עבור לתוכן

בעיית רסיבר ורמקולים

Featured Replies

פורסם

חיברתי רסיבר ישן של TECHNICS לרמקולים של פאנאסוניק של מערכת אחרת בהתחלה הכל היה בסדר אחרי זה במוסיקה וגם בסרטים הרסיבר התחיל לבטל רמקול אחד ופשוט הגביר את הרמקול ואני שומע בעיקר את הבאס ממש חזק אבל רחוק מלהיות נקי. מידי פעם הוא מחזיר את הרמקול השני לפעולהואז הצלילים חוזרים להיות נקיים.

מה הבעיה פה?

הרסיבר נותן הספק של 8 אום לעומת 4 של רמקולים

כמו כן 125W לרסיבר לעומת 30 של הרמקולים

פורסם

קודם כל לא הכי בריא לחבר רמקולים עם עכבה של 4 אוהם למגבר שדורש עכבה של 8 אוהם, אתה מאמץ אותו ובטווח הרחוק אתה יכול לגמור אותו.

בנוסף, אתה בטוח שההספק המופק הוא 125 וואט או שזה ההספק הנצרך? אם זה מה שכתוב בחלק האחורי של המגבר זה ההספק הנצרך, בכל מקרה לפי מה שאתה מתאר חיברת רמקולים פשוטים של מערכת מיני או משהו כזה, לא נראה לי שהם ישרדו יותר מידי עם המגבר הזה.

פורסם

תחליף בין הרמקולים ותדע אם רמקול או מגבר מקולקל.

לא חושב זה בגלל 4 אום.

פורסם
  • מחבר

תאמת שהחלפתי שקעים זאת אומרת שהעלתי את שני הרמקולים לשחיבורים הנוספים שיש למעלה והתחלה זה היה פיקס אבל כעבר יום יומיים זה התחיל לעשות בדיוק אותו הדבר.

עוד תופעה שאולי תזעור לפענח היא שברגע שכל הזרם או לפחות רובו עובר לרמקול אחד אז אני לא יכול לשלוט על הווליום מהרסיבר אלה רק מתוכנת הניגון!

ישאולי איזה לינק למדריכים שמסבירים את הכל לפרטי פרטים של כל הדברים האלה של וואט RMS ואום בקשר למערכות רמקולים ורסיברים<?

פורסם

תכתוב פה את הדגם של הרסיבר וגם תחפש אותו בגוגל, רוב הסיכויים שתמצא עליו פרטים.

פורסם

רסיבסר שלך מקולקל.

בטח קבלים שלו התיבשו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים