פורסם 2010 במאי 1015 שנים למדפסת HP F2483 , אני צריך מיכלי דיו (אני רוצה מקוריים של HP) מדגם 121 והבנתי שאפשר גם גרסה מוגדלת הנקראת בשם הבנאלי 121XL, בארץ זה עולה מעל 100 ש"ח לאחד ממה שראיתי אז אתם מכירים אולי חנות מחו"ל או אולי חנות בארץ שאפשר להשיג את המיכלים בזול?
פורסם 2010 במאי 1115 שנים למען גילוי נאות יאמר מראש שאני עובד בחברת KSP ומאחר והמוצרים/מחירים מוכרים ליאוכל לומר שלדיו שחור המחיר הוא 76בעוד המחיר לראש דיו צבעוני עומד על 85מאחר והתחום מוכר לי מתוקף היותי עובד לשעבר באחת מחברות הדיו החליפי הגדולות בארץ אוכללומר לך שאין לך צורך לחפש חליפי למוצר הנ"ל..
פורסם 2010 במאי 1215 שנים למען גילוי נאות יאמר מראש שאני עובד בחברת KSP ומאחר והמוצרים/מחירים מוכרים ליאוכל לומר שלדיו שחור המחיר הוא 76בעוד המחיר לראש דיו צבעוני עומד על 85מאחר והתחום מוכר לי מתוקף היותי עובד לשעבר באחת מחברות הדיו החליפי הגדולות בארץ אוכללומר לך שאין לך צורך לחפש חליפי למוצר הנ"ל..נראה לי רצוי שתציין את היותך עובד KSP בשם המשתמש. לא בטוח אבל אני חושב שזה כך גם ע"פ התקנון.
פורסם 2010 במאי 1215 שנים תודה, בדקתי..כל תגובה הכוללת פרסום שם חברה דורשת זאת.לאחר שעות העבודה אני אדם פרטי ולכן גם שם המשתמש רצוי שיהיה פרטי.
פורסם 2010 במאי 1415 שנים מחבר זה בסדר הוא אמר שהוא עובד KSP, ובניגוד להרבה אנשים אני דווקא נהנה לקנות בKSP - מחירים אטרקטיביים.המחיר נראה לא רע בכלל אז אני חושב שאני אקח בKSP, תודה על העזרה חבריה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.