפליץ לכיוון שלך. עזוב, NEXT, תמשיך בחיים שלך. להבא דרוש תשלום מראש.

פורסם

בית משפט, תביעה, חוזה בעל פה, חוזה בכתב, תביעה ייצוגית, על מה לעזאזל אתם בכלל מבלבלים ת'מוח? אבא שלי עצמאי. אתה יודע כמה פעמים לא שילמו לו? כבר הספקנו לספור. אנחנו לא מדברים על גרושים "אוי תיקנתי למישהו את המחשב והוא לא שילם". אתה חושב שלא תבענו? לא עשינו הוצאה לפועל? שום דבר לא עוזר. אנחנו מדברים על סכומים מכובדים לא 800 ש"ח מחורבנים שאיזה אידיוט חייב לך. השופט לא יפליץ לכיוון שלך. עזוב, NEXT, תמשיך בחיים שלך. להבא דרוש תשלום מראש.

+1

עד כמה שזה נשמע עגום - אתה תבזבז יותר על עצבים ממה שזה שווה לך.

עזוב אותו לנפשו ותשמח שזה קרה לך עם כמה מאות שקלים ולא עם אלפים. מה גם שלא הפסדת כסף על חלקים אלה רק על עבודה.

שכח מזה, לך לים. החיים יפים :)

פורסם

LEV, מעניין אותי הסיפור שלך, אני יודע שיש בעיה עם תביעות שזה לוקח זמן וכסף אבל לא חייבים להתפשר בסוף

החוק היבש התאורתי אומר שגם מגיע לך עוד כמה אחוזים על כל חודש איחור בתשלום + הוצאות משפט

למה לא ללכת על זה אם יש זמן וכסף?

פורסם
  • מחבר

lev-27 & DenisF

מאוד אהבתי את הגישה שלכם :xyxthumbs:

כנראה באמת יש לי מזל שזה לא קורה לי הרבה ;D

פורסם

lev-27 & DenisF

מאוד אהבתי את הגישה שלכם :xyxthumbs:

כנראה באמת יש לי מזל שזה לא קורה לי הרבה ;D

הגישה שלי? צא מהסרט שלך ומהר. אתה עסק חוקי? אתה נותן חשבונית בסיום העבודה? אתה משלם מיסים? יש ברשותך הוכחה כלשהי שעשית עבודה עבור אותו בן אדם? אתה מסוגל להוכיח שלא קיבלת את מלוא התשלום? אם יש אפילו "לא" אחד תספיק לבזבז את הזמן שלנו.

פורסם

תראו אני מכיר 2 אנשים מאוד מוכשרים שפשטו את הרגל כי לא שילמו להם.

אני אומר לך עם זה עד הסוף, בכל מחיר, כל עוד זה חוקי כמובן.

ואם אתה מכיר איזה מרוקאי שיסכים להחזיר לך את הכסף תמורת כמה אחוזים ממנו - תשקול את זה ברצינות כמפלט אחרון

פורסם
  • מחבר

הגישה שלי? צא מהסרט שלך ומהר. אתה עסק חוקי? אתה נותן חשבונית בסיום העבודה? אתה משלם מיסים? יש ברשותך הוכחה כלשהי שעשית עבודה עבור אותו בן אדם? אתה מסוגל להוכיח שלא קיבלת את מלוא התשלום? אם יש אפילו "לא" אחד תספיק לבזבז את הזמן שלנו.

תגיד לי מה אתה מתעצבן לי כאן עכשיו? לא אמרתי את זה בציניות! שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אומר שאתה פרייר שאוהב כשלא משלמים לו, דיברתי על הגישה שלך למקרה הספציפי שלי. ואתה צודק. וזה מה שגם אני מנסה להגיד לכל מי שמדבר על תביעות בבית המשפט העליון, מדובר כאן בסכום מתחת לאלף שח ואין מספיק הוכחות.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 10:04:01

אני אומר לך עם זה עד הסוף, בכל מחיר, כל עוד זה חוקי כמובן.

ואם אתה מכיר איזה מרוקאי שיסכים להחזיר לך את הכסף תמורת כמה אחוזים ממנו - תשקול את זה ברצינות כמפלט אחרון

המשפט הראשון לא מסתדר לי עם השני.

לגרור את הנוכל הזה לכספומט זה כבר היה גבולי מבחינת החוק, למרות שהוא חייב לי כסף.

פורסם

אולי תספר איפה זה קרה לפחות?...

במה עוסק העסק הזה

פורסם

מספיק שהוא בזבז לך כסף.

אל תתן לו לבזבז גם את הזמן שלך והבריאות שלך.

שכח מזה. סופ"ש מצויין.

פורסם

לא קראתי את כל השירשור אלא רק את הפתיחה.

אבא שלי הוא עצמאי ואכן המצב ממש קטסטרופה בישראל.

יש אנשים מביאים לך בחוצפתם 90% מהסכום שסוכם בטוענה שזה מה שיש להם.

פעם אנשים היו סוגרים צ'יק צ'ק בלי לזיין ת'שכל, היום אתה צריך להתחנן אליהם וגם אז עושים בעיות בתשלום.

ועוד לאבא שלי יש ניסיון של 40 שנה בתחום... זה לא להאמין עד כמה רמת החיים שלנו ירדה.

בתקופה הזאת הייתי כבר צריך להחליף מחשב אך בגלל חובות אין לי אפשרות להחליף, לפחות לא בחצי השנה הקרובה.

מה שיש לי להציע לך הוא לקוות לטוב, כי לא רק אתה בסירה הזאת.

ואם אחד המנהלים האדומים אומר לך שהעולם וורוד אל תאמין. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים