עבור לתוכן

האם תנועת בל"ד פועלת לחיסולה של ישראל בשיתוף החיזבאללה מתוך הכנסת

Featured Replies

פורסם

ימין קיצוני = להרוג את כל הערבים, האיסלאם זו דת מרושעת וכו' וכו'

מה הקשר?

האיסלם זו דת מרושעת והיא מקור כל הרוע בעולם. לטובת המין האנושי, בחישוב קר וחסר רגשות, הדת הזאת צריכה להיות מושמדת!

כן כן, מושמדת. גם אם זה אומר לעשות רצח עם לכל מי שדוגל בקוראן ("כל המין האנושי חייב להיות מוסלמי ומי שלא מסכים צריך למות").

זו עובדה, מי שבוחר לקבור את הראש בחול ולהתעלם ממנה לא הופך את עצמו ל"שמאלני נאור" אלא לאידיוט.

ומי שבוחר לעכל את העובדה הזאת, לא הופך את עצמו ל"ימני קיצוני" אלא לבן אדם שמחובר למציאות.

• תגובות 80
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהה ,אז אני רק ימיני מתון .

אף אחד לא אמר להרוג את כל הערבים (ולמען האמת ,רובם באמת שלא מפרעים לי ) ,האיסלם זו אכן דת מרושעת ,לא משנה כמה תנסה ,להוציא טוב ממנה אי אפשר .

או וכמובן ,אנחנו סתם עוד ישראלים שרואים את כל זה מבחוץ ,תקרא son of hamas (או לפחות את הסיפור של המחבר של הספר הזה ) ותבין מה ההבדל בין ישראל והיהדות (והאמת גם הנצרות ) לביין האיסלם .

הפסוק הזה לא מפורש כמו שצריך, כמו שאמרתי. חוץ ממנו אין לשונאי האיסלאם שום טיעון נגד הספר, ותאמין לי התנ"ך שלנו לא פחות מלוכלך.

למה אתה שונא את האיסלאם? אתה לא אמור לשנוא גם את התנ"ך אם אתה שונא את האיסלאם על בסיס פסוק אחד?

פורסם

אני לא יודע היסטוריה? איך לך אפילו מושג מה זה נאצי. אם היה לך מושג מה זה נאצי, היית יודע שג'יהאדיסט לא יכול להיות נאצי.

ה"פלסטינאים", בין אם בצדק או לא, בין אם זה נחמד לך או לא ובין אם מגיע להם או לא, מחשיבים את עצמם כעם. מה שהיה להם במשותף זה שהם גרו כאן לפני שקמה מדינת ישראל. הם דורשים מדינה, והעולם ממש רוצה לתת להם. אין לך הרבה מה לעשות עם זה. במקרה הגרוע ביותר נחזור לגבולות 67' והמדינה הפלסטינית שלהם תקום בשאר האיזור, וכשהם יתקפו אותנו נכניס להם באמ-אמא. היתרון של החמאס עלינו זה שהחמאס הוא ארגון גרילה, ברגע שתהיה להם מדינה החמאס כבר נחשב צבא וכל מקום שהוא משתמש בו להתקפה נחשב איזור צבאי ולא אזרחי וככזה אין שום איסור על תקיפה של איזור צבאי, ואם יש שם אזרחים אז זה באשמת החמאס.

מה שכן, ה"ערבים" מפקיסטן הם לא הערבים מסוריה, יש הבדלים ענקיים בתרבות בשפה ובאג'נדה. זה כמו שתגיד שהאמריקאים והבריטים הם אותו דבר. זה פשוט -לא נכון-.

איזה מסע בדיוק להאמין לשקרים של עצמנו? לא הבנתי מה אתה רוצה. מה זה משנה גם איך העם נוצר - הוא כאן, הוא גדול, הוא נשלט בידי אקסטרימיסטים והעולם מרחם עליו. אין לך ממש איך להילחם מזה חוץ מלתת להם מדינה ולחכות שנוכל לתקוף אותם (ולא יעבור הרבה זמן עד אז).

לא אמרתי שהם לא נלחמו מול ערבים, אמרתי שאתה צריך לדעת להבדיל בין ערבים ופלסטינאים. האחד זה מוצא אתני והשני זה עם ספציפי (שוב, לא משנה אם הוא מוצדק או לא - הוא שואף להגדרה עצמית ריבונית ולכן נחשב עם). פלסטינאים זה לא מצרים, סורים זה לא פלסטינאים, הודים זה לא פלסטינאים ופלסטינאים זה לא איראנים.

לול, השמאל הפאשיסטי שולט בתקשורת? יש כ"כ מעט פאשיסטים במדינה שאני לא חושב שיש להם מפלגה שעברה את סף הקולות. אני אוהב אנשים שמלחיצים את עצמם ש"הפאשיסטים שולטים בעולם ובתקשורת ובמוח שלנו". זה מבדר.

אתה אידיוט אם אתה משווה את הקוראן למיין קמפף. אני יכול באותה מידה להשוות את התנ"ך למיין קאמפף. מיין קאמפף הוא ספר גזעני שמבוסס על העיקרון שהגזע הארי הוא החזק והטוב ביותר וכל השאר נחותים לו וצריכים להשתעבד לו. הקוראן זהו ספר דתי ששואף לשלום לא פחות מאשר התנ"ך עצמו (אפילו יש שם איסור חמור על שתיית אלכוהול כי כשבנאדם שיכור הוא לא מבין מה הוא עושה ועלול לפגוע באנשים אחרים). אני לא רואה אפילו קו אחד שמחבר אפילו במקצת בין הקוראן למיין קאמפף.

שוב אתה מראה את ההדיוטיות שלך. כל מי שרוצה שמדינת ישראל תושמד הוא נאצי? *Jesus Facepalm*

דבר ראשון, האיסלם נותן את אותו המסר כמו שהנאציזם הציג את עצמו בפני העולם. זו ההשוואה שלי של האיסלם לנאציזם.

"הפלסטינאים" פה ואתה שוב טועה כי הם לא היו פה לפני שקמה מדינת ישראל, היו פה ערבים ויהודים.

יופי להם שהם רוצים מדינה גם אני רוצה לתת להם מדינה לא בשטח שלנו נקודה.

מה אם עכשיו תושבי טקסס רוצים מדינה ולהקים דת משלהם ולהמציא עם משלהם זה אומר שמגיע להם מדינה? על איזה בסיס למען השם? על איזה רקע מגיע להם? מי הם בכלל?

וככה גם לכל תושבים אחרים ברחבי העולם.

לא מגיע להם להיות כאן, הציעו להם להקים מדינה ב48 והם סירבו, הציעו להם מאז כל פעם והם דחו ודחו ודחו ועד היום הזה הם ממשיכים לדחות.

למה? כי הם לא רוצים את הגבולות המחורבנות של 67' וגם לא את של 48 וגם לא את של 47. הם לא רוצים מדינה יהודית.

ותעשה לי טובה בחייאת, תתן להם מדינה בגבולות 67' (נניח והם יסכימו לעסקה המטורפת הזאת) נראה לך שהם יפסיקו? נראה לך שהם יקימו ממשלה? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תעשה לך ולכולנו פה טובה כי אתה יודע שברגע שדבר כזה יקח הופה "בחירות דמוקרטיות" ויבחרו לשלטון שוב פעם חמאס, גדודי אל אקצה, פת"ח, וכל אירגוני טרור אחר שיש להם.

וזה לא בגלל טרור אני מבטיח לך.

סלח לי אבל כל הערבים הם אותו דבר, מבטא ולבוש שונה לא הופך אותם ל"עמים נפרדים", זה שיש להם 22 מדינות אם אני לא טועה ברחבי העולם זה מכיבושים שונים מזמנים היסטורים.

כן השמאלנים שולטים בתשקורת ובבתי המשפט וכמעט בכל מוסד ממשלתי עיקרי במדינה הזאת. ולא בהכרח שמאל קיצוני.

ולא אתה מטומטם אם אתה משווה את התורה לדת שכולם צריכים להשתוות אליה באמת אבל באמת שאתה מטומטם.

ואתה כנראה עוד יותר מטומטם אם אתה מפרש את האיסלם לדת של "שלום" have a look at this

http://www.faithfreedom.org/

אתה שנכתב ע"י מוסלמי לשעבר שחי בקנדה.

http://www.prophetofdoom.net/

אתר מאוד מפורסם בשנים האחרונות.

ימין קיצוני = להרוג את כל הערבים, האיסלאם זו דת מרושעת וכו' וכו'

פחחחחחחחחחחחחחח

טוב אחי.

פורסם

למה? כי הם לא רוצים את הגבולות המחורבנות של 67' וגם לא את של 48 וגם לא את של 47. הם לא רוצים מדינה יהודית.

זה נכון ב-100% וחבל מאוד שיש אנשים בעולם שעדיין לא מבינים את זה.

פורסם

שימשיכו לא לרצות, זו לא החלטה שלהם. ברגע שיש להם מדינה, והם יורים עלינו, אנחנו יכולים להיכנס בהם בכל הכוח. וזו המטרה שלנו - להיכנס בהם חזק מספיק כדי שיבינו שאנחנו כאן כדי להישאר.

על כל דבר אחר אני לא מגיב כי זה פשוט עלבון לאינטיליגנציה.

פורסם

שימשיכו לא לרצות, זו לא החלטה שלהם. ברגע שיש להם מדינה, והם יורים עלינו, אנחנו יכולים להיכנס בהם בכל הכוח. (...) על כל דבר אחר אני לא מגיב כי זה פשוט עלבון לאינטיליגנציה.

יואב, אני מכבד אותך ואת דעותיך אבל מה שאמרת עכשיו גם הוא עלבון לאינטיליגנציה. מישהו זוכר את ההתבטאויות לגבי עזה לפני ההנתקות ("קסאם אחד ועזה תרעד")? או שאתה מקווה ששכחנו?

פורסם

שימשיכו לא לרצות, זו לא החלטה שלהם. ברגע שיש להם מדינה, והם יורים עלינו, אנחנו יכולים להיכנס בהם בכל הכוח. וזו המטרה שלנו - להיכנס בהם חזק מספיק כדי שיבינו שאנחנו כאן כדי להישאר.

על כל דבר אחר אני לא מגיב כי זה פשוט עלבון לאינטיליגנציה.

ב-ס-ד-ר

כמו שהיה עם הגירוש הנוראי מגוש קטיף?

בפעם הבאה אל תשכח לתת להם את כל העוגה ואז אולי הם ישאירו לך חתיכה :nixweiss:

בקשר לעלבון האינטילגציה שלך, מה לעשות אף פעם לא ניהיה נאורים כמוכם חבורה של שמאלנים אנטי ציונים. הרי האחים הערביים שלכם חשובים לכם יותר מדם\אח\בן אדם יהודי.

פורסם

יואב, אני מכבד אותך ואת דעותיך אבל מה שאמרת עכשיו גם הוא עלבון לאינטיליגנציה. מישהו זוכר את ההתבטאויות לגבי עזה לפני ההנתקות ("קסאם אחד ועזה תרעד")? או שאתה מקווה ששכחנו?

+1

פורסם

הפסוק הזה לא מפורש כמו שצריך, כמו שאמרתי. חוץ ממנו אין לשונאי האיסלאם שום טיעון נגד הספר, ותאמין לי התנ"ך שלנו לא פחות מלוכלך.

למה אתה שונא את האיסלאם? אתה לא אמור לשנוא גם את התנ"ך אם אתה שונא את האיסלאם על בסיס פסוק אחד?

אנחנו עוד לא הגענו לתנ"ך ,מדברים פה על בל"ד ועל הערבים בכללי .

וחוץ מזה ,יש הרבה הרבה הרבה יותר טרוריסטים שהורגים בשביל אללה מאשר טרוריסטים שהורגים בשביל ה' ,זה כבר אמור לומר משהו .

כן התנ"ך שלנו לא מושלם (בלשון המעטה ) ,אבל משום מה ליהודי הממוצע הקודש הגדול ביותר זה להיות איזה רב או משהו (כאילו מהנקודה הדתית ) אבל למוסלמי הקודש הגדול ביותר זה להילחם ב"מלחמת הקודש" (ברח לי השם שהם נתנו לזה ) ולמות כשהיד.

אגב ,אתה דיי טועה ,באיסלם יש הרבה יותר מפסוק אחד "בעייתי ".

בקשר ל"אם הם יקימו מדינה ,ברגע שיהיה קסאם אחד מוכל להיכנס בהם" ,אמן ,אבל זה פשוט לא ככה בעולם הזה ,לא משנה כמה נתן להם ,הם עדיין ירצו עוד ,והעולם עדיין ישנא אותנו בכל זות ,בגלל זה לא נוכל להיכנס בהם .

פורסם

גם אני מכבד את כולם כאן אבל אתם צריכים להבין שרצועה בלתי מוגדרת היא לא מדינה. ברגע שחמאס נבחר לשלטון וחמאס יורה עלינו, זה הצבא של המדינה הפלסטינאית.

זה אומר ש:

מותר לנו להפציץ כל מיקום שיוצא ממנו טיל לישראל

מותר לנו לירות עליהם בקרבת אזרחים

אנחנו יכולים להפסיק להוציא שני מליארד שקל בשנה על אספקות הומניות, חשמל ומים (שהם מקבלים מאיתנו!)

למה מותר להפציץ כל מקום ממנו נורית אש כלפי ישראל, אפילו אם יש שם אזרחים?

כי זה צבא של מדינה, וצבא הוא לא גוף גרילה, הוא ארגון מסודר שאם הוא מחליט לירות מתוך בית חולים או בקרבת גן ילדים, הוא האחראי לכך שלא יהיו אזרחים בסביבה.

ארגוני גרילה בגדול תמיד ינצחו, אבל צבא זה גוף אחר ומבחינה צבאית הם כלום לעומתנו וברגע שהם מתקיפים אותנו, זה כבר לא "אזרח ראנדומלי שהחליט להתנגד לכיבוש" (כואב לי לכתוב את הטענה המגוחכת הזו, באמת) אלא צבא שתוקף מדינה וכמו שאף אחד לא אמר לנו כלום כשהורדנו את כל דרום לבנון - כי החיזבאללה שעומד בממשלה שם תקף אותנו - ככה לא יגידו לנו כלום מול מדינה פלסטינית.

אגב, למי שחושב שאני שמאלני - ממש ממש ממש לא. אני ימני. לא ימני קיצוני, אבל ימני. כלומר, אני מסכים שכל מי שמפר את ריבונותה של ישראל, צריך לקבל מכה חזקה שבעתיים. אני לא תומך נלהב במדינה פלסטינאית אבל לפי ההשקפה שלי זו הדרך היחידה לפתור את בעיית הפלסטינים.

ג'וני, אתה יכול לבכות ולרקוע ברגליים כמה שאתה רוצה אבל העולם רוצה שלפלסטינים תהיה מדינה, אולי בין השאר כדי שאחוז המוסלמים במדינות אירופה ירד. אתה יכול להתנגד אבל זה בלתי נמנע - מדינה פלסטינית תהיה. ואני יהיה עם חיוך מאוד גדול על הפנים כשנתקוף את המדינה הפלסטינית הזו.

פורסם

כאן בדיוק נכנסת לתמונה "תסמונת האשה המוכה", ששמאלנים רבים (אם כי ממש לא כולם - אבל נראה שיואב פה דווקא כן למרות שהוא "ימני") סובלים ממנה, לפיה התגובה העולמית לישראל היא פונקציה של פעולות ישראל בלבד ושאם ישראל תהיה "בסדר", תפסיק את ה"כיבוש" ותמנע מחיסול "מבוקשים" וטרוריסטים - אז יפסיקו לשנוא אותנו.

אולי כדאי להזכיר ש:

1) אנחנו יהודים, ואירופה לא באמת צריכה תירוץ לשנוא אותנו

2) מליאת האום נשלטת ע"י החלק הלא-ממש-דמוקרטי של העולם, כי זו פשוט שאלה של כמויות ומה לעשות ויש יותר מדינות כמו תימן מאשר כמו צרפת, ורובן מיודדות עם משטרים דומים אחרים, בפרט הערביים

3) אותן דיקטטורות עולם שלישי מאוד שמחות שקיים "כולא ברקים" נוח בצורת ישראל כדי להסיט את תשומת הלב העולמית מהפשעים האמיתיים נגד האנושות שמתרחשים בשטחן כל יום

4) הערבים מומחים בשקרים ובפרופוגנדה, וגם אם ישראל תמנע לחלוטין בפעולות שהעולם מפרש כ"עוינות", הערבים כבר ידאגו להמציא כאלה בשביל להשחיר את שמה

5) בשביל חלק ממדינות ערב ישראל לעולם לא תהיה בסדר, או מצב שאפשר להשלים עמו לאורך זמן

6) מחירי הנפט משפיעים על "דעת הקהל" העולמית הרבה יותר מעובדות או מוסר.

לאור כל האמור אולי כדי שתבין, מר יואב, שגם אם תהיה מדינה פלסטינאית ידי ישראל ישארו כבולות. כמה גינויים בעולם ישראל חטפה בגין לבנון 2? האם גם שם היה מדובר ב"שטחים כבושים"?

אתה פשוט נאיבי ברמות...

פורסם

גם אני מכבד את כולם כאן אבל אתם צריכים להבין שרצועה בלתי מוגדרת היא לא מדינה. ברגע שחמאס נבחר לשלטון וחמאס יורה עלינו, זה הצבא של המדינה הפלסטינאית.

זה אומר ש:

אנחנו יכולים להפסיק להוציא שני מליארד שקל בשנה על אספקות הומניות, חשמל ומים (שהם מקבלים מאיתנו!)

כי זה צבא של מדינה, וצבא הוא לא גוף גרילה, הוא ארגון מסודר שאם הוא מחליט לירות מתוך בית חולים או בקרבת גן ילדים, הוא האחראי לכך שלא יהיו אזרחים בסביבה.

ארגוני גרילה בגדול תמיד ינצחו, אבל צבא זה גוף אחר ומבחינה צבאית הם כלום לעומתנו וברגע שהם מתקיפים אותנו, זה כבר לא "אזרח ראנדומלי שהחליט להתנגד לכיבוש" (כואב לי לכתוב את הטענה המגוחכת הזו, באמת) אלא צבא שתוקף מדינה וכמו שאף אחד לא אמר לנו כלום כשהורדנו את כל דרום לבנון - כי החיזבאללה שעומד בממשלה שם תקף אותנו - ככה לא יגידו לנו כלום מול מדינה פלסטינית.

אף אחד לא בא אלינו בתלונות שירינו על כפרים ואזורים מלאים באזרחים? אתה רציני?

החיזבאללה הוא לא צבא לבנון אלא ארגון גרילה שפועל משטח לבנון. סבבה, צודק.

אבל מי אמר שהחמאס יהפוך לצבא הרשמי של המדינה הפלסטינאית שאתה כ"כ רוצה להקים? מה ימנע מהם לפעול כארגון גרילה בדיוק כמו שהם פועלים היום ולהמשיך בפעילות הטרור שלהם ממרכזי אוכלוסיה? בבחירות האחרונות בלבנון החיזבאללה קיבל שליש מהקולות, זה הופך את הכוחות המזויינים של הארגון לכוחות שמייצגים באיזשהי צורה רשמית את המדינה? לא, הם כוחות גרילה לכל דבר.

חוץ מזה, רצועת עזה זה המקום הכי צפוף בעולם, אין לך מקום לערוך בו קרבות צבא נגד צבא כמו שאתה מתאר. אתה לא יכול להפיל שם פצצה מבלי לפגוע באזרח כזה או אחר שנמצא 100 מטר משם.

פורסם

זה אומר ש:

אשמח אם תוכל, במטותא ממך, לבאר לי, כי אני לא כ"כ מבין, מהיכן יגיע הכסף והאם לא נידרש "לפנק" את המדינה החדשה והנוצצת במיטב משאבינו כמו שמאז ומתמיד אנחנו עושים ועשינו.

פורסם

אם ככה אז לפי מה שנקבעת מדינה? הערבים קיבלו את השטח שלהם - עזה, שום אדם יהודי לא נמצא שם. זה שהם לא "הגדירו" את השטח הזה כמדינה זה לא בעיה שלנו, אבל כמובן שזה יוצר לישראל בעיות כי רק עם אנשים כמוכם זה לא "הומני" ולא חוקית לתקוף שטח שלא "הוגדר" כמדינה.

הגיע הזמן לפתוח את העיניים ואת הראש כי העולם הזה לא מושלם ולא הכל לפי הספר.

רק אצלכם השמאלנים יש את העיוות הכל כך לא ברור הזה שאם יורים עליכם אבל השטח שממנו יורים עליכם הוא לא "חוקית מגודר כמדינה" אז אסור לתקוף.

משהו חולני אצלכם בראש.

זה אומר ש:

טעות.

לפי החוקים ה"הומנים" שלכם מותר, אמנת ז'נבה - שתכלס לא מעניין אותי אפילו מה רשום שם אבל "נשחק איתכם במגרש שלכם".

אמנת ז'נבה מחייבת כל צד במלחמה ללבוש מדים ולבנות בסיסים מחוץ לאזורי אוכלוסין צפופים. זאת כדי שצד אחד ידע להבדיל בין חייל לאזרח בקרב הצד השני. אך מה לעשות כאשר צד אחד מצפצף על הוראות החוק הבינלאומי ומחליט להלחם מתוך האוכלוסייה האזרחית, כשהוא לובש בגדים אזרחיים?

The Fourth Geneva Convention

Part III Section I Article 28

Convention (IV) relative to the Protection of Civilian Persons in Time of War. Geneva, 12

August 1949.

(Part III. Status and Treatment of Protected Persons (civilians)

Section I. Provisions common to the territories of the parties to the conflict and to occupied territories

Art. 28. The presence of a protected person may not be used to render certain points or areas immune from military operations

בעברית,

במקרה של לוחמים המסתתרים בקרב אוכלוסייה אזרחית, אומר הסעיף 28 הנ"ל שעליהם לדעת שזה שהם מסתתרים בין אזרחים, לא הופך את השטח בו הם נמצאים לשטח חסין בפני התקפת הצד השני.

דבר ראשון כן לפי מה שהבאתי פה.

חמאס הוא אירגון מסדור מאוד גם חיזבאללה אפילו הייתי קורא להם צבאות ממה שלמדתי בצבא עם כל התוד"א הזאת, ושוב אתה חייב להפסיק לחפש את הפסיקים הקטנים בספרים ובחוקים האלו שלך. העולם לא עובד ככה היום. בטח ובטח אם אתה רוצה לנצח מלחמה ולהפסיק את מרחץ הדמים הבלתי פוסק הזה.

אגב, למי שחושב שאני שמאלני - ממש ממש ממש לא. אני ימני. לא ימני קיצוני, אבל ימני. כלומר, אני מסכים שכל מי שמפר את ריבונותה של ישראל, צריך לקבל מכה חזקה שבעתיים. אני לא תומך נלהב במדינה פלסטינאית אבל לפי ההשקפה שלי זו הדרך היחידה לפתור את בעיית הפלסטינים.

ג'וני, אתה יכול לבכות ולרקוע ברגליים כמה שאתה רוצה אבל העולם רוצה שלפלסטינים תהיה מדינה, אולי בין השאר כדי שאחוז המוסלמים במדינות אירופה ירד. אתה יכול להתנגד אבל זה בלתי נמנע - מדינה פלסטינית תהיה. ואני יהיה עם חיוך מאוד גדול על הפנים כשנתקוף את המדינה הפלסטינית הזו.

אתה שמאלן נהלב זה מה שאתה.

שמאלן שנלהב לראות את ישראל נשרפת לעפר.

כי אתה לא מבין את ההשלכות שיש לדעות שלך ולעוד כמוך.

לא הפסיק לכם השמאלנים לתת כבר את עזה? את דרום לבנון? את צפון השומרון?

מה אתם רוצים? עוד פעם גבול של 10 ק"מ?

בעיה שלך שאתה לא יודע איזה עוד פתרונות יש לסיכסוך הזה.

ושוב אמרתי שאני גם רוצה לתת להם מדינה אמממ בוא נגיד באוגנדה? נשמע לי די טוב..

פורסם

אולי אתם צודקים ואני אכן נאיבי מדי. לא שזה ישנה משהו כי בכל זאת כן תקום מדינה פלסטינית לדעתי (שוב - אני גם כן לא רוצה את זה, אבל זה המפלט האחרון כי המצב הנוכחי לא יכול להימשך ככה).

טענה אחת ממנה לעולם לא אסור כי הדעה המנוגדת לה חסרת כל היגיון, היא שהאיסלאם היא דת רעה.

אבל אני חושב שיש סיכוי טוב שאתם צודקים ומדינה פלסטינית עדיין תפעל כארגון גרילה.

ג'וני תפסיק להתייחס אלי כשמאלני, אני ממש לא. אם הייתי במשאל הייתי מגנה את התקפות ישראל על עזה ולבנון - והרי אני מצדיק אותם מכל וכל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים