עבור לתוכן

האם תנועת בל"ד פועלת לחיסולה של ישראל בשיתוף החיזבאללה מתוך הכנסת

Featured Replies

פורסם

Yoav.G תגובה זו אליך ואל כול קורבנות השואה בעבר,ואל כול קורבנות השואה בעתיד לבוא(קורבנות הפוגרומים העתידים לבוא)

אתה וכל חבריך יפי הנפש שמצדדים בכול דרך אפשרית באויב,אתם אלה שמבקשים פשרות עם האויב שלנו,אתם אלה שמבקשים מאיתנו להיות מובלים לשחיטה!!

אתם היודנראט והקאפו של המאה ה21,זכור את דברי,בתאריך 13.5.10,כול דרישות השמאל,כן השמאל להקמת מדינה פלסטינית,תביא לחורבן שלישי(אני לא מופתע מעם החריב במו ידיו כבר שני בתים שהיו לו),אתם העם היהודי,בני ישראל(וגם אני בתוכם) הבאנו על עצמנו את השואה הקודמת בכך שלא פעלנו מספיק,ולא ברחנו מאירופה כדי להקים מדינה,נביא על עצמנו שואה שנייה,רק בגלל השנאה העצמית שלנו וההיסטוריה והמציאות תוכיח לך את זה.נראה מה אז תגיד לנכדיך,לאחר שערבים יבתרו את גופותיהם חבריך ושל אזרחי המדינה,בזמן שאתה תברח לאירופה בבהלה.

צר לי לומר זאת אבל השואה זה לא הוכחה לכך שאין אלוהים(אני אישית לא מאמין באלוהים),אלא הוכחה לכך שהעם הזה בעל יצר הרס עצמי,הבעיה פה זה לא הערבים אלא אתם שהורגים אחד את השני,בוגדים אחד בשני ומכניסים את האויב הערבי בגלל שנאת האחים הכול כך חזקה שלכם!

תחסכו ממני את התגובות המטומטמות שלכם,שהשואה נגרמה רק על ידי הגרמנים,והיהודים לא יכלו לעשות דבר,אותו דבר תגידו על הערבים אחרי שיפרקו אותנו במדינתנו שלנו? תמיד להאשים את האויב,אם פתחתם את הדלת לאויב שלכם,מה ציפתם שהוא ילטף אתכם,מי שאשם זה מי שפתח את הדלת ובמקרה זה,זה הנהגת המדינה והעם המטומטם הזה בעל הרס עצמי!

• תגובות 80
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Yoav.G תגובה זו אליך ואל כול קורבנות השואה בעבר,ואל כול קורבנות השואה בעתיד לבוא(קורבנות הפוגרומים העתידים לבוא)

אתה וכל חבריך יפי הנפש שמצדדים בכול דרך אפשרית באויב,אתם אלה שמבקשים פשרות עם האויב שלנו,אתם אלה שמבקשים מאיתנו להיות מובלים לשחיטה!!

אתם היודנראט והקאפו של המאה ה21,זכור את דברי,בתאריך 13.5.10,כול דרישות השמאל,כן השמאל להקמת מדינה פלסטינית,תביא לחורבן שלישי(אני לא מופתע מעם החריב במו ידיו כבר שני בתים שהיו לו),אתם העם היהודי,בני ישראל(וגם אני בתוכם) הבאנו על עצמנו את השואה הקודמת בכך שלא פעלנו מספיק,ולא ברחנו מאירופה כדי להקים מדינה,נביא על עצמנו שואה שנייה,רק בגלל השנאה העצמית שלנו וההיסטוריה והמציאות תוכיח לך את זה.נראה מה אז תגיד לנכדיך,לאחר שערבים יבתרו את גופותיהם חבריך ושל אזרחי המדינה,בזמן שאתה תברח לאירופה בבהלה.

צר לי לומר זאת אבל השואה זה לא הוכחה לכך שאין אלוהים(אני אישית לא מאמין באלוהים),אלא הוכחה לכך שהעם הזה בעל יצר הרס עצמי,הבעיה פה זה לא הערבים אלא אתם שהורגים אחד את השני,בוגדים אחד בשני ומכניסים את האויב הערבי בגלל שנאת האחים הכול כך חזקה שלכם!

תחסכו ממני את התגובות המטומטמות שלכם,שהשואה נגרמה רק על ידי הגרמנים,והיהודים לא יכלו לעשות דבר,אותו דבר תגידו על הערבים אחרי שיפרקו אותנו במדינתנו שלנו? תמיד להאשים את האויב,אם פתחתם את הדלת לאויב שלכם,מה ציפתם שהוא ילטף אתכם,מי שאשם זה מי שפתח את הדלת ובמקרה זה,זה הנהגת המדינה והעם המטומטם הזה בעל הרס עצמי!

כל הכבוד, מילים כדורבנות.

ונתקלתי בעבר באינטרנט ב"מכתב עתידי" שערבי מספר לבנו על ההיסטוריה של המזרח התיכון בשנים אלו שאנחנו גרים בהם כרגע,

תסתכל סביב, יא איבני...

יושב איכר לסעוד עם בנו הקטן, והאיכר אומר לבנו: "תסתכל סביב, יא איבני ,

ותראה את האדמה השחורה והטובה, - כל זה שלנו. פעם גרו כאן יהודים 'ציונים ', והם

בנו כפרים וחרשו את השדות ואהבו את עבודת האדמה והפריחו את השממה .

והבן מסתכל על אביו האיכר בעיניים שחורות וגדולות ושואל אותו: "ומה אנחנו עשינו ?"

"אנחנו, יא איבני - עונה האיכר - נלחמנו ביהודים כי חשבנו שהם באו לגזול את

אדמתנו. מאה שנים נלחמנו בהם. אבל הם חרשו את האדמה והיו מוכנים להילחם ולמות

בשבילה. הם הקימו כפרים בכל הארץ, וגם מדינה יפה, יא איבני, מדינה ' ציונית ',

ואותנו הם גרשו, ובכפרים שלנו הם שמו "ציונים" ולא הצלחנו לנצח אותם ".

"לאן הלכו כל היהודים, אם הם היו חזקים כל כך ?"

"הרוח לקחה אותם, יא איבני. הם נעלמו כמו טיפות הטל על העלים. פתאום נמאס להם

מהמלחמה, נמאס להם מהאדמה, והם רצו שלום. ולא רצו יותר להילחם בשביל האדמה ,

ושלא ימותו יותר החיילים שלהם במלחמה ".

"בחייאת אבויה! רק שלום בלי אדמה? מה יעשו היהודים רק עם שלום בלי אדמה ?"

"נעשו מג'נונים היהודים ורק שלום עניין אותם. והאמהות של החיילים הגיבורים

יצאו לרחובות ועשו הפגנות. ואנחנו, יא איבני, נתנו להם את מה שביקשו, נתנו להם שלום".

"אז לאן הלכו, יא אבויה, אם נתתם להם שלום ?"

"נתנו להם שלום, יא איבני, והם נתנו לנו אדמה. כל פעם קצת. והיום כל האדמה

שלנו וכל השלום שלהם. יש להם עוד קצת אדמה בחוף הים, אבל למי זה איכפת ? בעוד

כמה שנים גם את זה הם יתנו. הם כבר לא אוהבים אדמה, הם אפילו שכחו מי היו

הציונים שפעם בנו כפרים והפריחו את השממה. הם הפסיקו לקרוא לאדמה מולדת והם

קוראים לה נדל"ן, וכמה שהנדל"ן יותר קרוב לים הם אוהבים אותו יותר, כי הוא נותן

להם יותר כסף ".

"ומתי תיקח אותי לראות את היהודים שגרים בנדל"ן על החוף, אבויה ?"

"פעם אקח אותך, יא איבני, לראות את הבתים הגבוהים של היהודים על החוף ליד

הים. ועכשיו תסתכל סביב ותראה את החרמון והכינרת והתבור ותדע שכל זה שלנו .

ותזכור שאדמה זה הדבר הכי חשוב והכי יקר שיש לבן אדם, יותר יקר מאשה שלו , יותר

יקר מבן שלו, יותר יקר מ חיים שלו , יותר יקר משלום ".

והאיכר קם לאיטו, אוחז בידו את מחרשתו והמשיך לפתוח תלם ארוך באדמה השחורה

מפזם לעצמו "בילאדי, בילאדי ".

פורסם

כל הכבוד, מילים כדורבנות.

ונתקלתי בעבר באינטרנט ב"מכתב עתידי" שערבי מספר לבנו על ההיסטוריה של המזרח התיכון בשנים אלו שאנחנו גרים בהם כרגע,

שלא תבינו אותי בצורה לא נכונה,אני לא מצדיק את הגרמנים,והנאצים שיצאו מקרבם.אבל אחרי יותר מ60 שנה,לאחר השואה הגיע הזמן שעם ישראל יעשה חשבון נפש עם עצמו וישאל מדוע אני כעם היו לי שני בתים:בית ראשון,ובית שני ושניהם נהרסו על ידי שנאת אחים,ומדוע לנו דווקא קרה השואה,האם כול האירועים הללו אלו לא נורות אזהרה לעתיד לבוא. ולא חברי,לא נורת אזהרה לכך שצריך לחזור בתשובה,אלא נורת אזהרה לכך שאנחנו לא מתנהגים כמו עם נורמלי והגיע הזמן שניהיה גאים בעצמנו ונעמוד על זכות קיומנו במדינה הזאת ללא פשרות מול אויבנו ורק כך נשרוד. אין כאן חוכמה גדולה או השגחה אלוהית,אלא חוק פשוט:רק החזק שורד,ואף אלוהים בין אם קיים או לא לא יציל אותנו.כן חברי גם אנחנו עם הבחירה(לכאורה) עלול להיעלם מדפי ההיסטוריה אם נמשיך עם ההרס העצמי הזה.השאלה עכשיו במה נבחר בחיים או במוות?

פורסם

מצחיק אותי שמתייחסים אלי כ"יפה נפש" ו"מצודד באוייב" כאילו אני איזה שמאלני.

דויד, תעשה טובה. אל תגיב לתגובות שלי אם אתה לא טורח לקרוא אותן. ציינתי לפחות שש פעמים שאני מסכים למדינה פלסטינית בגבולות 67' (כמובן עם שינויים קלים כדי להכליל התנחלויות גדולות וכפרים גדולים וקוי תשתית ישראלים) לא מתוך רחמים כלפי הפלסטינים (שמבחינתי הביאו את הסבל שלהם על עצמם, בכך שלא הולכים לירדן/מצריים), אלא מתוך הבנה שזהו הרע במיעוטו ואם אנחנו רוצים את תמיכת העולם, בלעדיה יהיה לנו מאוד מאוד קשה להסתדר, אנחנו צריכים לתת להם מדינה כדי להוכיח לעולם האטום שהחמאס ישתלט גם עליה ואז להיכנס בה באמ-אמא.

שוב, כי נראה שלכמה אנשים פה יש טווח הבנה של סרגל:

אני תומך במדינה פלסטינית מתוך הבנה שהעולם לא יקבל תשובה אחרת, ומתוך הבנה שזהו הרע במיעוטו (כשהאלטרנטיבה היא בידוד עולמי בנוסף לכפייה עלינו לקבל מדינה פלסטינית). אני לא חושב שמגיע להם את זה.

קומפרנדה?

פורסם

דויד, שקלת טיפול בפרוזאק?

פורסם

דויד, תעשה טובה. אל תגיב לתגובות שלי אם אתה לא טורח לקרוא אותן. ציינתי לפחות שש פעמים שאני מסכים למדינה פלסטינית בגבולות 67' (כמובן עם שינויים קלים כדי להכליל התנחלויות גדולות וכפרים גדולים וקוי תשתית ישראלים) לא מתוך רחמים כלפי הפלסטינים (שמבחינתי הביאו את הסבל שלהם על עצמם, בכך שלא הולכים לירדן/מצריים), אלא מתוך הבנה שזהו הרע במיעוטו (חה) ואם אנחנו רוצים את תמיכת העולם (חה חה), בלעדיה יהיה לנו מאוד מאוד קשה להסתדר, אנחנו צריכים לתת להם מדינה כדי להוכיח לעולם האטום שהחמאס ישתלט גם עליה ואז להיכנס בה באמ-אמא. (ופה כבר בכלל נשפכתי)

אני תומך במדינה פלסטינית מתוך הבנה שהעולם לא יקבל תשובה אחרת, ומתוך הבנה שזהו הרע במיעוטו (כשהאלטרנטיבה היא בידוד עולמי בנוסף לכפייה עלינו לקבל מדינה פלסטינית). אני לא חושב שמגיע להם את זה.

קומפרנדה?

יואב, יחסית לאדם אינטיליגנטי אם לשפוט לפי הודעותיך, אתה מצליח להיות די מטומטם בהקשר הזה. תבין סוף-סוף שכל עוד הכוח המניע מאחורי הקמת המדינה הפלסטינית אינו רצון כן מצד הפלסטינים לסיים את הסכסוך, שום תועלת מהרשימה היפה שהבאת לא תבוא לנו, ועדיין כל הנזק שאתה מנבא שיקרה אם לא תהיה מדינה - יקרה בכל זאת ואף גרוע מכך, כי ברגע שהערבים רואים שהעולם משתף פעולה עם התביעות האבסורדיות שלהם תאבונם רק גדל, וכך גם היקף מסכת השקרים שמופעלת נגדינו.

מדינה פלסטינית עכשיו, למרות שהם בעצמם לא רוצים, רק כי הדוד סם לוחץ? ירי על מערב ירושלים שאסור לנו להגיב עליו, השארת מאות אלפי ערבים בתוך מדינת ישראל (עתודה לדרישות עתידיות), תביעה למשאביה הדלים ממילא של הארץ בטענה שזה שלהם... והרי הם ידרשו וידרשו, כי אם הם קיבלו את מה שכבר קיבלו בלי לנקוף אצבע, למה לא לדרוש עוד? זה עולה להם כסף?

לדעתי האישית, עמדתך יותר מסוכנת לישראל מאשר השמאל הקיצוני. הם חבורת הזויים שאף אחד לא לוקח ברצינות וודאי שלא יצברו בעתיד הנראה לעין כוח פוליטי ממשי, בעוד שהעמדה שלך מחלחלת לאט לאט לקונצנזוס.

ואגב, כל האנשים ללא יוצא מן הכלל ששמעתי אישית אומרים את מה שאמרת, אפילו עד לרמה של דעתם על העדר הצדק ההסטורי, מגדירים עצמם "שמאל לאומי", וממש לא ימין.

פורסם

דויד, תעשה טובה. אל תגיב לתגובות שלי אם אתה לא טורח לקרוא אותן. ציינתי לפחות שש פעמים שאני מסכים למדינה פלסטינית בגבולות 67' (כמובן עם שינויים קלים כדי להכליל התנחלויות גדולות וכפרים גדולים וקוי תשתית ישראלים) לא מתוך רחמים כלפי הפלסטינים (שמבחינתי הביאו את הסבל שלהם על עצמם, בכך שלא הולכים לירדן/מצריים), אלא מתוך הבנה שזהו הרע במיעוטו ואם אנחנו רוצים את תמיכת העולם, בלעדיה יהיה לנו מאוד מאוד קשה להסתדר, אנחנו צריכים לתת להם מדינה כדי להוכיח לעולם האטום שהחמאס ישתלט גם עליה ואז להיכנס בה באמ-אמא.

אל תדאג קראתי את התגובות שלך,אני יודע שאתה לא שמאל קיצוני,אבל תשים לב לשטות שאתה אומר(מודגש בשחור).

אתה אומר ואני מצטט תנו להם מדינה ואז החמאס ישתלט וניכנס באמא שלהם,קודם כול אם זה לא עבד בקטן(עזה) זה לא יעבוד בגדול(באיזור יהודה והשומרון).

נעזוב את האסטרטגיה הטיפשית שלך,ונשים לב לדרך המחשבה שלך.אתה מוכן להחזיר את עמך לגבולות גטו רק כדי לקבל לגיטימציה בעולם לקיומך?

תגיד אתה שפוי?,אתה מוכן לכך שלחמאס יהיה גישה ישירה לבית שלך ולשאר הבתים של חבריך רק כדי שאתה תוכל להצדיק את קיומך בעיני האחר.אתה מוכן להקריב חיים של אחרים רק כדי שיגידו שעשית הכול?.על אותו משקל היית מוכר את חבריך ואמא שלך רק כדי לקבל לגיטמציה באיזה אירגון חברתי סורר,אתה לא שפוי!!. אתה דוחף את המדינה שלך לנסיגה ביודעין שזה יוביל למלחמה,זה לא בן אדם שפוי?? יש לך נטיות אובדניות ולא רק אתה אלא רבים מהעם הזה בעלי נטיות גלותיות ואובדניות.עכשיו אתה מבין למה הגרמנים בכזו קלות הובילו אותנו כצאן למשרפות בגלל אנשים נאיבים כמובך! בניגוד לעם היהודי שאר העמים לא מוכנים לוותר על גרגיר של אדמתם,כמו בטבע האריה לא צריך לחכות שישרטו אותו כדי להצדיק את קיומו,הוא ישחט את אויביו לפני שיתקיפו אותו. כן אנשים אתם חיים בטבע,אל תבלבלו לי את המוח על האמנות והדמוקרטיה המפגרת שלכם,יצר ההישרדות של כול אדם חזק מכול חוק אנושי.הפעולות האחרונות של עם ישראל לא מנוגדות לאף חוק אלוהי אלא פשוט לחוקי הטבע אז אל תתפלאו אם תבוא עלינו עוד שואה.

מינימייז אתה לא שווה את התגובה שלי,המציאות תוכיח בדיוק את מה שאמרתי עד אז תמשיך לתקוע את הראש שלך בחול כמו בת יענה

אם עדיין לא הבנתם למה אני חותר,אני רוצה טרנספר ועכשיו של כול הערבים שרואים עצמם כפלשתינים החוצה ממדינתי לירדן ומצרים+פיצויים כדי שחיו להם בכייף במקום אחר אך לא במדינתי.יש מספיק מקום בעולם ל5 מיליון פלשתינים,לא יקרה דבר אם יעברו לחיות במקום אחר,כדו"א מקום מספיק גדול בשביל כולם.

זה לא יפתור הבעיה אלא לפחות יתן לנו מרווח נשימה וגבולות ברי הגנה. הבעיה תפטר כשהדתות יעלמו מעל פני העולם ובני האדם יקחו את עצמם בידיים אבל זו כבר נבואת אחרית הימים

פורסם

כן, המצב חמור יותר משחשבתי. נסה ריספרידון.

פורסם

כן, המצב חמור יותר משחשבתי. נסה ריספרידון.

שקלת להצטרף לשורות האס אס אתה מתאים להם

פורסם

*BUZZ*

תודה ששיחקת.

פורסם

הבעיה תפטר כשהדתות יעלמו מעל פני העולם ובני האדם יקחו את עצמם בידיים אבל זו כבר נבואת אחרית הימים

+1

פורסם

נכון ויק, נכון דויד, אתם צודקים, לתת לערבים להשתלט דמוגרפית על ישראל זה פיתרון הרבה יותר טוב!

</ציניות>

עם קצב הילודה שלהם והעובדה שאי אפשר לכפות עליהם טרנספר (ומרצון זה הרי לא יקרה), כי זה פשוט שני מליון איש והפעם האחרונה שעשו לכזאת כמות של אנשים טרנספר זה היב בשנות השלושים - ולכולנו ברור על מה אני מדבר, הם פשוט ישתלטו דמוגרפית על יזראל תוך זמן יחסית קצר.

פורסם

מילפורד, המלחמות לא יעלמו, אבל זה לפחות יהיה צעד חיוני בכיוון הנכון.

יואב, צר לי לבשר לך אבל מה שאתה חוזה זה מה שיקרה דווקא אם כן יהיה איזשהו הסכם עם הפלסטינאים שמשאיר ערבים בשטח ישראל. אני מסכים אתך שמדינה פלסטינאית תהיה במוקדם או במאוחר, אבל עדיף שזה יקרה כשהם הצד המבקש ואנחנו הצד הקובע את התנאים ולא להיפך.

פורסם

מילפורד, המלחמות לא יעלמו, אבל זה לפחות יהיה צעד חיוני בכיוון הנכון.

יואב, צר לי לבשר לך אבל מה שאתה חוזה זה מה שיקרה דווקא אם כן יהיה איזשהו הסכם עם הפלסטינאים שמשאיר ערבים בשטח ישראל. אני מסכים אתך שמדינה פלסטינאית תהיה במוקדם או במאוחר, אבל עדיף שזה יקרה כשהם הצד המבקש ואנחנו הצד הקובע את התנאים ולא להיפך.

אם תהיה מדינה פלסטינאית אז הרוב יעברו לשם. מה גם שגבולות המדינה יקבעו כדי לכלול את ההתיישבויות הגדולות ביותר שלהם. זה פועל מאוד לטובתנו, נחסוך מלא כסף ולא תהיה בעיה דמוגרפית.

חוץ מזה שאף אחד לא אמר שאם אנחנו מוכנים לשבת בשולחן המו"מ אנחנו סופגים כל בקשה. אנחנו יכולים להיכנס למו"מ אבל ויתורים בכל מקרה נצטרך לעשות (סטייל לחלק את ירושלים, אני אישית לא רואה בזה בעיה כי בצד המזרחי אין יהודים אז מה אכפת לנו). וכשניכנס למו"מ אנחנו נכתיב הרבה תנאים, למשל אף אחד לא יסכים לותר על הגולן ולא נסכים לכוח צבאי פלסטיני (גם ארה"ב לא תסכים לזה כבר היו הצהרות מהבית הלבן בנושא) והאיזורים הרגישים יהיו מפורזים עם כוחות נאט"ו (מגן אנושי, ת'כלס, הם לא יודעים לתפעל מלבד להיות בשר תותחים אבל זה בדיוק מה שאנחנו צריכים - להיכנס בתוקף כשהאבידות נעשות על חשבון האו"ם).

פורסם

אם תהיה מדינה פלסטינאית אז הרוב יעברו לשם.

:lol:

מי האידיוט שיעשה את זה? (זאת שאלה רטורית יואב, התשובה היא אף אחד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים